Jump to content

Search the Community: Showing results for tags 'asus maximus viii hero'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • InsanelyMac Lounge
    • Front Page News and Rumors
    • Reader News and Reviews
    • Forum Information and Feedback
  • OSx86 Project
    • New Releases and Updates
    • New Users Lounge
    • Developers Corner
    • Tutorials (The Genius Bar)
    • Technical FAQ
    • Installation
    • Post-Installation
    • DSDT and SSDT
    • Hardware Components and Drivers
    • Desktops
    • Notebooks
    • Netbooks
    • Tablets
    • MacMod of the Month
    • Multi-booting and Virtualisation
  • International
    • Your Language
    • Deutsch
    • Español
    • Français
    • Italiano
    • Português
    • Русский
  • Apple World
    • Mac OS X
    • Apple Computers and Hardware
    • iOS Devices
    • Mac Applications
    • Mac Programming and Development
    • iOS Programming and Development
    • Mac Gaming
    • Mac Accessories
  • Discuss and Learn
    • Windows Discussion
    • *nix
    • Apple Opinions and Discussion
    • The Great Debates
    • Internet(s), Servers, and Networks
    • Buying Thoughts, Reviews, and Recommendations
    • Mods and Overclocking
    • The Big Issues [Real Life]
  • Everything Else
    • Creativity
    • Thunderdome (Random Stuff)
    • Laughs
    • The Marketplace

Categories

  • Kexts
    • Graphics Cards
    • Audio
    • LAN and Wireless
    • Other
  • Kernels
  • Bootloaders
  • DSDTs
    • Patches
  • Pandora
  • Apps
  • Miscellaneous
  • Customization

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Location


Interests

Found 2 results

  1. Boa noite galera! já a alguns anos que tenho hackintosh, é um I7 6700K em uma Asus Maximus Hero VIII Z170 com GPU RX480 8gb Porém desde sempre tenho congelamentos aleatórios, na maioria das vezes quando coloco um filme pra exportar no final cut. mas já aconteceu enquanto via videos ou escutava musicas no spotify e recentemente até ao ligar o computador, mal ligou congelou. ele congela todo não dá pra mexer em nada, só desligando segurando botão power que ele volta. Me disseram que era gerenciamento de energia, eu baixei a DSDT do meu processador, segui alguns outros tutoriais e ainda nada. não consigo de jeito nenhum resolver esse problema, já instalei varias versões desde o yosemite até o High sierra, e ainda nada. Só esse pequeno detalhe que me desanima do Hack. Alguem pode ajudar?
  2. Hi guys, I am helping a close friend of mine build a Hackintosh with the intention of partitioning a 250GB Samsung EVO SSD in order to dual boot Windows 10. Let me preface by saying I have built multiple computers in the past but have never attempted to install OS X on a PC. I would seriously appreciate any help you guys could give. We finished the build last night and started to install OSX El Capitan 10.11.14, but were unable to move past the grey apple logo with empty progress bar after choosing the boot item. Steps we took: 1. Used a 32 GB flash drive to create a boot disk using the [url="http://www.insanelymac.com/forum/topic/279450-why-insanelymac-does-not-support-tonymacx86/"]#####[/url] application. This involved going into disk utility, erasing the drive (having OS X Extended (journaled) and GUID partition map selected), ran the [url="http://www.insanelymac.com/forum/topic/279450-why-insanelymac-does-not-support-tonymacx86/"]#####[/url] application (selecting El Capitan, UEFI boot mode, and inject Nvidia --also tried without this setting), and finally copied both clover configurator and [url="http://www.insanelymac.com/forum/topic/279450-why-insanelymac-does-not-support-tonymacx86/"]#####[/url] onto the flashdrive. 2. Went into bios and changed the following settings: a. Loaded default settings b. Set USB as 1st bootable device c. Made sure Vt-d and CFG lock options were disabled d. Disabled secure boot e. Note: We couldn't find an operating system option in order to change Windows to "Other OS". I'm assuming this option does not exist in this BIOS? 3. Saved BIOS changes and reset, then pressed F8 to go into the boot menu 4. Selected UEFI USB and then selected "external" on the following menu This is the point where the apple logo and the empty progress bar appeared. We tried various combinations of the above steps but we always got stuck with the apple logo and empty progress bar. I'm not currently at home but I can't get this problem out of my head. I will answer any questions as soon as possible and I will try what you suggest when I get home from work later today. Any help would be appreciated! Thanks in advance! Specs: Asus Maximus VIII hero i7 6700k Gigabyte 980 TI 6 GB Samsung EVO 250 GB Seagate Barracuda 1TB Crucial Ballistix Elite 16 GB (2x8) Corsair RMx 850w
×