Jump to content

Search the Community: Showing results for tags 'ati radeon hd 3650 agp'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • InsanelyMac Lounge
    • Front Page News and Rumors
    • Reader News and Reviews
    • Forum Information and Feedback
  • OSx86 Project
    • New Releases and Updates
    • New Users Lounge
    • Developers Corner
    • Tutorials (The Genius Bar)
    • Technical FAQ
    • Installation
    • Post-Installation
    • DSDT and SSDT
    • Hardware Components and Drivers
    • Desktops
    • Notebooks
    • Netbooks
    • Tablets
    • MacMod of the Month
    • Multi-booting and Virtualisation
  • International
    • Your Language
    • Deutsch
    • Español
    • Français
    • Italiano
    • Português
    • Русский
  • Apple World
    • Mac OS X
    • Apple Computers and Hardware
    • iOS Devices
    • Mac Applications
    • Mac Programming and Development
    • iOS Programming and Development
    • Mac Gaming
    • Mac Accessories
  • Discuss and Learn
    • Windows Discussion
    • *nix
    • Apple Opinions and Discussion
    • The Great Debates
    • Internet(s), Servers, and Networks
    • Buying Thoughts, Reviews, and Recommendations
    • Mods and Overclocking
    • The Big Issues [Real Life]
  • Everything Else
    • Creativity
    • Thunderdome (Random Stuff)
    • Laughs
    • The Marketplace

Categories

  • Kexts
    • Graphics Cards
    • Audio
    • LAN and Wireless
    • Other
  • Kernels
  • Bootloaders
  • DSDTs
    • Patches
  • Pandora
  • Apps
  • Miscellaneous
  • Customization

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Location


Interests

Found 1 result

  1. ciao,avrei bisogno di una mano. ho installato ideneb v1.3 (mac os x leopard 10.5.5) tutto bene le uniche 2 cose che non funzionano sono la scheda video asus eah3650 (che è un ati radeon hd 3650 agp) che non viene riconosciuta e la chiavetta usb che viene rilevata tra le periferiche usb ma non so come farla funzionare per prendere il wifi. allora questo è quello che ho fatto: -ricercato per un paio di giorni le risposte sul forum ma ho provato di tutto e non sono riuscito a risolvere nulla. -la risoluzione mi va in automatico a 1000x768 ma sono riuscito a forzarla a 1600x1200 -adesso ho reinstallato il sistema ex novo perchè ogni volta che installo un kext per la scheda video non riesco piu a fare il boot causa black screen. non c'è un modo per provare kext senza rischiare di dover reinstallare ogni volta tutto? -con alcuni kext sono risucito a far riconoscere la scheda come un ati radeon hd 3600 256mb (mentre la mia scheda è una 3650 e ha 512mb ddr2) e qe ci disabilitati , qualsiasi aiuto è ben accetto grazie a tutti.
×