Jump to content

Search the Community: Showing results for tags 'copy'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • InsanelyMac Lounge
    • Front Page News and Rumors
    • Reader News and Reviews
    • Forum Information and Feedback
  • OSx86 Project
    • New Releases and Updates
    • New Users Lounge
    • Developers Corner
    • Tutorials (The Genius Bar)
    • Technical FAQ
    • Installation
    • Post-Installation
    • DSDT and SSDT
    • Hardware Components and Drivers
    • Desktops
    • Notebooks
    • Netbooks
    • Tablets
    • MacMod of the Month
    • Multi-booting and Virtualisation
  • International
    • Your Language
    • Deutsch
    • Español
    • Français
    • Italiano
    • Português
    • Русский
  • Apple World
    • Mac OS X
    • Apple Computers and Hardware
    • iOS Devices
    • Mac Applications
    • Mac Programming and Development
    • iOS Programming and Development
    • Mac Gaming
    • Mac Accessories
  • Discuss and Learn
    • Windows Discussion
    • *nix
    • Apple Opinions and Discussion
    • The Great Debates
    • Internet(s), Servers, and Networks
    • Buying Thoughts, Reviews, and Recommendations
    • Mods and Overclocking
    • The Big Issues [Real Life]
  • Everything Else
    • Creativity
    • Thunderdome (Random Stuff)
    • Laughs
    • The Marketplace

Categories

  • Kexts
    • Graphics Cards
    • Audio
    • LAN and Wireless
    • Other
  • Kernels
  • Bootloaders
  • DSDTs
    • Patches
  • Pandora
  • Apps
  • Miscellaneous
  • Customization

