Jump to content

Search the Community: Showing results for tags 'Z77'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • InsanelyMac Lounge
    • Front Page News and Rumors
    • Reader News and Reviews
    • Forum Information and Feedback
  • OSx86 Project
    • New Releases and Updates
    • New Users Lounge
    • Developers Corner
    • Tutorials (The Genius Bar)
    • Technical FAQ
    • Installation
    • Post-Installation
    • DSDT and SSDT
    • Hardware Components and Drivers
    • Desktops
    • Notebooks
    • Netbooks
    • Tablets
    • MacMod of the Month
    • Multi-booting and Virtualisation
  • International
    • Your Language
    • Deutsch
    • Español
    • Français
    • Italiano
    • Português
    • Русский
  • Apple World
    • Mac OS X
    • Apple Computers and Hardware
    • iOS Devices
    • Mac Applications
    • Mac Programming and Development
    • iOS Programming and Development
    • Mac Gaming
    • Mac Accessories
  • Discuss and Learn
    • Windows Discussion
    • *nix
    • Apple Opinions and Discussion
    • The Great Debates
    • Internet(s), Servers, and Networks
    • Buying Thoughts, Reviews, and Recommendations
    • Mods and Overclocking
    • The Big Issues [Real Life]
  • Everything Else
    • Creativity
    • Thunderdome (Random Stuff)
    • Laughs
    • The Marketplace

Categories

  • Kexts
    • Graphics Cards
    • Audio
    • LAN and Wireless
    • Other
  • Kernels
  • Bootloaders
  • DSDTs
    • Patches
  • Pandora
  • Apps
  • Miscellaneous
  • Customization

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Location


Interests

Found 3 results

  1. Hi, I have all of my hardware (on my sig) working almost perfectly, what I do not have working is sleep/wake. When setting the computer to sleep, the screen goes black but the computer fans stay spinning. If comes of this "sleep" just fine. From what I've read it this might be fixable using a DSDT. The thing is I do not know if it is possible to use a DSDT with Clover or how to "create" one. Although I'm not computer illiterate I'm a little afraid of ruining my currently pretty nice system. Can I enable sleep/wake without the need of DSDT and using a kext instead? I currently have this BIOS flashed: http://biosrepo.wordpress.com/asrock/z77/ Can someone shed me some lights? Thanks in advance to all the community that's been so helpful since the beginning.
  2. I may or may not actually build this... Just want to know your thoughts Components listed here: http://pcpartpicker.com/p/2U07G
  3. Hi all, new the community and just installed 10.9. I'm running into some trouble getting the ethernet up and running. I've tried a bunch of kexts but none of them seem to work. Not sure if I don't have the right one or I'm doing something wrong. Also, I'm not sure how to get my GTX 660 working. It is recognized in the system profile, graphicsenabler=No but when I switch to in the bios, I get hung up on the loading screen. If anyone has any suggestions please let me know.. Thanks!!
×