Jump to content

Search the Community: Showing results for tags 'intel i7'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • InsanelyMac Lounge
    • Front Page News and Rumors
    • Reader News and Reviews
    • Forum Information and Feedback
  • OSx86 Project
    • New Releases and Updates
    • New Users Lounge
    • Developers Corner
    • Tutorials (The Genius Bar)
    • Technical FAQ
    • Installation
    • Post-Installation
    • DSDT and SSDT
    • Hardware Components and Drivers
    • Desktops
    • Notebooks
    • Netbooks
    • Tablets
    • MacMod of the Month
    • Multi-booting and Virtualisation
  • International
    • Your Language
    • Deutsch
    • Español
    • Français
    • Italiano
    • Português
    • Русский
  • Apple World
    • Mac OS X
    • Apple Computers and Hardware
    • iOS Devices
    • Mac Applications
    • Mac Programming and Development
    • iOS Programming and Development
    • Mac Gaming
    • Mac Accessories
  • Discuss and Learn
    • Windows Discussion
    • *nix
    • Apple Opinions and Discussion
    • The Great Debates
    • Internet(s), Servers, and Networks
    • Buying Thoughts, Reviews, and Recommendations
    • Mods and Overclocking
    • The Big Issues [Real Life]
  • Everything Else
    • Creativity
    • Thunderdome (Random Stuff)
    • Laughs
    • The Marketplace

Categories

  • Kexts
    • Graphics Cards
    • Audio
    • LAN and Wireless
    • Other
  • Kernels
  • Bootloaders
  • DSDTs
    • Patches
  • Pandora
  • Apps
  • Miscellaneous
  • Customization

Categories

  • OSx86
  • Apple News

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Location


Interests

Found 4 results

  1. Hello guys! I'm having a problem with post-installation with my mavericks, made usb install stick with Pandora's Box on vmware. Installed with boot args ( -x -v maxmem=4096 npci=0x2000 GraphicsEnabler=Yes) Thought that those would work after installing also but they didnt. I tried to google it out whats the problem is. http://imgur.com/6VUWL6U Thats the place where im stuck.. it goes sometimes to something IOCatalogue etc but not going from there also.
  2. I'm moving to OS X as my main OS, but I would still like to play my Windows games virtualized in Parallels. I was considering the i5 3570 since that has great performance, best value for money (£160) However I could spend up to £200 on an i7 if it is really worth the money. Would hyperthreading & 8 threads really be worth the extra money in this situation? How much would it help performance to play my virtualised games, and what VM settings would you use in either case? My other specs will be: GA-Z77-D3H, Nvidia GTX 560 Ti 12gb 1333mhz RAM Vertex 4 + HDDs for VMs & storage. Thanks!
  3. Is it possible to install an older OS X.5 Leopard or OS X.6 Snow Leopard Hackintosh system on a modern i7 processor PC? I need to to run either of those systems using an Intel Core i7-4770K Quad-Core Desktop Processor on a Gigabyte GA-Z87MX-D3H motherboard. I saw this post where someone said “Clover 32Bit should boot Leopard as well, using Legacy mode. You will need 32bit kexts as well.” https://www.insanelymac.com/forum/topic/331457-bootloader-for-leopard/ .. Would that be valid advice for me to follow up on for my configuration? I see that Clover 32 bit is no longer in development.. https://www.insanelymac.com/forum/topic/317521-good-bye-clover-32/
  4. Hello guys! This is my first time installing with Clover UEFI mode so i would need a bit help since i won't get Mavericks booting. I've made UEFI USB in my mavericks virtual machine and tried to get it booting with no luck. First question is what do i need in config.plist on my EFI partition since its all empty for some reason? Is my USB made the right way? ( Watch pictures from here http://imgur.com/a/vWvXx#0 Includes S/L/E + EFI Partition pictures ) Specs: Intel i7 4770K, MSi Z87-G45, MSi Cyclone 460 GTX, Kingston HyperX 1600MHz 2 x 4 GB, Seagate Barracuda 1TB I would like to use my PCI graphics card (worked before with legacy install). Any clues would be really appreciated! If you need something else to figure this out just ask! Thanks in advance!
×