Jump to content

Search the Community: Showing results for tags 'ideneb'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • InsanelyMac Lounge
    • Front Page News and Rumors
    • Reader News and Reviews
    • Forum Information and Feedback
  • OSx86 Project
    • New Releases and Updates
    • New Users Lounge
    • Developers Corner
    • Tutorials (The Genius Bar)
    • Technical FAQ
    • OSx86 Installation
    • Post-Installation
    • DSDT and SSDT
    • Hardware Components and Drivers
    • Complete Desktops
    • Notebooks
    • Netbooks
    • Tablets
    • MacMod of the Month
    • Multi-booting and Virtualisation
  • International
    • Your Language
    • Deutsch
    • Español
    • Français
    • Italiano
    • Português
    • Русский
  • Apple World
    • Mac OS X
    • Apple Computers and Hardware
    • iOS Devices
    • Mac Applications
    • Mac Programming and Development
    • iOS Programming and Development
    • Mac Gaming
    • Mac Accessories
  • Discuss and Learn
    • Windows Discussion
    • *nix
    • Apple Opinions and Discussion
    • The Great Debates
    • Internet(s), Servers, and Networks
    • Buying Thoughts, Reviews, and Recommendations
    • Mods and Overclocking
    • The Big Issues [Real Life]
  • Everything Else
    • Creativity
    • Thunderdome (Random Stuff)
    • Laughs
    • The Marketplace

Categories

  • Kexts
    • Graphics Cards
    • Audio
    • LAN and Wireless
    • Other
  • Kernels
  • Bootloaders
  • DSDTs
    • Patches
  • Pandora
  • Apps
  • Miscellaneous
  • Customization

