Jump to content

Search the Community: Showing results for tags 'ht'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • InsanelyMac Lounge
    • Front Page News and Rumors
    • Reader News and Reviews
    • Forum Information and Feedback
  • OSx86 Project
    • New Releases and Updates
    • New Users Lounge
    • Developers Corner
    • Tutorials (The Genius Bar)
    • Technical FAQ
    • Installation
    • Post-Installation
    • DSDT and SSDT
    • Hardware Components and Drivers
    • Desktops
    • Notebooks
    • Netbooks
    • Tablets
    • MacMod of the Month
    • Multi-booting and Virtualisation
  • International
    • Your Language
    • Deutsch
    • Español
    • Français
    • Italiano
    • Português
    • Русский
  • Apple World
    • Mac OS X
    • Apple Computers and Hardware
    • iOS Devices
    • Mac Applications
    • Mac Programming and Development
    • iOS Programming and Development
    • Mac Gaming
    • Mac Accessories
  • Discuss and Learn
    • Windows Discussion
    • *nix
    • Apple Opinions and Discussion
    • The Great Debates
    • Internet(s), Servers, and Networks
    • Buying Thoughts, Reviews, and Recommendations
    • Mods and Overclocking
    • The Big Issues [Real Life]
  • Everything Else
    • Creativity
    • Thunderdome (Random Stuff)
    • Laughs
    • The Marketplace

Categories

  • Kexts
    • Graphics Cards
    • Audio
    • LAN and Wireless
    • Other
  • Kernels
  • Bootloaders
  • DSDTs
    • Patches
  • Pandora
  • Apps
  • Miscellaneous
  • Customization

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Location


Interests

Found 1 result

  1. Hi everyone, I really need your help I've been looking on your forums for a few days, I've searched everywhere and i cant find anything anywhere, so i decided to write a post. Im trying to install iAtkos s3 v2 Snow leopard on my old Compaq presario s0000/8000. It has 512mb ram Intel Pentium 4 with HT technology Intel extreme graphics I have a usb keyboard/mouse wireless. This is post intstallation, i cant even get to the install. i insert the disc, boot up the PC and i get to the iAtkos boot screen, press any key to boot from disc or press f8 for more options, ive tried boot flags or whatever you call them -x with -v -x, -v, -s wont boot at all. it says ERROR: Firewire unable to determine security-mode; defaulting to full-secure. I wait and then i get Still waiting for root device this continues on and on. I've seen posts about still waiting for root device but none of the replys ever seem to work. when i turn off fire wire in BIOS, i get "com.apple.AppleFSCompresionTypeZlib load succeeded." then still waiting for root device I once got what I though was a kernel panic, cant quite remember, something like please take a photo of the screen and send to someone and explain what you were doing at the time. sorry for any inconvenience (then loads of different numbers. if I don't use any boot flags then my apple logo appears with the loading pin and then a few mins later I get the circle with diagonal line through it. I don't know what to do, i have an idea it might be something to do with my hard drive. I recently had iDeneb leopard installed but i really need snow leopard i watched a video on YouTube how to do it with pentium 4 processor and 512mb ram, it is possible, apple may say its not compatible but I've seen it up and running. so if it is my hard drive maybe i need to format it to a certain type, but I don't know how with no OS installed as i formatted iDeneb through Windows XP installation disk but only to (raw) I don't know what that is, it doesn't pick up NTFS file system. so i really don't know. please help! and I've spent like an hour explaining this so please don't say its not compatible or something stupid because I know it is i just need an answer! Thanks! my photos wont upload
×