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Location


Interests

Found 1 result

  1. Hi guys I have some problems after update my hackinosh to El Capitan My previous config was: OS X 10.10.5 with Enoch r2773 My extra folder have this: Extra (folder) Extensions (folder) AppleACPIPlatform.kext FakeSMC.kext NullCPUPowerManagement.kext RealtekRTL8111.kext modules HDAEnabler.dylib Keylayout.dylib klibc.dylib Resolution.dylib Sata.dylib uClibcxx.dylib Extensions.mkext org.chameleon.Boot.plist smbios.plist Motherboard: GIGABYTE GA-EP43T-UD3L (lasted BIOS) Processor: 2.5 Ghz Intel Core 2 Duo Video Card: AMD Radeon HD 6xxx 1024 MB RAM: 16 GB 1333 Mhz DDR3 All working Then i use the method from here to use clover and install "El Capitan" (http://www.insanelymac.com/forum/files/file/448-universal-os-x-installer/) The universal installer v4 by Chris1111 Works perfect, i made and HHD with the final version of "EL Capitan" Then i choose this BOOTLOADER Method: CloverEFI 64-bits using SATA to access drives I' don't use the UEFI method because my mother is a bit old and i think that may be doesn't work After comple the update boot again with the external drive and run the clover install with the same choise, reboot and all works perfect I use this mac with Plex Media Server, this mac stream video to ann apple TV and another iMac, i notice after the upgrade that the stream and copy performance goes to hell i try to play a 200MB SD file over a GB network and video stuck on the first 10 seconds. with OSX 10.10 i has able to play 1080p files over 12GB size over the same conditions I try to copy a file over the network from one mac to another 10GB file size need 2 hours to complete the copy This is my current config in clover, this is my first setup on clover i don't have much expirience with this, i use before Enoch and Chamaleon to build my hackintosh Some one can help me please ? This is my current config on clover (and my previous setup in Enoch) Best regards !! Clover : config.plist <?xml version="1.0" encoding="UTF-8"?> <!DOCTYPE plist PUBLIC "-//Apple//DTD PLIST 1.0//EN" "http://www.apple.com/DTDs/PropertyList-1.0.dtd"> <plist version="1.0"> <dict> <key>ACPI</key> <dict> <key>DSDT</key> <dict> <key>Debug</key> <false/> <key>Fixes</key> <dict> <key>AddDTGP_0001</key> <true/> <key>AddHDMI_8000000</key> <true/> <key>AddIMEI_80000</key> <true/> <key>AddMCHC_0008</key> <false/> <key>AddPNLF_1000000</key> <true/> <key>DeleteUnused_400000</key> <true/> <key>FIX_ACST_4000000</key> <true/> <key>FIX_ADP1_800000</key> <true/> <key>FIX_INTELGFX_100000</key> <false/> <key>FIX_RTC_20000</key> <true/> <key>FIX_S3D_2000000</key> <true/> <key>FIX_TMR_40000</key> <true/> <key>FIX_WAK_200000</key> <true/> <key>FakeLPC_0020</key> <false/> <key>FixAirport_4000</key> <true/> <key>FixDarwin_0002</key> <false/> <key>FixDisplay_0100</key> <true/> <key>FixFirewire_0800</key> <true/> <key>FixHDA_8000</key> <true/> <key>FixHPET_0010</key> <true/> <key>FixIDE_0200</key> <false/> <key>FixIPIC_0040</key> <true/> <key>FixLAN_2000</key> <true/> <key>FixRegions_10000000</key> <true/> <key>FixSATA_0400</key> <false/> <key>FixSBUS_0080</key> <false/> <key>FixShutdown_0004</key> <true/> <key>FixUSB_1000</key> <false/> <key>NewWay_80000000</key> <true/> </dict> <key>Name</key> <string>DSDT.aml</string> </dict> <key>DropTables</key> <array> <dict> <key>Signature</key> <string>DMAR</string> </dict> <dict> <key>Signature</key> <string>SSDT</string> <key>TableId</key> <string>CpuPm</string> </dict> <dict> <key>Signature</key> <string>SSDT</string> <key>TableId</key> <string>Cpu0Ist</string> </dict> </array> <key>HaltEnabler</key> <true/> <key>SSDT</key> <dict> <key>EnableC2</key> <false/> <key>EnableC4</key> <false/> <key>EnableC6</key> <true/> <key>EnableC7</key> <false/> <key>Generate</key> <dict> <key>CStates</key> <true/> <key>PStates</key> <true/> </dict> </dict> </dict> <key>Boot</key> <dict> <key>Arguments</key> <string>kext-dev-mode=1 rootless=0</string> <key>CustomLogo</key> <false/> <key>DefaultVolume</key> <string>OS X