Jump to content

Search the Community: Showing results for tags 'Screen'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • InsanelyMac Lounge
    • Front Page News and Rumors
    • Reader News and Reviews
    • Forum Information and Feedback
  • OSx86 Project
    • New Releases and Updates
    • New Users Lounge
    • Developers Corner
    • Tutorials (The Genius Bar)
    • Technical FAQ
    • Installation
    • Post-Installation
    • DSDT and SSDT
    • Hardware Components and Drivers
    • Desktops
    • Notebooks
    • Netbooks
    • Tablets
    • MacMod of the Month
    • Multi-booting and Virtualisation
  • International
    • Your Language
    • Deutsch
    • Español
    • Français
    • Italiano
    • Português
    • Русский
  • Apple World
    • Mac OS X
    • Apple Computers and Hardware
    • iOS Devices
    • Mac Applications
    • Mac Programming and Development
    • iOS Programming and Development
    • Mac Gaming
    • Mac Accessories
  • Discuss and Learn
    • Windows Discussion
    • *nix
    • Apple Opinions and Discussion
    • The Great Debates
    • Internet(s), Servers, and Networks
    • Buying Thoughts, Reviews, and Recommendations
    • Mods and Overclocking
    • The Big Issues [Real Life]
  • Everything Else
    • Creativity
    • Thunderdome (Random Stuff)
    • Laughs
    • The Marketplace

Categories

  • Kexts
    • Graphics Cards
    • Audio
    • LAN and Wireless
    • Other
  • Kernels
  • Bootloaders
  • DSDTs
    • Patches
  • Pandora
  • Apps
  • Miscellaneous
  • Customization

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Location


Interests

Found 2 results

  1. kalyiatkos

    Intel HD 3000 after 10.7.4

    I had Lion working with my Intel HD 3000 Graphics (DEV 0x0116) and after the 10.7.4 update it boots fine and then flashes blue for a second and goes blank. If HDMI is plugged the screen comes alive and works till next reboot. This is a vanilla install using the latest FakeSMC and Chimera.
  2. Because I have some problem with my screen .. I'm re-doing the kext for Mavericks Need GraphicEnabler=yes and AtiConfig=Hoolock Because I have re-mapped the Hoolock only.. Need to sleep Have fun PS : this is for people want two screens with a good resolution. the problem at the start is I have just one monitor detected .. Now I have my two screens detected with the good resolution 1920*1080. Connected to HDMI and the first DVI on top.. AMD5000Controller.kext.zip
×