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Location


Interests

Found 17 results

  1. Arg... Losing my hair over this one! I can't seem to get the installer running on my PC. (Specs at bottom of post) I've tried both iAtkos v7 and the hazard distros. Same EXACT problem. I get to Loading Darwin x86, then my PC restarts. I put it into verbose mode to see what came up, and I get past about 5 lines, then I see a little pause. After that 3 lines come up, each saying that ahci or something, telling me that it was detected. Those three lines only come up for a fraction of a second, and then the computer reboots to do the exact same thing. -THING I'VE TRIED- cpus=1 and 2 busratio=10 and 20 and 21 and 40 -x -f -s (also various combinations of the above) disabled ahci in bios disabled S.M.A.R.T. disabled NIC disabled Floppy and IDE -End THINGS I've TRIED- Specs: System Manufacturer: BIOSTAR Group System Model: A780L BIOS: Default System BIOS Processor: AMD Athlon™ II X2 250 Processor (2 CPUs), ~3.0GHz Memory: 4096MB RAM --------------- Display Devices --------------- Card name: NVIDIA GeForce GT 520 Manufacturer: NVIDIA Chip type: GeForce GT 520 DAC type: Integrated RAMDAC Device Type: Full Device Device Key: Enum\PCI\VEN_10DE&DEV_1040&SUBSYS_321419DA&REV_A1 Display Memory: 2514 MB Dedicated Memory: 978 MB Shared Memory: 1535 MB --------------- Can anyone help me? Any help is apreciated! :wink2:
  2. Hallo Leute, nach langer Zeit habe ich mich wieder an ein neues Mac-Projekt gewagt. Funktioniert auf meinem System auch alles ganz gut (Benutzt habe ich iDeneb 1.4 (also 10.5.6) viel mehr möchte ich meinem System nicht zu muten; niedriger sollte es jedoch auch nicht sein). Das einzige Problem ist meine Grafikkarte bzw. ihr "Treiber". Es handelt sich hierbei um eine AGP Sapphire Radeon X1650 (mit 512MB) und laut "System profiler" ein "71c7"-Modell. Bei der iDeneb-CD war auch ein Treiber für meine Karte dabei, der mich leider bei jedem Bootvorgang mit einem Kernelpanic hängen ließ. Auch bei nachträglicher Installation wollte mein System nicht starten (Ohne den Treiber - kein Problem; Nur würde ich gerne die ganze "Power" nutzen). Habe mich schon durch viele Foren geklickt und keine wirklich hilfreiche Lösung gefunden... Ich benutze den 9.5 voodoo-Kernel. Könnte es eventuell daran liegen? Er hat mir ja schließlich auch beim Mounten von .dmg-Dateien Probleme bereitet... Hoffe Ihr könnt mir helfen
  3. Hello, I have been trying to install ideneb on my Compaq presario CQ5210F. every time i try and load it after installation, it tells me I need to power off my computer. Which options do I need to check in customization to get it to work? Athlonll x2 215 ® 2.7 GHz (65W) 2000 MT/s (mega transfers/second) socket AM3 - CPU GeForce 6150SE nForce 430 -Chipset motherload Name: M2N68-LA HP/Compaq motherboard name: Narra6-GL6 -Motherboard 3GB DDR3 -Memory 500GB Hardrive Video Graphics: Nvidia Geforce GT 240 High Definition 6-channel audio, ALC888S chipset -Audio I also do not have the option to change to AHCI but ive heard of others with the same comp being able to run osx
  4. A rieccome qui! Ciao a tutti! Nonostante abbia trovato 2 guide a riguardo l'ASUS x51l, non riesco ad arrivera al primo boot post-installazione: mi si pianta con l'errore che trovate nel titolo. http://www.insanelymac.com/forum/topic/205769-installare-ideneb-1057-su-asus-x51l/ La soluzione postata qui non sortisce effetto alcuno. Comunque le flag utlizzate non sono necessarie per il boot da DVD: si avvia automaticamente portandomi alla schermata d'installazione... http://wiki.osx86project.org/wiki/index.php/HCL_10.5.1/Portables#Asus_X51L Provato Kalyway, ma il DVD non boota (va sempre in Kernel Panic, non importa quale flag sia abilitata al boot) http://www.insanelymac.com/forum/topic/78235-howto-fix-for-using-10485-buffer-headers-and-4096-cluster-io-buffer-headers/ Non ho porte firewire e comunque - al contrario di quanto scritto nell'introduzione - non si avvia nemmeno in safe mode. Sto provando iDeneb 10.5.7 e nonostante le varie configurazioni in fase d'installazione li problema è sempre lo stesso e si presenta praticamente subito (lo potete capire dalla foto allegata). Partizionando l'HDD in GUID o MBR non cambia il risultato. Ora ho installato aggiungendo unicamente la lingua italiana, ma il problema rimane comunque. Ho provato a seguire anche le indicazioni nel DVD di iDeneb, ma sono andato un po' in confusione poichè: -È scritto di usare kernel Voodoo se HW AMD e/o basato su SSE2. Ok, la CPU supporta il set d'istruzioni (con HW si intende la CPU, giusto?). Perchè in internet dicono che con il Core2 Duo può girare il kernel vanilla? -"Seatbelt fix" poichè ho selezionato kernel Voodoo. -Non so se selezionare o meno "ACPI_SMC_Fix", poichè non so come controllare "Se avete problemi con l'ACPI_SMC_PlatformPlugin.kext [...]" -Selezionato "ACPI/SSE2 Fix" poichè "[...] avete un computer SSE2 [..]" Questa configurazione dà sempre e comunque lo stesso problema. La BIOS del PC è settata con le impostazioni di default (che tra l'altro non sono molte): il SATA mode è impostato per lavorare in modalità nativa è non IDE-compatibile. Saluti!
  5. Hello! I would really appreciate some guidance. I am planning to install Leopard on my laptop with Ideneb 1.6 (10.5.8) Lite, which is supposed to work pretty good. What I need and am actually looking for is Snow Leopard 10.6 at least. Do I understand correctly that I need to install Leopard first? Will my components work with Snow Leopard? Motherboard: HCW51 L03 CPU: Turion 64 MK-36 (512 KB L2 cache) RAM: 4GB Graphics: ATI Radeon® Xpress 1100 Ethernet: Realtek RTL8139/810x Family Fast Ethernet NIC Wifi: Atheros AR5005G Wireless Network Adapter Thankfull for any help.
  6. FM2A55M-DGS asrock :-/ Amd A4 5300 FM2 3.4 ghz trinity dual core All I would like to kn.ow is wether this bundle is compatible with hackingtosh before I buy it next week I will be using ideneb , and 4gb of ram Cheers,
  7. Ciao a tutti vorrei installare sul mio pc snow leopard o comunque un sistema operativo apple in modo da poter utilizzare logic pro potreste indirizzarmi secondo le caratteristiche del mio pc al software giusto con i relativi driver da selezionare . Grazie in anticipo. Scheda madre Tipo processore Intel Pentium 4 531, 3000 MHz (15 x 200) Nome scheda madre ASRock 775i65GV (3 PCI, 1 AGI, 1 AMR, 2 DDR DIMM, Audio, Video, LAN) Chipset scheda madre Intel Morgan Hill i865GV Memoria di sistema [ TRIAL VERSION ] DIMM1: 512 MB PC3200 DDR SDRAM (3.0-4-4-8 @ 200 MHz) DIMM2: [ TRIAL VERSION ] Tipo BIOS AMI (06/05/06) Porta di comunicazione Porta di comunicazione (COM1) Porta di comunicazione Porta stampante ECP (LPT1) Scheda video Adattatore video Intel® 82865G Graphics Controller Adattatore video NVIDIA GeForce FX 5500 (256 MB) Acceleratore 3D Intel Extreme Graphics 2 Acceleratore 3D nVIDIA GeForce FX 5500 Schermo Monitor Plug and Play [NoDB] (16041) Multimedia Periferica audio Intel 82801EB ICH5 - AC'97 Audio Controller [A-2/A-3] Archiviazione Controller IDE Intel® 82801EB Ultra ATA Storage Controllers Controller IDE Intel® 82801EB Ultra ATA Storage Controllers Unità floppy Unità disco floppy Unità disco ST316002 2ACE USB Device (160 GB, 7200 RPM, Ultra-ATA/100) Unità disco ST3500413AS (500 GB, 7200 RPM, SATA-III) Unità ottica PIONEER DVD-RW DVR-111D (DVD+R9:8x, DVD-R9:8x, DVD+RW:16x/8x, DVD-RW:16x/6x, DVD-ROM:16x, CD:40x/32x/40x DVD+RW/DVD-RW) Stato dei dischi fissi SMART OK Periferiche di input Tastiera Tastiera standard 101/102 tasti o Tastiera Microsoft Natural PS/2 Mouse Mouse compatibile HID Rete locale Adattatore di rete Realtek RTL8139/810x Family Fast Ethernet NIC
  8. fivos1996

