Jump to content

Search the Community: Showing results for tags 'hdcp'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • InsanelyMac Lounge
    • Front Page News and Rumors
    • Reader News and Reviews
    • Forum Information and Feedback
  • OSx86 Project
    • New Releases and Updates
    • New Users Lounge
    • Developers Corner
    • Tutorials (The Genius Bar)
    • Technical FAQ
    • Installation
    • Post-Installation
    • DSDT and SSDT
    • Hardware Components and Drivers
    • Desktops
    • Notebooks
    • Netbooks
    • Tablets
    • MacMod of the Month
    • Multi-booting and Virtualisation
  • International
    • Your Language
    • Deutsch
    • Español
    • Français
    • Italiano
    • Português
    • Русский
  • Apple World
    • Mac OS X
    • Apple Computers and Hardware
    • iOS Devices
    • Mac Applications
    • Mac Programming and Development
    • iOS Programming and Development
    • Mac Gaming
    • Mac Accessories
  • Discuss and Learn
    • Windows Discussion
    • *nix
    • Apple Opinions and Discussion
    • The Great Debates
    • Internet(s), Servers, and Networks
    • Buying Thoughts, Reviews, and Recommendations
    • Mods and Overclocking
    • The Big Issues [Real Life]
  • Everything Else
    • Creativity
    • Thunderdome (Random Stuff)
    • Laughs
    • The Marketplace

Categories

  • Kexts
    • Graphics Cards
    • Audio
    • LAN and Wireless
    • Other
  • Kernels
  • Bootloaders
  • DSDTs
    • Patches
  • Pandora
  • Apps
  • Miscellaneous
  • Customization

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Location


Interests

Found 4 results

  1. I have been having problems playing HD content from Netflix or iTunes as both fail HDCP compatibility. I don't have anything plugged into my system and I'm using the built-in LCD. All contents work in Windows and on Chrome on OS X: Safari: 11/9/14 5:26:22.858 PM com.apple.WebKit.WebContent[552]: AVF error: Perf capability check failed: 0xe00002bc 11/9/14 5:26:25.491 PM com.apple.WebKit.WebContent[552]: AVF error: Perf capability check failed: 0xe00002bc 11/9/14 5:26:25.504 PM com.apple.WebKit.WebContent[552]: AVF error: Perf capability check failed: 0xe00002bc 11/9/14 5:26:25.518 PM com.apple.WebKit.WebContent[552]: AVF error: Perf capability check failed: 0xe00002bc 11/9/14 5:26:25.618 PM com.apple.WebKit.WebContent[552]: GVA error: flow_KE1 getParam 5 iTunes: 11/9/14 5:20:36.598 PM iTunes[356]: GVA Error: allocating the TT buffer pool 11/9/14 5:20:36.598 PM iTunes[356]: GVA error: BranchQT0, allocateTTPool() err = 10 11/9/14 5:20:36.602 PM iTunes[356]: AVF error: Perf capability check failed: 0xe00002bc 11/9/14 5:20:36.602 PM iTunes[356]: GVA error: Branch_QT0::pushBits, Context Creation Failed. 11/9/14 5:20:36.934 PM iTunes[356]: GVA error: pushMetaData, getNumOfFreeDecodeBuffers timeout 11/9/14 5:20:36.935 PM iTunes[356]: GVA error: AVFQTX_CreateInstance, AVF_PushMetaData 11/9/14 5:20:37.092 PM iTunes[356]: GVA Error: allocating the TT buffer pool 11/9/14 5:20:37.092 PM iTunes[356]: GVA error: BranchQT0, allocateTTPool() err = 10 11/9/14 5:20:37.094 PM iTunes[356]: AVF error: Perf capability check failed: 0xe00002bc 11/9/14 5:20:37.094 PM iTunes[356]: GVA error: Branch_QT0::pushBits, Context Creation Failed. 11/9/14 5:20:37.425 PM iTunes[356]: GVA error: pushMetaData, getNumOfFreeDecodeBuffers timeout 11/9/14 5:20:37.425 PM iTunes[356]: GVA error: AVFQTX_CreateInstance, AVF_PushMetaData Any help would be appreciated.
  2. Hackmodford

    GTX 760 iTunes HDCP Error

    If I try to play a movie I downloaded via iTunes I just get a black window and a message saying my monitor is not HDCP compliant. I believe this is an issue with my GTX 760 since I don't remember having this issue when I was using the HD4000. Is there any way to solve this? Another theory is that it's related to the Clover bootloader. I used to be using Chameleon.
  3. Hackmodford

    GTX 760 HDCP

    For some reason my Hackintosh doesn't think my displays are HDCP compliant, when they actually are. My card/cable/monitor are all HDCP ready. Is there anything I can do to fix this?
  4. I have problems with Amazon Prime on my system under HighSierra 10.13. AmazonPrime videos are played in HighSierra with 720p, in Windows 10 with 1080p. Graphics card is a Vega 56 (flashed to 64), monitor (1440p) connected via DP, Shiki.kext is installed (but makes no sense), CPU is an Intel i9 7900X. Movies/trailers with DRM can be played without problems. Someone have some tips for me to solve my problem? PS: In Photoshop I have to deactivate the checkbox "Use native operating system GPU acceleration", otherwise the program crashes after a few clicks. But I've activated GPU acceleration and it works, but not the "native" GPU acceleration. Maybe there is still a problem with the graphics card. (running now native, OOB)
×