Jump to content

Search the Community: Showing results for tags 'gt 650m'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • InsanelyMac Lounge
    • Front Page News and Rumors
    • Reader News and Reviews
    • Forum Information and Feedback
  • OSx86 Project
    • New Releases and Updates
    • New Users Lounge
    • Developers Corner
    • Tutorials (The Genius Bar)
    • Technical FAQ
    • Installation
    • Post-Installation
    • DSDT and SSDT
    • Hardware Components and Drivers
    • Desktops
    • Notebooks
    • Netbooks
    • Tablets
    • MacMod of the Month
    • Multi-booting and Virtualisation
  • International
    • Your Language
    • Deutsch
    • Español
    • Français
    • Italiano
    • Português
    • Русский
  • Apple World
    • Mac OS X
    • Apple Computers and Hardware
    • iOS Devices
    • Mac Applications
    • Mac Programming and Development
    • iOS Programming and Development
    • Mac Gaming
    • Mac Accessories
  • Discuss and Learn
    • Windows Discussion
    • *nix
    • Apple Opinions and Discussion
    • The Great Debates
    • Internet(s), Servers, and Networks
    • Buying Thoughts, Reviews, and Recommendations
    • Mods and Overclocking
    • The Big Issues [Real Life]
  • Everything Else
    • Creativity
    • Thunderdome (Random Stuff)
    • Laughs
    • The Marketplace

Categories

  • Kexts
    • Graphics Cards
    • Audio
    • LAN and Wireless
    • Other
  • Kernels
  • Bootloaders
  • DSDTs
    • Patches
  • Pandora
  • Apps
  • Miscellaneous
  • Customization

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Location


Interests

Found 2 results

  1. Hi all. I own a laptop (ASUS N56VZ) very well hackintoshed. Pretty much everything works, except the external video ports (HDMI,VGA). Here are some specs : Intel i7 3630Q, Chipset HM67, nVidia GT650M, Intel HD4000 Unfortunately with OSX Mavericks, VGA can't be used anymore on HD4000, and I need to use an external monitor for work. The HDMI port is dedicated to the nVidia card, so the only way to have it was to disable the Integrated Graphics and use only Nvidia. Of course the system uses nVidia optimus engine for the switching mechanism, but I found a way to disable it via BIOS and use discrete graphics only (since I use it as a desktop replacement) It works very well on windows (HDMI only) of course but not on OSX unfortunately!! nVidia GT 650m appears to be loading ok (kext loaded and registered), but that's all! it does not go on. The weird thing is that I can't even boot into safe mode (-x) unless I delete nvidia drivers. Is there anybody who can help me? Here's what I did : -I tried both Clover and Chameleon, InjectNvidia on/off GraphicsEnabler on/off. -Installed 10.9 nVidia drivers over 10.9.2 -booted with and without my DSDT If you need any other kind of info to help me out just ask!! Thanks in advance!
  2. CreedMac

    Geforce GT 650M: Please help me!

    Hello! I've installed Mountain Lion but can only boot in Safe mode. I believe it's my graphics card that causes a kernel panic otherwise. I've tried most boot flags and tried editing some plist files but I don't understand how to enable your graphics card exactly, and how to use the kexts. I need help enabling my GT 650M (dedicated memory)! How do you do it? I can't understand the guides exactly but I've tried to enter my device ID into the nvidia kext... Please help! Any help is much appreciated!!
×