Jump to content

Search the Community: Showing results for tags 'flash'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • InsanelyMac Lounge
    • Front Page News and Rumors
    • Reader News and Reviews
    • Forum Information and Feedback
  • OSx86 Project
    • New Releases and Updates
    • New Users Lounge
    • Developers Corner
    • Tutorials (The Genius Bar)
    • Technical FAQ
    • Installation
    • Post-Installation
    • DSDT and SSDT
    • Hardware Components and Drivers
    • Desktops
    • Notebooks
    • Netbooks
    • Tablets
    • MacMod of the Month
    • Multi-booting and Virtualisation
  • International
    • Your Language
    • Deutsch
    • Español
    • Français
    • Italiano
    • Português
    • Русский
  • Apple World
    • Mac OS X
    • Apple Computers and Hardware
    • iOS Devices
    • Mac Applications
    • Mac Programming and Development
    • iOS Programming and Development
    • Mac Gaming
    • Mac Accessories
  • Discuss and Learn
    • Windows Discussion
    • *nix
    • Apple Opinions and Discussion
    • The Great Debates
    • Internet(s), Servers, and Networks
    • Buying Thoughts, Reviews, and Recommendations
    • Mods and Overclocking
    • The Big Issues [Real Life]
  • Everything Else
    • Creativity
    • Thunderdome (Random Stuff)
    • Laughs
    • The Marketplace

Categories

  • Kexts
    • Graphics Cards
    • Audio
    • LAN and Wireless
    • Other
  • Kernels
  • Bootloaders
  • DSDTs
    • Patches
  • Pandora
  • Apps
  • Miscellaneous
  • Customization

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Location


Interests

Found 16 results

  1. Hello, I have recently started to learn developing apps for iOS, and am now facing a question. I have to develop an app for a fashion company. And they gave me this as an example of what they expect from their app - looks, feel and features: http://itunes.apple.com/us/app/pronovias/id413293980?mt=8 I am now wondering if this is written in XCode of Flash/AIR , because the way their iOS apps look, especially the IPad one, mimick with great success their website, which uses flash extensively. So , if anyone here is so kind, please advise me - what is your opinion on this matter? And also, if this is XCode, can you point me to a resource of tutorials on building such an interface? Thank you all
  2. Hello guys, i'm new here so please bare with me. I have installed Snow Leopard retail on the computer of the signature, updated to 10.6.8 via legacy kernel + combo update. Enabled my GeForce 8600 GT via EFI string. The problem is, when i play an youtube video, the screen starts to randomly flicker (very fast, almost not perceptible), until it freezes completely. This happens on any web browser. but only when a video is played. To reproduce the problem, here's what i do: Watch any youtube video on any browser, in this case, Safari 5.1.2... then i wait a little... The screen starts to randomly flicker, until the entire browser stops responding, 2 or 3 seconds later, finder stops responding too. And then, the entire OS X's UI freezes and i have no option but to force reboot. The browsers used: Google Chrome 15 Mozilla Firefox 8.0.1 Apple Safari 5.1.2. Initially i was thinking it was a video problem, so removed the efi string and installed NVEnabler.kext, same problem happens. Any idea? I have searched everywhere, even here on InsanelyMac, but no avail. Please, if someone knows what is happening, please answer.
  3. Disk Warrior shot up a hardware error ("5, 1502" whatever that means) with my boot drive yesterday and now I'm wondering, in the process of replacing this drive (because hardware failure will be complete failure with hard drives), if there's a way to create a bootable installer thumb drive with NVIDIA's WebDrivers so I can actually see a screen. Also, I'm hoping that after a clean installation I can use my Time Machine backups to get my system back to where it was? TIA for your patience.
