Jump to content

Search the Community: Showing results for tags 'Maverick'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • InsanelyMac Lounge
    • Front Page News and Rumors
    • Reader News and Reviews
    • Forum Information and Feedback
  • OSx86 Project
    • New Releases and Updates
    • New Users Lounge
    • Developers Corner
    • Tutorials (The Genius Bar)
    • Technical FAQ
    • Installation
    • Post-Installation
    • DSDT and SSDT
    • Hardware Components and Drivers
    • Desktops
    • Notebooks
    • Netbooks
    • Tablets
    • MacMod of the Month
    • Multi-booting and Virtualisation
  • International
    • Your Language
    • Deutsch
    • Español
    • Français
    • Italiano
    • Português
    • Русский
  • Apple World
    • Mac OS X
    • Apple Computers and Hardware
    • iOS Devices
    • Mac Applications
    • Mac Programming and Development
    • iOS Programming and Development
    • Mac Gaming
    • Mac Accessories
  • Discuss and Learn
    • Windows Discussion
    • *nix
    • Apple Opinions and Discussion
    • The Great Debates
    • Internet(s), Servers, and Networks
    • Buying Thoughts, Reviews, and Recommendations
    • Mods and Overclocking
    • The Big Issues [Real Life]
  • Everything Else
    • Creativity
    • Thunderdome (Random Stuff)
    • Laughs
    • The Marketplace

Categories

  • Kexts
    • Graphics Cards
    • Audio
    • LAN and Wireless
    • Other
  • Kernels
  • Bootloaders
  • DSDTs
    • Patches
  • Pandora
  • Apps
  • Miscellaneous
  • Customization

