Jump to content

Search the Community: Showing results for tags 'errore installazione'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • InsanelyMac Lounge
    • Front Page News and Rumors
    • Reader News and Reviews
    • Forum Information and Feedback
  • OSx86 Project
    • New Releases and Updates
    • New Users Lounge
    • Developers Corner
    • Tutorials (The Genius Bar)
    • Technical FAQ
    • Installation
    • Post-Installation
    • DSDT and SSDT
    • Hardware Components and Drivers
    • Desktops
    • Notebooks
    • Netbooks
    • Tablets
    • MacMod of the Month
    • Multi-booting and Virtualisation
  • International
    • Your Language
    • Deutsch
    • Español
    • Français
    • Italiano
    • Português
    • Русский
  • Apple World
    • Mac OS X
    • Apple Computers and Hardware
    • iOS Devices
    • Mac Applications
    • Mac Programming and Development
    • iOS Programming and Development
    • Mac Gaming
    • Mac Accessories
  • Discuss and Learn
    • Windows Discussion
    • *nix
    • Apple Opinions and Discussion
    • The Great Debates
    • Internet(s), Servers, and Networks
    • Buying Thoughts, Reviews, and Recommendations
    • Mods and Overclocking
    • The Big Issues [Real Life]
  • Everything Else
    • Creativity
    • Thunderdome (Random Stuff)
    • Laughs
    • The Marketplace

Categories

  • Kexts
    • Graphics Cards
    • Audio
    • LAN and Wireless
    • Other
  • Kernels
  • Bootloaders
  • DSDTs
    • Patches
  • Pandora
  • Apps
  • Miscellaneous
  • Customization

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Location


Interests

Found 1 result

  1. Ciao a tutti, ho tentato di installare High Sierra sul pc in firma, ma sto riscontrando alcune difficoltà. La usb è stata creata secondo la guida di gengik84. Sul pc in firma ho la seguente configurazione: 1 SSD con Windows 10 - 1 SSD dedicato a macOS e 1 hd tradizionale come archivio dati. Per l'installazione come ho sempre fatto ho staccato tutti gli altri hd lasciando collegato solo ssd dove installare osx. Installazione avvenuta con successo, si avvia, ma bisogna sistemare video,audio e ethernet. Come prima cosa ho installato clover su ssd messo FakeSmc.kext. Ma se provo a fare il boot direttamente clover mi riconosce solo le partizioni windows, mentre se provo ad avviare con la pennetta, a volte si avvia e a volte no. Cosa mi consigliate di fare?
×