Jump to content

Search the Community: Showing results for tags 'gold master'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • InsanelyMac Lounge
    • Front Page News and Rumors
    • Reader News and Reviews
    • Forum Information and Feedback
  • OSx86 Project
    • New Releases and Updates
    • New Users Lounge
    • Developers Corner
    • Tutorials (The Genius Bar)
    • Technical FAQ
    • OSx86 Installation
    • Post-Installation
    • DSDT and SSDT
    • Hardware Components and Drivers
    • Complete Desktops
    • Notebooks
    • Netbooks
    • Tablets
    • MacMod of the Month
    • Multi-booting and Virtualisation
  • International
    • Your Language
    • Deutsch
    • Español
    • Français
    • Italiano
    • Português
    • Русский
  • Apple World
    • Mac OS X
    • Apple Computers and Hardware
    • iOS Devices
    • Mac Applications
    • Mac Programming and Development
    • iOS Programming and Development
    • Mac Gaming
    • Mac Accessories
  • Discuss and Learn
    • Windows Discussion
    • *nix
    • Apple Opinions and Discussion
    • The Great Debates
    • Internet(s), Servers, and Networks
    • Buying Thoughts, Reviews, and Recommendations
    • Mods and Overclocking
    • The Big Issues [Real Life]
  • Everything Else
    • Creativity
    • Thunderdome (Random Stuff)
    • Laughs
    • The Marketplace

Categories

  • Kexts
    • Graphics Cards
    • Audio
    • LAN and Wireless
    • Other
  • Kernels
  • Bootloaders
  • DSDTs
    • Patches
  • Pandora
  • Apps
  • Miscellaneous
  • Customization

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Location


Interests

Found 3 results

  1. Hi, When on 10.8, I edited about this mac by modifying com.apple.SystemProfiler.plist in ~/Library/Preferences. I changed the name, computer picture, and a couple of other things. I restarted and tested it, it worked fine. After updating to 10.9, it worked for a while, then I tried to open it, but it does not, nothing happens. System Information still opens, but about this mac does not open. I tried moving com.apple.SystemProfiler.plist to the desktop and rebooting, I had the same issue (OS X had made another on reboot which was empty). I was using a smbios.plist in /Extra, so I downloaded a stock one and used that, not change. I then just renamed it to smbios.plist.old to disable it all together. Still same thing and I have run out of ideas. Graphics all work perfectly so it isn't a graphics problem. Any ideas? Thanks.
  2. I installed 10.9 over my fully working 10.8.2 install and everything thing is fine, apart from my graphics perforamnce, which is poor. It boot fine with GraphicsEnabler=no and system profiler said I had a 7mb video card, with no graphics kext being used apparently. With GraphicsEnabler=yes it detected the card but it said 0mb VRAM and I had no acceleration(laggy graphics and opaque top bar). I had the same performance with both GraphicsEnabler options. I have the 10.8 web drivers installed, unless they were deleted in the 10.9 install, but can I use them with a boot flag or by deleting kexts? Does anyone know a solution to this? The nvidia web drivers cannot be installed on 10.9 but can I use the ones already installed from 10.8 with a boot flag? Thanks.
  3. AsusFreak

    10.9 GM Released.

    Installed with no issue, looks good!
×