Jump to content

Search the Community: Showing results for tags 'kabylake'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • InsanelyMac Lounge
    • Front Page News and Rumors
    • Reader News and Reviews
    • Forum Information and Feedback
  • OSx86 Project
    • New Releases and Updates
    • New Users Lounge
    • Developers Corner
    • Tutorials (The Genius Bar)
    • Technical FAQ
    • Installation
    • Post-Installation
    • DSDT and SSDT
    • Hardware Components and Drivers
    • Desktops
    • Notebooks
    • Netbooks
    • Tablets
    • MacMod of the Month
    • Multi-booting and Virtualisation
  • International
    • Your Language
    • Deutsch
    • Español
    • Français
    • Italiano
    • Português
    • Русский
  • Apple World
    • Mac OS X
    • Apple Computers and Hardware
    • iOS Devices
    • Mac Applications
    • Mac Programming and Development
    • iOS Programming and Development
    • Mac Gaming
    • Mac Accessories
  • Discuss and Learn
    • Windows Discussion
    • *nix
    • Apple Opinions and Discussion
    • The Great Debates
    • Internet(s), Servers, and Networks
    • Buying Thoughts, Reviews, and Recommendations
    • Mods and Overclocking
    • The Big Issues [Real Life]
  • Everything Else
    • Creativity
    • Thunderdome (Random Stuff)
    • Laughs
    • The Marketplace

Categories

  • Kexts
    • Graphics Cards
    • Audio
    • LAN and Wireless
    • Other
  • Kernels
  • Bootloaders
  • DSDTs
    • Patches
  • Pandora
  • Apps
  • Miscellaneous
  • Customization

