Jump to content

Search the Community: Showing results for tags 'gtx560'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • InsanelyMac Lounge
    • Front Page News and Rumors
    • Reader News and Reviews
    • Forum Information and Feedback
  • OSx86 Project
    • New Releases and Updates
    • New Users Lounge
    • Developers Corner
    • Tutorials (The Genius Bar)
    • Technical FAQ
    • OSx86 Installation
    • Post-Installation
    • DSDT and SSDT
    • Hardware Components and Drivers
    • Complete Desktops
    • Notebooks
    • Netbooks
    • Tablets
    • MacMod of the Month
    • Multi-booting and Virtualisation
  • International
    • Your Language
    • Deutsch
    • Español
    • Français
    • Italiano
    • Português
    • Русский
  • Apple World
    • Mac OS X
    • Apple Computers and Hardware
    • iOS Devices
    • Mac Applications
    • Mac Programming and Development
    • iOS Programming and Development
    • Mac Gaming
    • Mac Accessories
  • Discuss and Learn
    • Windows Discussion
    • *nix
    • Apple Opinions and Discussion
    • The Great Debates
    • Internet(s), Servers, and Networks
    • Buying Thoughts, Reviews, and Recommendations
    • Mods and Overclocking
    • The Big Issues [Real Life]
  • Everything Else
    • Creativity
    • Thunderdome (Random Stuff)
    • Laughs
    • The Marketplace

Categories

  • Kexts
    • Graphics Cards
    • Audio
    • LAN and Wireless
    • Other
  • Kernels
  • Bootloaders
  • DSDTs
    • Patches
  • Pandora
  • Apps
  • Miscellaneous
  • Customization

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Location


Interests

Found 1 result

  1. Hi all! I have a problem with sleep and my two graphic cards. By now, I have disabled the jMicron (eSata), Samsung (sata6) and ASMedia (usb3) controllers. With Lion my system was not able to go to sleep, the screen just kept getting black, but the pc was still running. With Mountain Lion, it is able to sleep and wake, but with two graphics card, wake takes about 5 min. With a single GTX560 it sleeps and wakes with no problems. A year ago I had a P8Z68-V PRO (non gen3), with the same configuration (old bios, not 3xxx version), Lion (10.7.1) was able to sleep and wake properly (had to change because the onboard audio was not able to switch correctly from front panel to rear panel). I have been working for about a month for the Mountain Lion upgrade, and it is almost finished. I still have to test the disabled controllers (and find the right kexts....), but everything else is working perfectly (apart sleep ). I attached my DSDT and system.log. Thanks for your time PS I'm using iMac12,2 in smbios.plist Edit: Added my EFI strings. slisleep.zip
×