Jump to content

Search the Community: Showing results for tags 'gt 710'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • InsanelyMac Lounge
    • Front Page News and Rumors
    • Reader News and Reviews
    • Forum Information and Feedback
  • OSx86 Project
    • New Releases and Updates
    • New Users Lounge
    • Developers Corner
    • Tutorials (The Genius Bar)
    • Technical FAQ
    • Installation
    • Post-Installation
    • DSDT and SSDT
    • Hardware Components and Drivers
    • Desktops
    • Notebooks
    • Netbooks
    • Tablets
    • MacMod of the Month
    • Multi-booting and Virtualisation
  • International
    • Your Language
    • Deutsch
    • Español
    • Français
    • Italiano
    • Português
    • Русский
  • Apple World
    • Mac OS X
    • Apple Computers and Hardware
    • iOS Devices
    • Mac Applications
    • Mac Programming and Development
    • iOS Programming and Development
    • Mac Gaming
    • Mac Accessories
  • Discuss and Learn
    • Windows Discussion
    • *nix
    • Apple Opinions and Discussion
    • The Great Debates
    • Internet(s), Servers, and Networks
    • Buying Thoughts, Reviews, and Recommendations
    • Mods and Overclocking
    • The Big Issues [Real Life]
  • Everything Else
    • Creativity
    • Thunderdome (Random Stuff)
    • Laughs
    • The Marketplace

Categories

  • Kexts
    • Graphics Cards
    • Audio
    • LAN and Wireless
    • Other
  • Kernels
  • Bootloaders
  • DSDTs
    • Patches
  • Pandora
  • Apps
  • Miscellaneous
  • Customization

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Location


Interests

Found 1 result

  1. Hi all, I hope someone can help me as I am struggling with this bloody installation. I am running on several problems that I can't face : ( First of all my config: Mobo: ASROCK H81M-DGS R2 CPU: Intel Xeon E3-1220 v3 @3.10ghz RAM: 16gb DDR3 1600Mhz SSD: Crucial BX100 120Gb SSD Monitor: Hp 27w Hdmi POST Installation CLOVER Current Issues: • System will not boot (clover boot loader do not shows up) from SSD - System boot only with USB stick • Screen Resolution is only 1024x768 • Monitor recognised as 17" instead of 24" • Monitor identified as secondary • Grafic Card Geforce GT710 shows 0 Mb • System info do not match Config.plistin Clover I attach screenshot of System Info, Kext in Clover, Resolution etc etc. Please can someonhelp me? Please can you tell me what is the Clover Parameter to activate when installing Clover (Clover_v2.4k_r4722) into Boot Disk? I hope someone can help me out of this little troble: ) Cheers Franco system info.tiff kext.tiff resolution.tiff system.tiff config.plist
×