Jump to content

Search the Community: Showing results for tags 'frame'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • InsanelyMac Lounge
    • Front Page News and Rumors
    • Reader News and Reviews
    • Forum Information and Feedback
  • OSx86 Project
    • New Releases and Updates
    • New Users Lounge
    • Developers Corner
    • Tutorials (The Genius Bar)
    • Technical FAQ
    • Installation
    • Post-Installation
    • DSDT and SSDT
    • Hardware Components and Drivers
    • Desktops
    • Notebooks
    • Netbooks
    • Tablets
    • MacMod of the Month
    • Multi-booting and Virtualisation
  • International
    • Your Language
    • Deutsch
    • Español
    • Français
    • Italiano
    • Português
    • Русский
  • Apple World
    • Mac OS X
    • Apple Computers and Hardware
    • iOS Devices
    • Mac Applications
    • Mac Programming and Development
    • iOS Programming and Development
    • Mac Gaming
    • Mac Accessories
  • Discuss and Learn
    • Windows Discussion
    • *nix
    • Apple Opinions and Discussion
    • The Great Debates
    • Internet(s), Servers, and Networks
    • Buying Thoughts, Reviews, and Recommendations
    • Mods and Overclocking
    • The Big Issues [Real Life]
  • Everything Else
    • Creativity
    • Thunderdome (Random Stuff)
    • Laughs
    • The Marketplace

Categories

  • Kexts
    • Graphics Cards
    • Audio
    • LAN and Wireless
    • Other
  • Kernels
  • Bootloaders
  • DSDTs
    • Patches
  • Pandora
  • Apps
  • Miscellaneous
  • Customization

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Location


Interests

Found 1 result

  1. LolfaceMC

    Multiple Displays HD6850-Framebuffer

    Hi, Help please!!! I have 3 vga moniters and I want to use at least 2 on my hackintosh. I use a dvi-vga adapter for my main display and I plugged my other monitor to the vga slot in the motherboard. This works in windows because I enabled "Enable Vga" in the BIOS. I tried some of the stuff on here http://legacy.tonymacx86.com/viewtopic.php?t=46392 but it desnt work. I cant use the other dvi port because it is a different kind of DVI port. Specs: GIGABYTE ATI Radeon HD6850 1GB DDR5 2DVI/HDMI/DisplayPort PCI-Express Video Card GV-R685OC-1GD Intel Core i5-2500K Quad-Core Processor 3.3 GHz 6 MB Cache LGA 1155 - BX80623I52500K Gigabyte Intel Z68 ATX DDR3 2133 LGA 1155 Motherboards GA-Z68X-UD3H-B3 THANKS!
×