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Location


Interests

Found 8 results

  1. ptcptc

    Lenovo Y520 help

    Hello, i am in need of help. I have a Lenovo Y520 i7 7700hq with working hd630 intel hd graphics. I have only 2 things to make for the best hackintosh experience on this laptop: -sleep(i will detail after) -Backlight buttons SLEEP: the laptop sleeps, but when i wake it, it wakes on login screen and reboots after 1 second. I know it's from the hd630, but it s there any solution? i can post a log or something if anyone can help! BACKLIGHT BUTTONS: the problem is that backlight control works from display settings. but Brightness from keyboard doesn't work. it is there any way i can map the acpi buttons? Thank you very much.
  2. Hello everybody, I post here today with a problem that I cannot seem to get around. I've been an occasional "Hacintosher" for a few years but this time I think it's out of my hands. This is my build : GA-Z270X-UD5 i7 7700k 4,2Ghz GTX 1080 ti I followed all the steps in different guides here and there. I first had to install Sierra without the GTX inside otherwise I didn't get any display. I then installed the drivers, put the card in and it was working. Everything is working : Audio, Ethernet etc... but I only get 640p with the GPU on my 4K display with DP, with HMDI it doesn't even work. So right now it's on a TV... Then I have two other problems. First, I cannot get a "clean" install of Sierra, every time I boot I need to keep the USB stick with the installer and first boot from it. Second, before I put the GTX, I wanted for the Integrated Graphics to work, because actually, I would like to keep the GTX only for rendering. But now that it's inside, neither my display nor my TV can get a signal from the MOBO while connected in HDMI or DP. Attached is my clover folder, if any of you guys have solutions for my problems it would be extremely appreciated ! Thank you. CLOVER.zip
  3. After my last successful build with Sandybridge,I am starting to build a new one with Kabylake. I managed to avoid CPU Panic by fake CPU iD of 6th gen Skylake.But I am still not able to work on Intel HD graphics with clover. I will glad if someone can guide me with Clover Installation. Lenovo Idealpad 310 Intel i5-7200 Intel HD 620 Nvidia 920MX UPDATE : (17.10.2019 - OSX Catalina ) I have managed fine-tune everything . CPU is idling as 1.30 GHz with working iMessage, sleep & Wifi. I have attached my clover folder.Feel free to use and comment Complete list: 1. Sleep is working properly with average of 1% battery per hour. 2. Lid Brightness, HDMI & VGA are working with whatevergreen. 3.Native power management working with HWP enabled. 4.All USB port are fixed to work seamlessly with sleep. 5. Bluetooth and wifi working with card BCM94352Z.(including handoff and iPhone hotspot feature) 6.Not required but still LPC and SMBUS are patched to load proper apple kext. 7.ADP0 is renamed to load ACPIAdapter kext. (To enable battery status and power nap feature) 8.Audio card is working with AppleALC (audio layout ID 3) 6. VirtualSMC is installed with sensors. 7.Gigabit ethernet (RTL6168) and USB 3.0 are working . 8.imessage ready (I have activated mine, You need to call Apple support) 9.All media keys and hot keys are configured in VoodooPS2.( media stop, Printscreen are configured as F17,F18 for custom shortcut) 10. Common devices are renamed in DSDT ( TIMR, RTC,SATA,EC,XHC......) 11. DSDT is mostly fixed. few things are patched in clover for the presence of ACPI hot patches. 12. MacBook Pro 14,1 SMbios is used.No commands needed in boot argument section. RAM properties needs to be updated as required. Used kext: Lilu.kext VirtualSMC.kext VoodooPS2Controller.kext Whatevergreen.kext AirportbrcmFixup.kext AppleALC.kext USBInjectAll.kext VoodooTSCSync.kext Credits: Credits for some Awsome tutorials which helped me to learn and reach this far. https://www.insanelymac.com/forum/topic/321021-guide-hwpintel-speed-shift-enable-with-full-power-management/ https://www.insanelymac.com/forum/topic/325987-whatevergreen-support-topic/ https://github.com/acidanthera/AppleALC https://www.tonymacx86.com/threads/macos-native-cpu-igpu-power-management.222982/ https://www.insanelymac.com/forum/topic/335292-virtualsmc-—-smc-emulator/?do=findComment&comment=2644012 https://www.insanelymac.com/forum/topic/339175-brcmpatchram2-for-1015-catalina-broadcom-bluetooth-firmware-upload/ Guide: How to Fix iMessage Version 2.1 (By Jaymonkey) Rehabman for all SSDT hot patches and kexts Acidanthera for MaciASL,VoodooPS2.... Meld0n , Artur_pt (...Good Hack) , Mirone and all other members who guided me throughout last 8 years here. CLOVER.zip
  4. i Have an omen 880-012nl (7700k/gtx 1070) I installed successfully 10.12.6 with cpus=1, but i can't boot without this flag. It hangs at login screen. the motherboard is "HP OMEN Tampa 8307" I need to patch the dsdt? (never done before) I tried different combinantions: - GTX 970 - GTX 1070 - Hd630 but the the problem persists every other pheripherals are disabled in the bios (nvme, wifi, ecc) what can I do? p.s. the nvidia driver works well. I have video acceleration without any issue CLOVER BOOT OK.zip origin.zip Send me andreas-iMac.zip
  5. Dear All, I followed the Olarila (MaLd0N's) guide and made the Mojave USB. I had to install the system using an invalid GPU FakeID (0x12345678) to get past the KP. Even after installation, my system going into KP if I don't use this invalid fakeid. With the FakeID, my system reports 7mb VRAM with Intel HD630. I am using the DSDT from my 10.13 installation. Used: Whatevergreen.kext Tried putting different FakeIDs Put the Whatevergreen and Lilu in /Library/Extensions Tried without Whatevergreen. The same setup used to work with 10.13. My Laptop details are in my signature. This is the link to the last time MaLd0N helped me get 10.13 working: https://www.insanelymac.com/forum/topic/332021-msi-gv62-7re-1013-installation/ Please help anyone. Thanking you
  6. Hello guys! I Have my hackintosh finally working with 12.5. All seems to work, but dual screen is not working at all. There are 2 vga monitors connected in Displayport and HDMi (with connectors) I can use both only if first I boot with one of them. then in desktop I can plug the other monitor and works. If I boot with both monitors connected , the hackintosh boot showing image in only one monitor, and after of the apple screen it stops showing image (only colors) The components are: -Asus Z170-A -i7 7770k (Kabylake) -32 GB Ram 2400 DDR4 GSkill Ripjaws -Kingston SSD. What could happen? Thanks you so much!
  7. soumaxetuirk

    Intel HD 620 issue after 10.12.6 update

    Hello, After updating to 10.12.6 I removed fake CPU id and GPU id kexts and replaced ig-platform-id with 0x51960000 also injected intel GFX 0x51968086. Tried with IntelGraphics fixup kext. But still getting only 7mb video memory with no graphics acceleration and no brightness control. Please help me to fix my clover config. config.plist.zip
  8. i installed high sierra, but it seems my vram only detected 4mb, i tried to fix this with IntelGraphicsFixUp and IntelDVMTGraphicsFixUp kexts but it seems it refference into AppleIntelKBLGraphics and it is missing on my System/Library/Extensions. so i think i need to download AppleIntelKBLGraphics.kext is it normal? or should i get those KBLGraphics Kexts somewhere? to make my intelhd 620 graphics works. the graphics seems flickering now allmykexts.txt
×