Jump to content

Search the Community: Showing results for tags 'device id'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • InsanelyMac Lounge
    • Front Page News and Rumors
    • Reader News and Reviews
    • Forum Information and Feedback
  • OSx86 Project
    • New Releases and Updates
    • New Users Lounge
    • Developers Corner
    • Tutorials (The Genius Bar)
    • Technical FAQ
    • Installation
    • Post-Installation
    • DSDT and SSDT
    • Hardware Components and Drivers
    • Desktops
    • Notebooks
    • Netbooks
    • Tablets
    • MacMod of the Month
    • Multi-booting and Virtualisation
  • International
    • Your Language
    • Deutsch
    • Español
    • Français
    • Italiano
    • Português
    • Русский
  • Apple World
    • Mac OS X
    • Apple Computers and Hardware
    • iOS Devices
    • Mac Applications
    • Mac Programming and Development
    • iOS Programming and Development
    • Mac Gaming
    • Mac Accessories
  • Discuss and Learn
    • Windows Discussion
    • *nix
    • Apple Opinions and Discussion
    • The Great Debates
    • Internet(s), Servers, and Networks
    • Buying Thoughts, Reviews, and Recommendations
    • Mods and Overclocking
    • The Big Issues [Real Life]
  • Everything Else
    • Creativity
    • Thunderdome (Random Stuff)
    • Laughs
    • The Marketplace

Categories

  • Kexts
    • Graphics Cards
    • Audio
    • LAN and Wireless
    • Other
  • Kernels
  • Bootloaders
  • DSDTs
    • Patches
  • Pandora
  • Apps
  • Miscellaneous
  • Customization

