Jump to content

Search the Community: Showing results for tags 'fx6300'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • InsanelyMac Lounge
    • Front Page News and Rumors
    • Reader News and Reviews
    • Forum Information and Feedback
  • OSx86 Project
    • New Releases and Updates
    • New Users Lounge
    • Developers Corner
    • Tutorials (The Genius Bar)
    • Technical FAQ
    • Installation
    • Post-Installation
    • DSDT and SSDT
    • Hardware Components and Drivers
    • Desktops
    • Notebooks
    • Netbooks
    • Tablets
    • MacMod of the Month
    • Multi-booting and Virtualisation
  • International
    • Your Language
    • Deutsch
    • Español
    • Français
    • Italiano
    • Português
    • Русский
  • Apple World
    • Mac OS X
    • Apple Computers and Hardware
    • iOS Devices
    • Mac Applications
    • Mac Programming and Development
    • iOS Programming and Development
    • Mac Gaming
    • Mac Accessories
  • Discuss and Learn
    • Windows Discussion
    • *nix
    • Apple Opinions and Discussion
    • The Great Debates
    • Internet(s), Servers, and Networks
    • Buying Thoughts, Reviews, and Recommendations
    • Mods and Overclocking
    • The Big Issues [Real Life]
  • Everything Else
    • Creativity
    • Thunderdome (Random Stuff)
    • Laughs
    • The Marketplace

Categories

  • Kexts
    • Graphics Cards
    • Audio
    • LAN and Wireless
    • Other
  • Kernels
  • Bootloaders
  • DSDTs
    • Patches
  • Pandora
  • Apps
  • Miscellaneous
  • Customization

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Location


Interests

Found 2 results

  1. Guys I really need help on installing either ML or Mavericks on my computer On the ML bootloader for the installer(I used iAtkos ML2), but everytime I try to boot to the installer it instantly reboots no matter what bootflags I use. Same with the mavericks installer but I somehow managed to luckily get it to the installer and past the installation with some really long boot flags. I have actually tried installing both, and ironically Mavericks has been more successful, because I have gotten past the installation I just cannot boot at all, from either my installer USB, or my bootloader, that doesn't even load. I get the error Missing Operating System after installation says it was successful. My installer log during installation said the disk could not be made bootable at all, not sure what that means but I am pretty sure that might some relevance to my issue. I had to boot to the Mavericks Installer with flags luckily somehow but otherwise it would randomly reboot after loading the kexts. -v -f -x npci=0x2000 PCIRootUID=0 GraphicsEnabler=Yes busratio=20 cpus=6 (6 cores on my 1 processor) PLS Note that I used myHack and the InstallESD.dmg for my installation for Mavericks as well as the kernel that I posted below as well as my installation and setup. I used this kernel because it apparently works for my particular CPU, with is the FX 6300. http://www.osx86.net/files/file/3631-kernel-os-x-mavericks-109-amd/ I might've messaged a few of y'all pertaining to the help that I need Please help me I bought an Objective C book and I can't afford to buy a Mac so this is literally my only option. I don't want to use VMWARE for Mountain Lion because that is just too slow and annoying to even use at all. Right now I am actually posting from my Snow leopard dual boot that I had to modify to get working I had to inject my bootflags because I have 16GB of RAM and it is a 32 BIT setup so I had to go to my chameleon bootplist and inject my bootflags inside to get it to boot everytime successfully without having to type them everytime The bootflags were (-f busratio=20 cpus=6 maxmem=4096) My setup is AMD FX 6300 ASRock 970 Extreme 3 Nvidia GT210 16 GB of DDR3 RAM Toshiba 1 TB Hard Drive DVD Drive (lollll) I also posted on http://www.insanelymac.com/forum/topic/281450-mavericks-kernel-testing-on-amd-formerly-mountain-lion-kernel-testing-on-amd/?p=1970935 if anyone wants to reply there
  2. I have some probrem regarding my mavericks install. Here are my setup: AMD FX 6300 ASRock 970 Extreme 3 AMD HD6670 4 GB of DDR3 RAM WD Blue 1 TB Hard Drive I'm using myHack to create bootable usb and kernel stated here. It boots up to apple logo then freezes. No spinning wheel, no mouse, nothing. Tried any boot flag, -x -f PCIRootUID=0/1 GraphicsEnaber=Yes/No arch=x86_64 still nothing. If I use verbose, after it loads everything off my usb stick (read hfs+ file, etc etc) it shows nothing, only black screen without logs. I have installed Mountain Lion before and it's working fine, only with npci=0x2000 boot flag. I also tried AnV 10.9.0 mach_kernel here but it simply reboots before showing apple logo. Any help would be appreciated. Thanks!
×