Jump to content

Search the Community: Showing results for tags 'gigabyte ga-z97x-ud7'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • InsanelyMac Lounge
    • Front Page News and Rumors
    • Reader News and Reviews
    • Forum Information and Feedback
  • OSx86 Project
    • New Releases and Updates
    • New Users Lounge
    • Developers Corner
    • Tutorials (The Genius Bar)
    • Technical FAQ
    • Installation
    • Post-Installation
    • DSDT and SSDT
    • Hardware Components and Drivers
    • Desktops
    • Notebooks
    • Netbooks
    • Tablets
    • MacMod of the Month
    • Multi-booting and Virtualisation
  • International
    • Your Language
    • Deutsch
    • Español
    • Français
    • Italiano
    • Português
    • Русский
  • Apple World
    • Mac OS X
    • Apple Computers and Hardware
    • iOS Devices
    • Mac Applications
    • Mac Programming and Development
    • iOS Programming and Development
    • Mac Gaming
    • Mac Accessories
  • Discuss and Learn
    • Windows Discussion
    • *nix
    • Apple Opinions and Discussion
    • The Great Debates
    • Internet(s), Servers, and Networks
    • Buying Thoughts, Reviews, and Recommendations
    • Mods and Overclocking
    • The Big Issues [Real Life]
  • Everything Else
    • Creativity
    • Thunderdome (Random Stuff)
    • Laughs
    • The Marketplace

Categories

  • Kexts
    • Graphics Cards
    • Audio
    • LAN and Wireless
    • Other
  • Kernels
  • Bootloaders
  • DSDTs
    • Patches
  • Pandora
  • Apps
  • Miscellaneous
  • Customization

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Location


Interests

Found 1 result

  1. Attempting to install high sierra 10.13.6 with cloverCurrent build: (was running yosemite through chimera)Motherboard: Gigabyte GA-Z97X-UD7 THCPU: i7-4790KGraphics: GTX 980Other Hardware: G.SKILL Ripjaws X Series 16GB (2 x 8GB) 240-Pin DDR3 SDRAM DDR3 2133 (PC3 17000) Desktop Memory Model F3-2133C9D-16GXH Was able to install 10.13.6 high sierra installed, with these efi settings. Mouse and keyboard don't work in welcome screen just see the languages with mouse locked in top left corner.Tried a bunch of usb settings no success. I even added FakePCIID_XHCIMux.kext, FakePCIID.kext, & USBInjectAll.kext still no luck with usb. Can't get past welcome page. Motherboard only has usb 3.0. I was able to get the usb 3.0 working in mojave (sadly issues w/ nvidia graphics card driver) using just the USBInjectAll.kext and some of the replace hex patches for usb support and remove limiters.Any help would be appreciated! EFI zip
×