  4. Ho un problema nel configurare la scheda grafica in questione, ovvero: ho installato lion con Chameleon 2.1 ed Extra Folder. Ho aggiornato a Lion 10.7.2 con successo. Per fargli riconoscere la scheda video ho rimosso i due file GeForce7xxx.kext NVDAResmanG7xxx.kext da sistema/libreria/extensions ho inserito in org.chameleon.Boot.plist questo: <?xml version="1.0" encoding="UTF-8"?> <!DOCTYPE plist PUBLIC "-//Apple//DTD PLIST 1.0//EN" "http://www.apple.com/DTDs/PropertyList-1.0.dtd"> <plist version="1.0"> <dict> <key>GenerateCStates</key> <string>Yes</string> <key>GeneratePStates</key> <string>Yes</string> <key>Kernel</key> <string>mach_kernel</string> <key>Kernel Flags</key> <string></string> <key>GraphicsEnabler</key> <string>Yes</string> <key>Graphics Mode</key> <string>1920x1080x32</string> <key>EthernetBuiltIn</key> <string>Yes</string> </dict> </plist> Ora la risoluzione la tiene e mi fa scegliere tutte le altre, solo che quando vado su Safari tutti i siti in flash non funzionano e siti come twitter o google preview vanno in refresh continuo (fino a provocare la segnalazione errori). Ho provato con Firefox e mi da lo stesso errore. Ho rimosso GraphicsEnabler, perde la scheda video dal sistema, perde la risoluzione ma flash e i siti internet funzionano bene... Qualcuno sa come posso risolvere? Grazie mille ragazzi
  5. Hello to all of you! I have sucssesfully install Hazards Snow Leopard today and updated to 10.6.8 using Legacy kernel for 10.6.8. Everything works great including games and HD video playback in vlc, the only problem i face is video playback in flash (youtube, dailymotion etc) freezes every 2-3 seconds, if i play youtube videos with html5 everything works great! problem occours on both chrome and safari! my build: Asus M2N-SLI AMD X2 6000+ nVidia GeForce 9600GT 3 SATA HDDs 1 SATA DVD-RW 2GB RAM Just to add: Flash in safari is updated to last one, and in chrome the included one with latest chrome.
  6. So I am running Snow leopard and whenever I am trying to boot into mac and I get the Chameleon screen, I would click the boot into mac thing and chameleon flashes and stops dead and reboots my computer. If I boot to my Windows 7 drive, no problem everything works fine. I tried making a bootable chameleon usb and the same thing happened, I choose to boot into mac and it flashes the screen then reboots. What is even more curious is that i can boot into mac if i use ModCd to boot into it with no problems at all. I can boot into windows with no problems at all. Thanks for looking. computer: samsung series 9 ultrabook np900x3c intel core i5 3rd gen intel 4000 graphics
  7. I have been looking for an answer across the board for this! I have a 120GB Hard Drive and I want it to work as if it was a Flash Drive and not as a backup for my mac... It has stuff on it and I am not currently using it as a Backup Device, but more of a Normal Storage, yet, I am unable to copy stuff to the device! Is there any way I can make it work like a Flash Drive and be able to copy stuff to it from my Mac? Thanks in advance! For example! Look at my 120GB Icon.... Compared to my 32GB Flash Drive Icon...
  8. My Spectre X360 is set to UEFI mode. I made a UEFI Windows 10 bootable usb using Rufus, set to GPT for UEFI mode. My laptop doesn't see the usb when in UEFI mode. When I set to Legacy Mode, it is seen. I tried different flash drives. I tried manually formatting the flash drive. Nothing works. Any ideas?
  9. Attackofwow