    Cannot use two CPU cores

    So I have an old PC and I decided to install 10.5.8 just for fun. I installed the iDeneb distro and it works fine witl the vanilla kernel 9.8 but I can't boot without cpus=1 so I have to use only one CPU core. I tried all patched kernels with Chameleon and Clover. All result in the same issue. I suspect the issue is the patched AppleACPIPlatform.kext that I grabbed from the iAtkos 5i DVD because the kernel panic mentions it in the backtrace. Any ideas? Specs: Core 2 Duo E7500 MSI G31TM-P35 4GB DDR2 Geforce GT 430 (No QE/CI since no support in Leopard)
  9. Hello, i have a iDeneb 1.5.1 on my Laptop installed. Here are the questions: Grafik: I can only boot in save-mode and with an external Screen. Without the Screen, i have only a blue picture. With the external Screen, i have a distorted picture, no chance. --> please take a look on my uploadet pictures. When i boot in safe mode with screen, and remove that, after load the X-Server, the system running fine. Ethernet/WiFi: At the current installation, i forgot the Broadcom driver (or kext). I have installed that later, but that seems not loadet by boot? I look at BIOS, the Chip is activated - any ideas? Touchpad: The touchpad works very fine, but i cant scroll with them. Do you know any ways to add the scoll function? Akku: I have no akku-icon, upon, right - how i can add them? Greetings PS: im from germany, im very, very sorry for this bad enlish
  10. Hello, my name is Dakota and i wanted to start a new project with myself so i decided to make a hackintosh. my computer is a HP Pavilion dv5 (HP 144E). it is running on AMD Athlon II P340 Dual-core Processor. my BIOS version is F.25. my graphics card is an AMD M880G with ATI Mobility Radeon HD 4250. im not sure what else to post but hopefully thats enough. so my problem is that when i went to install iDeneb 1.5 OS X 10.7.0 it goes to a screen with an apple, but then a gray screen goes over it and it says to restart my computer. im am very confused by this and ive tried to bypass this but it wont work. if anyone could help me i would be very grateful.
  11. Hi there, My name is Marshall. I recently downloaded ideneb 1.4 burned it on a disk and wiped out all operating systems on my pc and installed ideneb. Now i tried booting up and it showed that i need to restart my computer twice so i booted in debugging mode and i notice that its a kernel panic. As i am fairly new to osx86, i cannot make out what the problem here is. Also while installing osx86, i choosed a lot of drivers, a lot of those which i didn't need i guess but i did not select any kernels sicne i wasn't sure. Just thought you should know about that. Here is a picture of the screen :- http://i.imgur.com/mfWhl.jpg Its a bit difficult to see but i dont have a camera.
  12. Hi, its my first post on this nice forum:) I hopy You help me. i tried installing iDeneb on my computer: MSI P67A-GD65 NVIDIA GeForce GTX 580 ASUS Intel Core i5-2500K CPU 3.3ghz But i had issues with running installation - i found it, it was DVD LG GH22NS70 - so i connected another by USB and got running iDeneb installation but i dont have discs in installation - in Disc Utility too, i found that can be SATA type issue so i changed in bios SATA type from IDE to AHCI but now i cant run installation because i got kernel panic in verbose mode when booting from dvd (sth about IOPCIFamily kernel panic - i can make photo if it can help) its new sata disc with one partition (special for mac osx) maybe i should try another way to install hackintosh? What you think? Thanks for help
  13. Hello there I'm new of this forum, but many years ago I got a Deneb 1.4 on a HP Laptop PC and I know something about computers. This time, though I tryied everything I read on the net, I can't manage to make iDeneb 1.6 work on my computer. These are the components of my computer Graphic Card: Nvidia GeForce GTX 550 Ti 1GB DDR5 MoBo: Asus P8P67 RAM: 2x Corsair Vengance DDR3 1666MHz 4gb (So I have 8GB of ram) CPU: Intel Core i5-2500k LGA 1155 Hard Disk: Samsung (I don't remember the name, forgive me but I already started the installation and I can't enter in Windows 7, so I can't check the name) 320GB (the partition where I wanted to install iDeneb is 70GB and is set as active) Any help will be appreciated! I already put the AHCI mode in the bios, but everytime I try to start I get this:
  14. Hey guys. I have a 16 GB Kingston USB that I am trying to use in the place of a CD. In the tutorial video I'm watching (youtube.com/watch?v=BoqD42wR2gk), the guy burns the iDeneb ISO to his CD, and then runs it on boot. So I plugged my USB in, used Win32DiskImager to burn the ISO to it, and then I rebooted and tried to run the USB. The error came up "Operating system not found!" Has anyone else had this problem? Will a USB work for this, or do I need a CD? My specs are: windows 7 ultimate x64, AMD turion x2 rm-72 2.1 GHz, ATI Radeon 3200, 3 GB ram Thanks guys.
  15. Hello Well, Im new here and im to stupid to pass the second test cause of im 15 years old and many thinks i just cant know in my age. Sry for bad english I try my best! By the way I'm from Germany. So, I want to install any Mac OSx on my laptops. I already tried "iAktos v7" and "iDeneb v1.6" lite after about 20 fails on both computers with both softwares I gave it up and hope for help here. I will give you the exactly hardware of both know. HP-DV7-2170eg Compal HL90 iAktos v7 Problems: HP: The install crashes at about 85% but the bootloader was already installed so it boots with Chameleon 2.0 and stucks at the Apple logo. HL90: The install crashes at about 45% but the bootloader was already installed to and also stucks at the Apple logo. iDeneb v.1.6 Problems: HP: The install complete but not succesfull and when the PC wants to boot comes this boot0: test boot0: error . HL90: The install crashes at about 60% and when i want to boot there comes something with my netcard. I really hope that you can help me because I now own an iPhone 4s and an iPad 2 and I really wish to have Mac OSx. You can add me in: Facebook Jona Becker MSN bohne481@hotmail.com ( I think )
  16. Olá pessoal, o Ideneb v1.3 foi instalado com sucesso no meu notebook, ele inicia normalmente, coloco a região de onde eu sou e etc mas na parte de sincronizar os Macs, eu seleciono a opção para não transferir os dados agora(algo como Do not transferer my information now, desculpe por não saber direito)e então demora um pouco e volta para a parte da seleção de idioma/região, faço a mesma coisa e acontece isso, o que pode ser? Aqui está a configuração do meu notebook: Semp Toshiba IS 1422 Memória: 2GB RAM DDR3 Disco rígido: 320 GB SATA Processador: Intel® Pentium® Inside P6200 Se puder por favor me responda? Obrigado
  17. ciao,avrei bisogno di una mano. ho installato ideneb v1.3 (mac os x leopard 10.5.5) tutto bene le uniche 2 cose che non funzionano sono la scheda video asus eah3650 (che è un ati radeon hd 3650 agp) che non viene riconosciuta e la chiavetta usb che viene rilevata tra le periferiche usb ma non so come farla funzionare per prendere il wifi. allora questo è quello che ho fatto: -ricercato per un paio di giorni le risposte sul forum ma ho provato di tutto e non sono riuscito a risolvere nulla. -la risoluzione mi va in automatico a 1000x768 ma sono riuscito a forzarla a 1600x1200 -adesso ho reinstallato il sistema ex novo perchè ogni volta che installo un kext per la scheda video non riesco piu a fare il boot causa black screen. non c'è un modo per provare kext senza rischiare di dover reinstallare ogni volta tutto? -con alcuni kext sono risucito a far riconoscere la scheda come un ati radeon hd 3600 256mb (mentre la mia scheda è una 3650 e ha 512mb ddr2) e qe ci disabilitati , qualsiasi aiuto è ben accetto grazie a tutti.
×