Mavericks</string> <key>Fast</key> <false/> <key>Legacy</key> <string>PBR</string> <key>Log</key> <false/> <key>Timeout</key> <integer>8</integer> <key>XMPDetection</key> <string>-1</string> </dict> <key>Devices</key> <dict> <key>Audio</key> <dict> <key>Inject</key> <string>No</string> </dict> <key>FakeID</key> <dict> <key>ATI</key> <string>0x0</string> <key>IMEI</key> <string>0x0</string> <key>IntelGFX</key> <string>0x0</string> <key>LAN</key> <string>0x0</string> <key>NVidia</key> <string>0x0</string> <key>SATA</key> <string>0x0</string> <key>WIFI</key> <string>0x0</string> <key>XHCI</key> <string>0x0</string> </dict> <key>Inject</key> <false/> <key>USB</key> <dict> <key>AddClockID</key> <true/> <key>FixOwnership</key> <true/> <key>Inject</key> <true/> </dict> </dict> <key>DisableDrivers</key> <array> <string>Nothing</string> </array> <key>GUI</key> <dict> <key>Hide</key> <array> <string>Windows</string> <string>BOOTX64.EFI</string> </array> <key>Language</key> <string>en:0</string> <key>Mouse</key> <dict> <key>Enabled</key> <true/> <key>Speed</key> <integer>8</integer> </dict> <key>Scan</key> <dict> <key>Entries</key> <true/> <key>Legacy</key> <true/> <key>Tool</key> <true/> </dict> <key>TextOnly</key> <false/> <key>Theme</key> <string>Mavs Style</string> </dict> <key>Graphics</key> <dict> <key>Inject</key> <dict> <key>ATI</key> <false/> <key>Intel</key> <true/> <key>NVidia</key> <false/> </dict> <key>PatchVBios</key> <false/> </dict> <key>KernelAndKextPatches</key> <dict> <key>AppleRTC</key> <true/> <key>AsusAICPUPM</key> <true/> <key>Debug</key> <false/> <key>KernelCpu</key> <false/> <key>KextsToPatch</key> <array> <dict> <key>Comment</key> <string>External icons patch</string> <key>Find</key> <data> RXh0ZXJuYWw= </data> <key>Name</key> <string>AppleAHCIPort</string> <key>Replace</key> <data> SW50ZXJuYWw= </data> </dict> </array> </dict> <key>RtVariables</key> <dict> <key>BooterConfig</key> <string>0x28</string> <key>CsrActiveConfig</key> <string>0x67</string> <key>LogEveryBoot</key> <string>10</string> <key>LogLineCount</key> <integer>3000</integer> <key>MountEFI</key> <true/> </dict> <key>SystemParameters</key> <dict> <key>InjectKexts</key> <string>Detect</string> <key>InjectSystemID</key> <true/> </dict> </dict> </plist> My smbios from previous version of OSX <?xml version="1.0" encoding="UTF-8"?> <!DOCTYPE plist PUBLIC "-//Apple//DTD PLIST 1.0//EN" "http://www.apple.com/DTDs/PropertyList-1.0.dtd"> <plist version="1.0"> <dict> <key>SMbiosdate</key> <string>02/29/08</string> <key>SMbiosvendor</key> <string>Apple Computer, Inc.</string> <key>SMbiosversion</key> <string>MP31.88Z.006C.B05.0802291410</string> <key>SMboardproduct</key> <string>Mac-F42C88C8</string> <key>SMfamily</key> <string>Mac Pro</string> <key>SMmanufacturer</key> <string>Apple Computer, Inc.</string> <key>SMproductname</key> <string>MacPro3,1</string> <key>SMserial</key> <string>CK945941XYL</string> <key>SMsystemversion</key> <string>1.0</string> </dict> </plist> The org.chameleon.Boot.plist file <?xml version="1.0" encoding="UTF-8"?> <!DOCTYPE plist PUBLIC "-//Apple//DTD PLIST 1.0//EN" "http://www.apple.com/DTDs/PropertyList-1.0.dtd"> <plist version="1.0"> <dict> <key>AtiConfig</key> <string>Pithecia</string> <key>AtiPorts</key> <string>2</string> <key>EnableHDMIAudio</key> <string>Yes</string> <key>EthernetBuiltIn</key> <string>Yes</string> <key>Graphics Mode</key> <string>1024x768x32</string> <key>GraphicsEnabler</key> <string>Yes</string> <key>HDAEnabler</key> <string>Yes</string> <key>Kernel</key> <string>/System/Library/Kernels/kernel</string> <key>Kernel Flags</key> <string>kext-dev-mode=1 darkwake=0 dart=0</string> <key>Legacy Logo</key> <string>Yes</string> <key>PciRoot</key> <string>1</string> <key>SMBIOS</key> <string>/Extra/smbios.plist</string> <key>ShowInfo</key> <string>Yes</string> <key>SystemType</key> <string>1</string> <key>Timeout</key> <string>1</string> <key>USBBusFix</key> <string>Yes</string> <key>UseKernelCache</key> <string>Yes</string> </dict> </plist> finally clover install.log Clover EFI installer log - Sat Oct 3 16:17:49 ART 2015 Installer version: v2k r3264 EFI bootloader ====================================================== /dev/disk0 (internal, physical): #: TYPE NAME SIZE IDENTIFIER 0: GUID_partition_scheme *2.0 TB disk0 1: EFI EFI 209.7 MB disk0s1 2: Apple_HFS Media Server 249.5 GB disk0s2 3: Apple_Boot Recovery HD 650.0 MB disk0s3 4: Apple_HFS Datos 1.7 TB disk0s4 /dev/disk1 (external, physical): #: TYPE NAME SIZE IDENTIFIER 0: GUID_partition_scheme *250.1 GB disk1 1: EFI EFI 209.7 MB disk1s1 2: Apple_HFS INSTALLER 249.7 GB disk1s2 ====================================================== Backing up EFI files Stage 2 - Written boot6 (x64) to //boot ====================================================== Installing BootSectors/BootLoader No Active Partition Stage 0 - Writting boot0af to /dev/disk0 /usr/local/bin/fdisk440 -u -f //usr/standalone/i386/boot0af -y /dev/disk0 Stage 1 - Writting boot1h to /dev/rdisk0s2 File system is HFS. dd if=//usr/standalone/i386/boot1h of=/dev/rdisk0s2 ====================================================== =========== Clover EFI Installation Finish =========== ======================================================
×