    How do I flash the bios

    How do i flash a bios to a different rev? Im quite a noobie at flashing the bios The reason is because I need to change the bios to AHCI but I Cant because the option is not there. So I want to flash the bios to a diffrent rev so I can make hackintosh run.
  10. Dopo aver installato iAtkos ML2 ed averlo aggiornato alla 10.8.5 sul computer in firma, ho riscontrato questi 4 problemi che spero sappiate come risolvere: 1) Se apro Chrome mi dice che tutti (o quasi) i certificati non sono affidabili (anche quelli Google!) 2) Se lascio il mio computer fermo entra in sleep e quando lo riattivo premendo il pulsante di alimentazione funziona tutto tranne il mouse (USB generico) [Ho il kext SleepEnabler installato] 3) Non riesco a scrivere nelle partizioni in NTFS (riesco solo a leggere i file e a copiarli nella mia partizione) 4) Quando installo Flash Player mi dice che è impossibile continuare perchè non trova il "bundle" principale Questo è quanto, se riesco a risolvere per lo meno il problema di Flash Player e del mouse posso ritenermi anche soddisfatto, infatti ora non riesco praticamente a vedere i video sul tubo e se lascio il computer fermo devo andare ogni tanto li a muovere il mouse per non farlo entrare il sleep.
  11. Built a hackintosh and now you're stumped because Youtube and other Flash media just won't load properly no matter what you try? I had the same problem and Googling leaves a bunch of unanswered questions. Here's what I did: Step 1) Install the most compatible video kext for your build (Even if QE/CI don't work) Step 2) Install most updated version of Adobe Flash Step 3) Install Google Chrome (most updated version) Step 4) Open Google Chrome settings Step 5) At the bottom, click Advanced Settings and uncheck the option for hardware acceleration Step 6) Restart Chrome and open a Flash video, right click it and hit Settings Step 7) Uncheck Flash's option for hardware acceleration Step 8) Restart Chrome again and you should have full Flash support Enjoy!
  12. My hackintosh is suffering from a artifacts/ a horizontal line (shifted display) at the bottom of the page of the secondary display when starting to display Adobe Flash in the browser eg. at Youtube or displaying Quicktime-App in OS X Lion 10.7.4. Only system definition MacPro 3,1 doesn't have this problem. I want to have multiple P-states that's why I'm not using MP3,1. <key>AtiConfig</key><string>Vervet</string> in org.chameleon.Boot.plist. 5770 and vidcard is recognized as a 5770 in System Report. Tried also stability of 5770 in Lion --> 5 hours of Unigine-Heaven-3.0 Demo no problemo. I've tried System definition iMac 12,2, Macmini 5,3, Macmini 5,1 and removed AppleGraphicsPowerManagement.kext from S/L/E still suffering from the odd line. sound is terrible. SD iMac 12,2 altered S/L/E IOPPlatformPluginFamily.kext --> ACPI_SMC_PlatformPlugin.kext to Macbook Pro 8,3 for P-states still suffering line I thought "well OK try my Asus nVidia 9400GT passive!" Installed it with SD iMac12,2 and bammm.... no glithces, artifacts or line when playing Youtube movie or using Quicktime-App. Only performance is not okay. Scrolling in Browser is choppy, Hardware Acceleration in Photoshop CS5.5 is choppy. Digging through topics here, at Tony's Forum or even Google doesn't help me much ;-( What do I overlook guys?
  13. Interesting problem here: Playing videos, whether that be via Flash or HTML5 video, causes my machine to lock up and then reboot. This only happens in Safari - trying the same videos in Firefox works fine. Windows works fine regardless, so this isn't a hardware issue. Before this started, the videos were visually a garbled mess for a few minutes, or for a few browser refreshes, before starting to work fine for the rest of the booted session. (This only happened in 10.9, 10.10 worked fine.) So far, I've tried: Updating to 10.9.4 Rebooting into 10.10 DP2 and trying there (the crash still occurs) Trying to boot from Chameleon instead of Clover Trying without the patched AppleHDA Rebooting, rebooting, rebooting... My system is: Core i5 4770K Gigabyte Z87X-OC nVidia GeForce GTX 770 / nVidia GeForce GTX 560 (used for PhysX in Windows) Mac OS X Mavericks 10.9.4 (10.9.3 did this too, as did 10.10 DP2) Clover bootloader (v2721) Kexts: FakeSMC (with plugins) Patched ALC889 AppleHDA
  14. Kio​

    Flash player 13 error

    Hi! Someone is having problems with flash player version 13.x? Versión X.201 work, but I have "Green" graphic issues on the player. Have Mavericks on AMD
  15. Ho sempre avuto il problema di guardare i video di youtube sul portatile in firma (intel GMA 4500, no QE/CI) perchè, a seconda dei browser, o non si vedevano per niente o andavano a scatti per qualche secondo per poi bloccarsi. Ho trovato questo trucchetto che mi permette di visualizzare correttamente i video (ovviamente lavora molto il processore, ma tant'è, è stato pagato per quello ): Così è come normalmente vedo la pagina di youtube: Quello che faccio è cliccare col pulsante destro sul riquadro nero e scegliere 'pop out': Ora il video si vede! Per migliorare la fluidità può essere necessario rimpicciolire la grandezza della finestra. Io normalmente uso Firefox, ma ho visto che funziona anche su Safari. Spero possa funzionare anche con voi. Ciao!
  16. Hi Guys! I'm glad to be finally back to InsanelyMac Forum (i've used youknowwhat for years and now i moved to Clover, i really appreciate it) but i'm facing a problem that calls him annoying is reductive. Let's proceed: When I'm using my build (see below) i'm getting some random flashes of the monitor, the type you see when you plug another monitor to the PC (indeed the tray icon that shows up when another monitor is available, but i can see only one monitor). This seems strange because the only monitor connected is my ASUS VX239 through the HDMI. Plus, this seems to doesn't happen when i plug the monitor through the DVI (tested with the previous monitor, this has only 2 HDMI). I must say that this problem happened either with Yosemite through Chameleon, so it couldn't be bootloader-related. In the Attached files there's a screenshot of the pref panel with the tray icon. Thanks in advantage to anyone that can give me an hint to solve this
×