Jump to content

Search the Community: Showing results for tags 'Post-Install Hang'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • InsanelyMac Lounge
    • Front Page News and Rumors
    • Reader News and Reviews
    • Forum Information and Feedback
  • OSx86 Project
    • New Releases and Updates
    • New Users Lounge
    • Developers Corner
    • Tutorials (The Genius Bar)
    • Technical FAQ
    • Installation
    • Post-Installation
    • DSDT and SSDT
    • Hardware Components and Drivers
    • Desktops
    • Notebooks
    • Netbooks
    • Tablets
    • MacMod of the Month
    • Multi-booting and Virtualisation
  • International
    • Your Language
    • Deutsch
    • Español
    • Français
    • Italiano
    • Português
    • Русский
  • Apple World
    • Mac OS X
    • Apple Computers and Hardware
    • iOS Devices
    • Mac Applications
    • Mac Programming and Development
    • iOS Programming and Development
    • Mac Gaming
    • Mac Accessories
  • Discuss and Learn
    • Windows Discussion
    • *nix
    • Apple Opinions and Discussion
    • The Great Debates
    • Internet(s), Servers, and Networks
    • Buying Thoughts, Reviews, and Recommendations
    • Mods and Overclocking
    • The Big Issues [Real Life]
  • Everything Else
    • Creativity
    • Thunderdome (Random Stuff)
    • Laughs
    • The Marketplace

Categories

  • Kexts
    • Graphics Cards
    • Audio
    • LAN and Wireless
    • Other
  • Kernels
  • Bootloaders
  • DSDTs
    • Patches
  • Pandora
  • Apps
  • Miscellaneous
  • Customization

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Location


Interests

Found 1 result

  1. Greetings - I have been handed a Lenovo M90 desktop with the challenge of installing OSX. This is a stock Lenovo desktop machine: - Core 2 Duo i5 660 - Integrated Intel Video controller (64mb - 8086:0042) - SATA Controller (AHCI) - on-board Audio - on-board ethernet (82578DM Gigabit) I am using iATKOS L2, and I can boot to the installer, change options, and the install completes successfully - no issues, no kernel panics, no hangs, and I can even use the utils during install to wipe drives, and get system info. However, on post boot install, I see these issues: BootCacheControl: Unable to open /var/db/BootCaches/..../<Merged.playlist BootCacheControl: Unable to open /var/db/BootCaches/..../Login.playlist ... ACPI_SMC_PlatformPlugin::start - waitForService(resrouceMatching(AppleIntelCPUPowerManagement) timed out DSMOS has arrived after about 15 mins - IOSCatalogue resetting So here's my general question: if I can get into the installer, and that GUI runs fine, and it can see my HD just fine - is there a way to circumvent whatever issues are occurring here stemming from power management, or video card so I can get to the desktop? THIS JUST IN - I was going to reboot the system and get an image of the BIOS screen, so I pressed and held down power and got this Kernel Panic: You guys know more than - what do you think? Another quick update: I've tried butt-basic installs with no drivers, just main system, and VGA - with the same results...
×