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Location


Interests

Found 2 results

  1. I just finished getting 10.8.3 installed on my samsung ativ pro slate and have it close to fully working. Strangely enough, when i put the device to sleep and wake it back up the device ID's in system report window change for the usb ports. It also ejects and remounts most of them and the screen brightness gets turned all the way up. The last two things I need help with is the brightness and making these USB ports stable. The brightness slider is present in system preferences but it does nothing but turn the screen off at the very bottom of the slider. The usb unmounting and remounting wouldnt be such a big deal if it werent for the fact that it actually allows the wacom digitizer to fully be recognized and calibrated. I imagine this is because the wacom component is connected to an internal usb socket. I will attach some pictures and text of the before and after sleep device ids from the system report window. I tried going thru kexts and editing the plists to insert the new device id but after a day or two i just couldnt find the right place to put them. If its any hint as to what might be causing this. It only happens when I install the iousbfamily and iousbmassstorage kexts from ##### which i imagine are universal to recognize as many components as possible. When i have the stock 10.8.3 kexts it doesnt seem to act up but it also doesnt send power to the digitzer pen and wont even show up on the screen. Im completely stumped and will continue to plug away at it until i get it. But in the meantime any help would be greatly appreciated. I could be wrong but i imagine that the usb drives being ejected and remounted and the digitizer fully working after sleep could be related. If anyone has any clues or ideas about that or the brightness im all ears. Thanks a bunch in advance. Heres how the usb drives look before sleep BEFORE SLEEP (not working correctly.) USB Hi-Speed Bus: Host Controller Location: Built-in USB Host Controller Driver: AppleUSBEHCI PCI Device ID: 0x1c26 PCI Revision ID: 0x0004 PCI Vendor ID: 0x8086 Bus Number: 0x1d Hub: Product ID: 0x0024 Vendor ID: 0x8087 (Intel Corporation) Version: 0.00 Speed: Up to 480 Mb/sec Location ID: 0x1d100000 / 2 Current Available (mA): 500 Current Required (mA): 0 Hub: Product ID: 0x2514 Vendor ID: 0x0424 (SMSC) Version: b.b3 Speed: Up to 480 Mb/sec Location ID: 0x1d130000 / 6 Current Available (mA): 500 Current Required (mA): 2 ISD-V4: Product ID: 0x0091 Vendor ID: 0x056a (WACOM Co., Ltd.) Version: 10.49 Speed: Up to 12 Mb/sec Manufacturer: Tablet Location ID: 0x1d132000 / 7 Current Available (mA): 500 Current Required (mA): 0 Љ: Product ID: 0x91d1 Vendor ID: 0x0483 (STMicroelectronics) Version: 0.20 Serial Number: Љ Speed: Up to 12 Mb/sec Manufacturer: Љ Location ID: 0x1d110000 / 5 Current Available (mA): 500 Current Required (mA): 100 ADATA USB Flash Drive: Product ID: 0x312b Vendor ID: 0x125f (ADATA Technology Co., Ltd.) Version: 10.75 Serial Number: 2341108450060138 Speed: Up to 480 Mb/sec Manufacturer: ADATA Location ID: 0x1d120000 / 4 Current Available (mA): 500 Current Required (mA): 200 Capacity: 15.81 GB (15,805,186,048 bytes) Removable Media: Yes Detachable Drive: Yes BSD Name: disk1 Partition Map Type: GPT (GUID Partition Table) S.M.A.R.T. status: Not Supported Volumes: disk1s1: Capacity: 209.7 MB (209,715,200 bytes) BSD Name: disk1s1 Content: EFI myHack OS X Install Disk: Capacity: 7.91 GB (7,905,185,792 bytes) Available: 2.34 GB (2,342,871,040 bytes) Writable: Yes File System: HFS+ BSD Name: disk1s2 Mount Point: /Volumes/myHack OS X Install Disk Content: Apple_HFS Volume UUID: DE80883C-19E5-3426-A674-936E7499AB75 OSXUSB: Capacity: 7.42 GB (7,421,808,640 bytes) Available: 615 MB (614,973,440 bytes) Writable: Yes File System: Journaled HFS+ BSD Name: disk1s3 Mount Point: /Volumes/OSXUSB Content: Apple_HFS Volume UUID: B0AED8AE-9CE0-30AF-98D5-FE5FB0687B21 Atmel maXTouch Digitizer: Product ID: 0x8411 Vendor ID: 0x03eb (Atmel Corporation) Version: 12.32 Speed: Up to 12 Mb/sec Manufacturer: Atmel Location ID: 0x1d140000 / 3 Current Available (mA): 500 Current Required (mA): 100 Now heres how the USB drives look after sleep and this is how they work best once everything remounts. Could i get these to identify this way permanently? Notice the ISD-V4 (wacom) product ID changes and even seems to switch connection locations. AFTER SLEEP (stylus 100% working) USB Hi-Speed Bus: Host Controller Location: Built-in USB Host Controller Driver: AppleUSBEHCI PCI Device ID: 0x1c26 PCI Revision ID: 0x0004 PCI Vendor ID: 0x8086 Bus Number: 0x1d Hub: Product ID: 0x0024 Vendor ID: 0x8087 (Intel Corporation) Version: 0.00 Speed: Up to 480 Mb/sec Location ID: 0x1d100000 / 2 Current Available (mA): 500 Current Required (mA): 0 ADATA USB Flash Drive: Product ID: 0x312b Vendor ID: 0x125f (ADATA Technology Co., Ltd.) Version: 10.75 Serial Number: 2341108450060138 Speed: Up to 480 Mb/sec Manufacturer: ADATA Location ID: 0x1d120000 / 7 Current Available (mA): 500 Current Required (mA): 200 Capacity: 15.81 GB (15,805,186,048 bytes) Removable Media: Yes Detachable Drive: Yes BSD Name: disk1 Partition Map Type: GPT (GUID Partition Table) S.M.A.R.T. status: Not Supported Volumes: disk1s1: Capacity: 209.7 MB (209,715,200 bytes) BSD Name: disk1s1 Content: EFI myHack OS X Install Disk: Capacity: 7.91 GB (7,905,185,792 bytes) Available: 2.34 GB (2,342,744,064 bytes) Writable: Yes File System: HFS+ BSD Name: disk1s2 Mount Point: /Volumes/myHack OS X Install Disk Content: Apple_HFS Volume UUID: DE80883C-19E5-3426-A674-936E7499AB75 OSXUSB: Capacity: 7.42 GB (7,421,808,640 bytes) Available: 614.8 MB (614,776,832 bytes) Writable: Yes File System: Journaled HFS+ BSD Name: disk1s3 Mount Point: /Volumes/OSXUSB Content: Apple_HFS Volume UUID: B0AED8AE-9CE0-30AF-98D5-FE5FB0687B21 Atmel maXTouch Digitizer: Product ID: 0x8411 Vendor ID: 0x03eb (Atmel Corporation) Version: 12.32 Speed: Up to 12 Mb/sec Manufacturer: Atmel Location ID: 0x1d140000 / 5 Current Available (mA): 500 Current Required (mA): 100 Љ: Product ID: 0x91d1 Vendor ID: 0x0483 (STMicroelectronics) Version: 0.20 Serial Number: Љ Speed: Up to 12 Mb/sec Manufacturer: Љ Location ID: 0x1d110000 / 4 Current Available (mA): 500 Current Required (mA): 100 Hub: Product ID: 0x2514 Vendor ID: 0x0424 (SMSC) Version: b.b3 Speed: Up to 480 Mb/sec Location ID: 0x1d130000 / 3 Current Available (mA): 500 Current Required (mA): 2 ISD-V4: Product ID: 0x00ec Vendor ID: 0x056a (WACOM Co., Ltd.) Version: 10.49 Speed: Up to 12 Mb/sec Manufacturer: Tablet Location ID: 0x1d132000 / 6 Current Available (mA): 500 Current Required (mA): 0
  2. Hi guys! Who keep a device with a intel i7-4500u? And tell me your hd4400 graphics card's 'device id' with cpu i7-4500u,please. Just because the hd4400 card with cpu i5-4200u has been drived in OS X 10.9 now. And it's id is '0A16'. So,I wonder know the hd4400's id with cpu i7-4500u.To choose a new device to hackintosh. Thanks a lot!
×