Jump to content

Search the Community: Showing results for tags 'QI/CI'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • InsanelyMac Lounge
    • Front Page News and Rumors
    • Reader News and Reviews
    • Forum Information and Feedback
  • OSx86 Project
    • New Releases and Updates
    • New Users Lounge
    • Developers Corner
    • Tutorials (The Genius Bar)
    • Technical FAQ
    • Installation
    • Post-Installation
    • DSDT and SSDT
    • Hardware Components and Drivers
    • Desktops
    • Notebooks
    • Netbooks
    • Tablets
    • MacMod of the Month
    • Multi-booting and Virtualisation
  • International
    • Your Language
    • Deutsch
    • Español
    • Français
    • Italiano
    • Português
    • Русский
  • Apple World
    • Mac OS X
    • Apple Computers and Hardware
    • iOS Devices
    • Mac Applications
    • Mac Programming and Development
    • iOS Programming and Development
    • Mac Gaming
    • Mac Accessories
  • Discuss and Learn
    • Windows Discussion
    • *nix
    • Apple Opinions and Discussion
    • The Great Debates
    • Internet(s), Servers, and Networks
    • Buying Thoughts, Reviews, and Recommendations
    • Mods and Overclocking
    • The Big Issues [Real Life]
  • Everything Else
    • Creativity
    • Thunderdome (Random Stuff)
    • Laughs
    • The Marketplace

Categories

  • Kexts
    • Graphics Cards
    • Audio
    • LAN and Wireless
    • Other
  • Kernels
  • Bootloaders
  • DSDTs
    • Patches
  • Pandora
  • Apps
  • Miscellaneous
  • Customization

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Location


Interests

Found 1 result

  1. Hello, First, here's my build: Gigabyte GA-H77M-D3H V1.0 (bios f9) 8 GB DDR3 RAM Intel Core i3 2100 @ 3.09 GHz XFX Radeon 5870 3 SATA hard drives (OS on 1, RAID 1 for the other 2) Problem: I installed 10.8.3 vanilla using myHack, and then installed kexts to get my network and sound working. myHack also installed Chameleon 2.1 for me. (I would have asked the fine folks at myHack, but I did my introduction and still I haven't been promoted to poster status after a week and a half.) If the system goes to sleep it won't wake up. I disabled sleep and found that leaving the screen set to turn off worked, but it would only wake up if I press the power button, and if I leave it for an extended period that doesn't even work. For graphics, the desktop looks great, I get that splash effect when I drop a new gadget on the dashboard, and I can play videos. I tried to run Uniengine Heaven 4.0 just to see how it may handle games, but I got a black screen with a little corruption on it. I looked in the System Profiler and this is what is says for Graphics/Displays: Chipset Model: ATI Radeon HD 5870 Type: GPU Bus: PCIe PCIe Lane Width: x16 VRAM (Total): 1024 MB Vendor: ATI (0x1002) Device ID: 0x6898 Revision ID: 0x0000 I notice that there's no Quartz Extreme or anything like that listed and if I understand correctly, it should definitely be there if everything is functioning properly. I'm confused by this because I thought this was one of those cards for which Mac OS has native support. Is there anyone out there brimming with awesomeness who could help me get these problems fixed? Much appreciated!
×