Jump to content

Search the Community: Showing results for tags 'combo'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • InsanelyMac Lounge
    • Front Page News and Rumors
    • Reader News and Reviews
    • Forum Information and Feedback
  • OSx86 Project
    • New Releases and Updates
    • New Users Lounge
    • Developers Corner
    • Tutorials (The Genius Bar)
    • Technical FAQ
    • Installation
    • Post-Installation
    • DSDT and SSDT
    • Hardware Components and Drivers
    • Desktops
    • Notebooks
    • Netbooks
    • Tablets
    • MacMod of the Month
    • Multi-booting and Virtualisation
  • International
    • Your Language
    • Deutsch
    • Español
    • Français
    • Italiano
    • Português
    • Русский
  • Apple World
    • Mac OS X
    • Apple Computers and Hardware
    • iOS Devices
    • Mac Applications
    • Mac Programming and Development
    • iOS Programming and Development
    • Mac Gaming
    • Mac Accessories
  • Discuss and Learn
    • Windows Discussion
    • *nix
    • Apple Opinions and Discussion
    • The Great Debates
    • Internet(s), Servers, and Networks
    • Buying Thoughts, Reviews, and Recommendations
    • Mods and Overclocking
    • The Big Issues [Real Life]
  • Everything Else
    • Creativity
    • Thunderdome (Random Stuff)
    • Laughs
    • The Marketplace

Categories

  • Kexts
    • Graphics Cards
    • Audio
    • LAN and Wireless
    • Other
  • Kernels
  • Bootloaders
  • DSDTs
    • Patches
  • Pandora
  • Apps
  • Miscellaneous
  • Customization

Categories

  • OSx86
  • Apple News

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Location


Interests

Found 7 results

  1. Hello everyone, I'm trying to figure out why my card doesn't work anymore after updating my mac installation from 10.7.2 to 10.7.4 using a combined version of the mac I downloaded from apple.com. My network card is a Realtek RTL8168. I've tried different kexts and packages so far but to no success. I had 10.7.4 installed before and I managed to make it work very easily last time. I just installed a kext using the ###### app. I have built and rebuilt the permission over and over again. Still no success. Does anyone have any suggestions to what else I should try to make it work? Thanks in advance. Just in case you need my computer information: Compaq CQ61-112SL (kinda bad ) Graphics: GMA4500HD - Mobile Intel 4 Series Chipset Family Wireless: AR5007 802.11 b/g (can't make this work either) Ethernet: Realtek RTL8168 CPUs: 2 X Intel Pentium Dual CPU T3400 @2.16GHz
  2. Sup guys, I've been having a hard time trying to enable QE/CI on my laptop, No matter what I do it always stays at 64MB shared memory. System Specs Asus S550CM Intel i5 3317u 1.7 Quadcore 8 Gig Ram 1TB HDD 24 Gig SSD (this is where my MacOS is installed) IntelHD400 and nVidia GeForce 635M combo I'm aware that my nVidia is not compatible Basically I've tried using clover and chameleon, both using a different USB to boot from. Clover: I used clover and clover Configurator to EnableIntel and InjectEDID -> didn't not work, only got me to full resolution People told that I might have to change my IntelCapriFB value thing so I did. I've tried from 0-11 and no luck. Chameleon I'm using chameleon and have used Enoch but no luck, is there more than just editing this number? Am I missing a string? I've tried using this link but I'm not sure if I'm doing it correctly. http://www.insanelymac.com/forum/topic/291614-intel-hd4000-and-haswell-inject-aaplig-platform-id/ My current SMBios is Mac Mini 6,1 the Intel says no kext loaded and the revision ID is 0x0009 Should I be editing the kext or something? I've read that somewhere but can't find the source <key>EnableC2State</key> <string>Yes</string> <key>EthernetBuiltIn</key> <string>Yes</string> <key>Graphics Mode</key> <string>1366x768x32</string> <key>GraphicsEnabler</key> <string>Yes</string> <key>IGPEnabler</key> <string>y</string> <key>IntelCapriFB</key> <string>2</string> <key>Kernel Flags</key> <string>npci=0x2000</string> <key>PciRoot</key> <string>1</string> <key>SkipNvidiaGfx</key> <string>Yes</string> <key>Timeout</key> <string>2</string>
  3. I tried to update my machine from 10.6.3 to 10.6.7 by downloading the combo package from Apple website and then running it. However, I found out my computer hangs during the progress and shows kernel panic for unknown reason. The computer obviously does not boot after this. I was forced to re-install Snow Leopard (I use iATKOS S3) over again. There was no SleepEnabler.kext in both /Extra/Extensions and /System/Library/Extensions which others from the web told to remove in order to avoid KP. I also tried installing 10.7.0 Legacy Kernel before running the combo installer but the result was the same. What could be the reason in this case? I have no idea since the KP does not give any useful information... Here is my configuration: Manufacturer: DELL Model: Vostro 330 AIO CPU: Intel P6200 @ 2.13GHz Chipset: Intel HM57 Graphics: Intel HD Graphics (Arrandale) - PCI Sound: Realtek HD Audio (ALC272) LAN: Realtek RTL8168/8111 WLAN: Atheros AR9285 RAM: 2GB DDR3 Thanks! Edit: the installer says "Registering updated components" when the computer gives KP.
  4. I just updated to 10.7.3 (Build 11D46) and get the following message upon boot: Jan 23 05:31:14 localhost kernel[0]: start [/sourceCache/AirPortDriverAtheros9380/AirPortDriverAtheros9380-430.14.9/src/common/lmac/ath_dev/darwin/AtherosController.cpp:962] load failed I can't access Wi-fi now (no hardware found). Anyone got this message and fixed it? (I've seen it's not a specifc message to this version). I also got a kext error message after installation, I think it was related to not being able to load Apple16X50 IIRC (but I think this shouldn't be related to this error message).
  5. Version for win 7/8/10

    502 downloads

    hello, if you buyed native OSX ABWB 802.11AC WI-FI With Bluetooth 4.0 PCI-Express (PCI-E) BCM943602CS Combo Card, here are the drivers for windows 7/8/10. enjoy!
  6. Hi, I've got an issue for which I can't seem to find a solution. I had OS X Mavericks 10.9 installed on a hard drive connected to my HP ENVY dv6-7247cl via a SATA-to-USB 3.0 cable. After using the 10.9.4 combo update, I get a black screen when I boot. I have sound (I can push the volume buttons on my laptop and hear the typical accompanying click), so I'm assuming I'm reaching the desktop fine. The screen, however, is absolutely blank. When I boot using verbose mode, I can spot no errors that might be related to the problem. In fact, the readout proceeds and ends like one would expect, only it's followed by blackness. The boot flags I currently use are -v, ncpi=0x2000, cpus=1, and dart=0. I've also tried GraphicsEnabler=Yes and GraphicsEnabler=No, though neither seems to help. Specs are in my sig. Any suggestions would be greatly appreciated! (Also, any fixes for those boot flags I'm having to use—cpus=1, especially—would be awesome.) Thanks, TatsuArekku
  7. Allan

    OS X 10.9.2 - Download

    É isso ai galera, finalmente saiu o update do OS X, versão 10.9.2. Download do site oficial da Apple. Versão Normal. Versão Combo. OBS: Lembre-se, se você já usa a versão 10.9.1, pode baixar a versão normal. Agora se está usando a versão 10.9.0 pode baixar a Combo, pois já vem tudo incluso, porem o arquivo é um pouco mais pesado. OBS 2: Se estiver usando 10.9.1 pode instalar a Combo, pois não dá problema algum.
×