Jump to content

Search the Community: Showing results for tags 'hackintosh reposo'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • InsanelyMac Lounge
    • Front Page News and Rumors
    • Reader News and Reviews
    • Forum Information and Feedback
  • OSx86 Project
    • New Releases and Updates
    • New Users Lounge
    • Developers Corner
    • Tutorials (The Genius Bar)
    • Technical FAQ
    • Installation
    • Post-Installation
    • DSDT and SSDT
    • Hardware Components and Drivers
    • Desktops
    • Notebooks
    • Netbooks
    • Tablets
    • MacMod of the Month
    • Multi-booting and Virtualisation
  • International
    • Your Language
    • Deutsch
    • Español
    • Français
    • Italiano
    • Português
    • Русский
  • Apple World
    • Mac OS X
    • Apple Computers and Hardware
    • iOS Devices
    • Mac Applications
    • Mac Programming and Development
    • iOS Programming and Development
    • Mac Gaming
    • Mac Accessories
  • Discuss and Learn
    • Windows Discussion
    • *nix
    • Apple Opinions and Discussion
    • The Great Debates
    • Internet(s), Servers, and Networks
    • Buying Thoughts, Reviews, and Recommendations
    • Mods and Overclocking
    • The Big Issues [Real Life]
  • Everything Else
    • Creativity
    • Thunderdome (Random Stuff)
    • Laughs
    • The Marketplace

Categories

  • Kexts
    • Graphics Cards
    • Audio
    • LAN and Wireless
    • Other
  • Kernels
  • Bootloaders
  • DSDTs
    • Patches
  • Pandora
  • Apps
  • Miscellaneous
  • Customization

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Location


Interests

Found 1 result

  1. Hola comunidad jaquitoshera. Tengo un problema que no he podido resolver desde hace ya mucho tiempo y me trae en jaque. El sistema cada cierto tiempo esta programado para entrar en reposo pero a partir de Sierra al despertar del reposo entra en accion todo (o me da la impresion de que es asi), pero no da video. Hay veces en que la vuelvo a dejar reposar y al volver a despertar vuelve el video pero eso solo funciona 1 de cada diez veces. Habia escuchado que es algo de los kexts o del DSDT (no se que es ni para que sirve este ultimo) pero no se cual sera el problema. mi borad es una Asrock H61 M-VG3 es compatible con el modo reposo ya que en windows y linux funciona sin problemas pero principalmente cuando tenia yosemite y mavericks funcionaba sin problemas, tambien una tarjeta nvidia gt 740 conectada por VGA (sospecho que algo de la tarjeta pueda ser el problema) Alguna idea de que podria estar causando el problema?
×