Jump to content

Search the Community: Showing results for tags 'Niresh 10.9'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • InsanelyMac Lounge
    • Front Page News and Rumors
    • Reader News and Reviews
    • Forum Information and Feedback
  • OSx86 Project
    • New Releases and Updates
    • New Users Lounge
    • Developers Corner
    • Tutorials (The Genius Bar)
    • Technical FAQ
    • Installation
    • Post-Installation
    • DSDT and SSDT
    • Hardware Components and Drivers
    • Desktops
    • Notebooks
    • Netbooks
    • Tablets
    • MacMod of the Month
    • Multi-booting and Virtualisation
  • International
    • Your Language
    • Deutsch
    • Español
    • Français
    • Italiano
    • Português
    • Русский
  • Apple World
    • Mac OS X
    • Apple Computers and Hardware
    • iOS Devices
    • Mac Applications
    • Mac Programming and Development
    • iOS Programming and Development
    • Mac Gaming
    • Mac Accessories
  • Discuss and Learn
    • Windows Discussion
    • *nix
    • Apple Opinions and Discussion
    • The Great Debates
    • Internet(s), Servers, and Networks
    • Buying Thoughts, Reviews, and Recommendations
    • Mods and Overclocking
    • The Big Issues [Real Life]
  • Everything Else
    • Creativity
    • Thunderdome (Random Stuff)
    • Laughs
    • The Marketplace

Categories

  • Kexts
    • Graphics Cards
    • Audio
    • LAN and Wireless
    • Other
  • Kernels
  • Bootloaders
  • DSDTs
    • Patches
  • Pandora
  • Apps
  • Miscellaneous
  • Customization

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Location


Interests

Found 1 result

  1. Salve a tutti , ultimamente ho deciso di reinstallare Mac os sulla mia macchina. Da questa installazione sono nati dei problemi: il primo, già ripresentato nella prima installazione ma non ricordo come lo aggiustai, è "error encountered while starting up the computer pausing 5 seconds" ma questo mi permette di proseguire con l'installazione. Il secondo problema si verifica dopo l'installazione, andando a bootare la partizione dove è installato Mavericks si blocca nella schermata della mela. Andando a bootare con -v, invece, si blocca dopo l'operazione di mount della partizione di Windows 8.1 (su un altro hdd). Premetto che nell'installazione ho lasciato di default i valori del "personalizza" e che Mavericks è stato montato su un SSD. La mia configuarazione hardware è: Intel i5 4670k 3.40 GHz Asrock fatal1ty killer z87 16gb ram corsair Nvidia gtx 970 della msi Wd element caviar Green 2tb (per Windows & Co) Seagate 2tb Kingston 250 gb ssd hyper (Mac os) Grazie Ps: successivamente vorrei fare un upgrade a Yosemite 10.10
×