Jump to content

Search the Community: Showing results for tags 'cinebench score'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • InsanelyMac Lounge
    • Front Page News and Rumors
    • Reader News and Reviews
    • Forum Information and Feedback
  • OSx86 Project
    • New Releases and Updates
    • New Users Lounge
    • Developers Corner
    • Tutorials (The Genius Bar)
    • Technical FAQ
    • Installation
    • Post-Installation
    • DSDT and SSDT
    • Hardware Components and Drivers
    • Desktops
    • Notebooks
    • Netbooks
    • Tablets
    • MacMod of the Month
    • Multi-booting and Virtualisation
  • International
    • Your Language
    • Deutsch
    • Español
    • Français
    • Italiano
    • Português
    • Русский
  • Apple World
    • Mac OS X
    • Apple Computers and Hardware
    • iOS Devices
    • Mac Applications
    • Mac Programming and Development
    • iOS Programming and Development
    • Mac Gaming
    • Mac Accessories
  • Discuss and Learn
    • Windows Discussion
    • *nix
    • Apple Opinions and Discussion
    • The Great Debates
    • Internet(s), Servers, and Networks
    • Buying Thoughts, Reviews, and Recommendations
    • Mods and Overclocking
    • The Big Issues [Real Life]
  • Everything Else
    • Creativity
    • Thunderdome (Random Stuff)
    • Laughs
    • The Marketplace

Categories

  • Kexts
    • Graphics Cards
    • Audio
    • LAN and Wireless
    • Other
  • Kernels
  • Bootloaders
  • DSDTs
    • Patches
  • Pandora
  • Apps
  • Miscellaneous
  • Customization

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Location


Interests

Found 1 result

  1. Hi Everyone, it's been about 5 years since The HACKINBEAST (my prior hackintosh Dual CPU / Triple GPU PC build). Introducing The ULTRABEAST! It was a 2+ year project that was finally finished about 3 months ago. Unfortunately for whatever reason it has now stopped working. The initial install when Andrew Kern (RampageDev.com) and I used (El Capitan) worked fine. The only problem though was it would freeze every 2 to 3 hours and I'd have to retstart my system. It only happened when I used all 3 x 28" 4K monitors that are caused the freezing issue. When I ran one 28" 4K monitor it never froze, using El Captain, but when using 3 x 4K monitors together, it when the freezing issue happened every 2 to 3 hours. After several months of going back and forth figuring out what the issue was, Andrew felt it may be a possible memory leak in the 980 Ti GPU's. We had to wait for an Nvidia to supply an update. Andrew reached out me to let me know about the update (in April). We installed it and also updated to Sierra, the screen went black after seeing the Apple logo and stop working altogether. Andrew was tied up with work and couldn't get back to me until a week later, then emailed me a text that he got from someone saying: "I fixed the Nvidia problem, it was BIOS related, in the video op ROM. I had selected UEFI, thing is if you put it back to Legacy the GPU work and now I'm running on Nvidia drivers again." I went into my BIOS to try to find where my OpRoM was. It was located in my PCIe/PCI/PnP Config menu. This is what I saw: Launch Storage OpROM Policy [uEFI only] Launch Video OpROM Policy [uEFI only] and set them BOTH on Legacy. Launch Storage OpROM Policy [Legacy only] Launch Video OpROM Policy [Legacy only] Looking at it NOW (and I do mean now) that may have been my issue, as I probably should've only changed the Video OpROM and not the Storage OpROM, but didn't realize that until I just now saw this as I was writing it. In any case with many attempts to get this working properly Andrew hasn't responded to me yet. Until I find a resolve to this issue, I'm pretty much stuck with an $8500 system, but with simple case and fan cooling setup, you can build it yourself for around $2,500 to $4,000. As you can probably tell by the photos, quite a bit of time went into this build. This was the first PETG tubing build I ever did. I'm also wondering if maybe it's the GPU's that need to be updated to the 1080 TI's or Titan X (Maxwell) GPUs? I don't even know if the 980Ti's, 1080 Ti's or Titans X's can work together and in SLI mode. I've seen builds with them working (as you can find completed builds to purchase on eBay). It doesn't matter now as my Mobo was giving a "B2" (error) that won't allow me to go back into my BIOS to change anything. Supermicro's tech support (and it was quite a few guys I spoke with in that dept) said it could be a RAM module or issue with an external part (i.e., GPU, CPU), or it could be one of the module RAM or GPU slots not working anymore. I have since packed up my Mobo and shipped it to their repairs dept. I will be receiving my Mobo back within about 2 weeks. Here's my system set up: Motherboard : SuperMicro X9DAi-O RAM: 128GB (16 x 8GB) DDR3-1333 MHz PC3-10600R ECC (Uprgraded to Samsung 128GB DDR3-1600 ECC RAM that were tested for this particular Mobo) CPU: 2 x E5-2697 v2 Intel (Water Blocked) GPU: 2 x 980 Ti 6GB (Water Blocked) (Upgraded to 2 x Titan X Maxwell 12GB) PSU: EVGA 1600 P2 Monitors: 3 x Asus MG28UQ 28" 4K Thanks for taking the time to read this and please let me know if any of you have any thoughts about any of what I just shared. Hope you like the Geekbench as well as the Cinebench Scores. Now all I care about right now is that the machine works. Can't wait to get the Mobo back to test everything out. Here's a video link showing the ULTRABEAST, enjoy the vid and throw a like on it, and subscribe to my YouTube channel, thanks…
×