Jump to content

Search the Community: Showing results for tags 'flags'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • InsanelyMac Lounge
    • Front Page News and Rumors
    • Reader News and Reviews
    • Forum Information and Feedback
  • OSx86 Project
    • New Releases and Updates
    • New Users Lounge
    • Developers Corner
    • Tutorials (The Genius Bar)
    • Technical FAQ
    • Installation
    • Post-Installation
    • DSDT and SSDT
    • Hardware Components and Drivers
    • Desktops
    • Notebooks
    • Netbooks
    • Tablets
    • MacMod of the Month
    • Multi-booting and Virtualisation
  • International
    • Your Language
    • Deutsch
    • Español
    • Français
    • Italiano
    • Português
    • Русский
  • Apple World
    • Mac OS X
    • Apple Computers and Hardware
    • iOS Devices
    • Mac Applications
    • Mac Programming and Development
    • iOS Programming and Development
    • Mac Gaming
    • Mac Accessories
  • Discuss and Learn
    • Windows Discussion
    • *nix
    • Apple Opinions and Discussion
    • The Great Debates
    • Internet(s), Servers, and Networks
    • Buying Thoughts, Reviews, and Recommendations
    • Mods and Overclocking
    • The Big Issues [Real Life]
  • Everything Else
    • Creativity
    • Thunderdome (Random Stuff)
    • Laughs
    • The Marketplace

Categories

  • Kexts
    • Graphics Cards
    • Audio
    • LAN and Wireless
    • Other
  • Kernels
  • Bootloaders
  • DSDTs
    • Patches
  • Pandora
  • Apps
  • Miscellaneous
  • Customization

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Location


Interests

Found 7 results

  1. Hello there I'm trying to install iATKOS S3, using Clover as a bootloader (loaded to a USB stick with BootDiskUtility.exe). I used the following flags but a panic screen appears (see attachment for more details): kext-dev-mode=1 rootless=0 -x -v maxmem=8192 cpus=1 npci=0x2000 PCIRootUID=1 -no-zp I used these flags before (except the first two of them, which come with Clover default configuration) in order to install Yosemite-Zone, with success. I thought they would work in Snow Leopard too, but it seems that they don't. ​Can anyone give me a hand? Thanks in advanced! My PC: Intel 4790k Asus h81m-a
  2. zrc007

    Stuck on Boot

    Hi Everyone, I'm new to the world of hackintoshes and I'm having a problem booting OSX 10.9.3 up. I am using the Clover bootloader and have ran it with different flags below as well as no flag. Everytime I come to an error which I can't decipher the meaning of. I would really appreciate your help. I have an Asus S400C which a i5 clocked at 1.7Ghz. Thanks a lot, ZRC007
  3. I stuck with my motherboard at a very strange point... The patched BIOS is installed and I took the Mavericks installer from this tutorial. And know I tried several Boot flags such as: GraphicsEnabler, UID, npci. But the Boot just crashs or stuck at this point, also tried different USB ports. Iam booting from the GTX 470 with DVI. I would be so glad for some help with this problem. Thank you guys!
  4. ProPride

    Won't Boot Properly

    After fixing my audio on 3113, my system's booting broke again. I've attached my config as well as a picture displaying all of the possible errors that I've gotten since the break. Sometimes the problem doesn't exist and boots fine, but most of the time I get these errors. I believe it has something to do with the SSDT section in ACPI or audio as if I turn off my power supply after shutdown, more often than not the problem doesn't happen on boot. Any help would be appreciated config.plist.zip
  5. gabryele

    How do I enter bootflags in Clover?

    I Create a Bootable USB with [url="http://www.insanelymac.com/forum/topic/279450-why-insanelymac-does-not-support-tonymacx86/"]#####[/url]. Restart I have this screen: the installation don't load, my computer reboots itself. But i read ... ok also with chimera I must type nv_disable=1 i dont' find no one command to enter bootflag. if i press SPACE i go to this screen: Where can I enter nv_disable=1 ?????? I red I don't understand, i have to go on option (gears icon) but if I press right arrow the clover select icon to the right, not show me nothing.
  6. arminius850

    iAtkos M Problem with Chameleon

    I'm a little bit in stuck with the Chameleon Bootloader on iAtkos M. I wrote the .dmg file on my USB 2.0 8GB stick with Transmac. First i couldnt't start the Installer (Security settings didn't allow it), but then i changed the the BIOS mode from UEFI to Legacy. Then I had to select the Bootloader I selected the Chameleon Bootloader because the other one didn't work (it stucks at the black screen). When I have to press any button or F8 the Bootloader Stucks and nothing happens. Have a good day Please answer Best regards arminius850
  7. I have some doubts about these flags: Chameleon. debug=8 darkwake=0 dart=0 Clover. slide=0 I see that some users use different values. (e.g = slide=50/7/80...) a few that are used Chameleon, are also used in Clover. (e.g = darkwake=0, dart=0) what they do? thanks
×