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Location


Interests

Found 17 results

  1. Hello there! I just installed a 10.9.0 Maverick on my PC (3570K / AsRock z77 extreme4) on a completely new and empty 750GB WD Green Caviar via bootable USB stick made with NIRESH (made it under Win7 64bit, cos i havent got any Mac system). It was a clean install and i made no other partitions, so i used all the 750GB for a system partition. After some hours of bootflaging, I succeed to boot up the system running correctly except sound, network and graphics ofc. Now, I want to use the [url="http://www.insanelymac.com/forum/topic/279450-why-insanelymac-does-not-support-tonymacx86/"]#####[/url] to add the Kexts for fixing the things around, but I dont have idea how i can open it. (My first hackintosh install, so be chilled with me pls ) I didnt downloaded and copied any of [url="http://www.insanelymac.com/forum/topic/279450-why-insanelymac-does-not-support-tonymacx86/"]#####[/url] before the install, cos i thought the NIRESH distro will do all the Kext thing. Pls help me out how i can open the [url="http://www.insanelymac.com/forum/topic/279450-why-insanelymac-does-not-support-tonymacx86/"]#####[/url] on my fresh Maverick now to fix the kexts. (my OSX cant see any of my other HDD-s, also external hdds and other USB sticks (maybe cos of the different file system?)) Thank You! M-u.L'T-I B,E.a-S'T the thing what i talking about and this forum cant show up the words -.- Anyway if anyone frustrating about that program, im so open for another solutions to fix ma ALC898 and HD4850 or i5 3570K IGP and network (z77 extreme4)
  2. Hola: Estoy probando Maverick en dos HD, uno con Chameleon y otro con Clover. En ambos casos cuando le doy al botón de encendido para que entre en reposo, la pantalla se apaga de inmediato pero los ventiladores tardan entre 20 y 30 segundos en detenerse. Luego al salir del reposo, la pantalla enciende normal pero a los 3-5 segundos pasa esto (en ambos HD): Tengo un DSDT que uso para ambas instalaciones. He investigado un poco de forma individual cada HD. CHAMELEON: Al encender el equipo veo este error : ¿Supongo bien si creo que es este el error que rompe el reposo? ¿Son estos los UIDs correctos? ¿debo poner el UID correspondiente a la partición Mav? ¿O son estos otros? ¿Donde los pongo y como? CLOVER: Mas de lo mismo: Distintos a los de arriba... Supongo que usando Clover iría aqui: ¿o no? Para mas datos dejo el DSDT y las configuraciones. MSI.zip Un saludo y gracias.
  3. Hi ALL! Someone knows how mount pen drive EFI partitions with Maverick GM ? I normally use this command: diskutil list mkdir -p /Volumes/EFI/;mount_hfs /dev/disk4s1 /Volumes/EFI Still work with my HD but not more on pen drives, with pen drive I got this error: mount_hfs: Invalid argument With Chameleon Wizard was working, but they updated the program and now Chameleon Wizard doesn't show EFI partition in the list.
  4. Guida x mainboard Asus P5Q Deluxe Versione utilizzata OS X Mountain Lion ( RETAIL ) 10.8 Premessa: Per poter installare questa guida senza problemi sono richieste alcune conoscenze-base del mondo Hackintosh. Quindi, prima di partire, date un'occhiata alle F.A.Q. Domande inutili fatte non avranno risposte. Per utilizzare questo metodo di installazione dovete avere un sistema OSX funzionante Snow Leopard ho Lion già installarti così eviteremo domande inutili. Per problemi non inerenti all'installazione aprite un post sul forum nella sezione adatta. Materiale occorrente : Usb minimo da 8GB OS X Mountain Lion 10.8 GM ShowAllFiles Procedura : Aprite Utily Disco e selezionate la pendrive formattiamo in formato "Mac OSX Journaled (Esteso)" nominate USB e cliccate su Inializza Preparazione della Pendrive: Montate l'immagine con doppio click di Mountain Lion Aprite ShowAllFiles per visualizzate i file nascosti. Dalla root principale dell'immagine di Mountain Lion cercate il file BaseSystem.dmg doppio click Tramite Utily Disco, da sinistra selezionate BaseSystem.dmg e cliccate su ripristina: su Sorgente mettete "Mac OS X BaseSystem" e su Destinazione mettete la vostra penna USB Ripristinate. Terminato il processo recatevi nella vostra pendrive ( adesso si chiamerà Mac OS X BaseSystem) recatevi su System/Installation e cancellate il collegamento alla cartella Packages. Copiate nella stessa la cartella "Packages" che trovate nella root principale dell'immagine di Mountain Lion. Sempre dalla root principale dell'immagine di Mountain Lion copiate il file mach_kernel nella root principale della pendrive. Installate il Boot di Chameleon nella pendrive. Con Kext Wizard installate FakeSMC.kext nella pendrive riparate permessi e cache Ok la vostra pendrive è pronta Riavviate ed entriamo nel Bios : STORAGE CONFIGURATION CONFIGURE SATA [AHCI] CPU CONFIGURATION C1E SUPPORT [ENABLE] MAX CPUID VALUE LIMIT [DISABLE] INTEL VIRTUALIZATION TECH [ENABLE] CPU TM FUNCTION [DISABLE] EXECUTE DISABLE BIT [ENABLE] ONBOARD DEVICE CONFIGURATION MARVELL IDE [DISABLE] USB CONFIGURATION TUTTO SU [ENABLE] POWER SUSPEND MODE [s3 ONLY] REPOST VIDEO ON S3 RESUME [YES] ACPI 2.0 SUPPORT [ENABLE] ACPI APIC SUPPORT [ENABLE] BOOT 1st Boot Device [ USB ] cambiare finito l'installazione 2nd Boot Device [ HDD] 3rd Boot Device [DISABLE] Iniziamo l'installazione di Mountain Lion : Terminato entriamo su una seconda installazione funzionante Lion oppure Snow Leopard. Con Kext Wizard installiamo FakeSMC.kext nella partizione di Mountain Lion, ripariamo permessi e cache. Fate di nuovo Bootare da USB e alla schermata con i tasti di direzione ci spostiamo sul HD di Mountain Lion. ARRIVATI POST INSTALLAZIONE Per prima cosa installiamo il Boot Chameleon. Apriamo Kext Wizard e installiamo I seguenti kext uno alla volta : AppleHDA.kext AppleACHIPort.kext IOAHCIFamily.Kext IONetworkingFamily.kext skge.kext : seconda LAN Installare nella cartella Extra il file > specifico per la mainboard Asus P5Q Deluxe Opzionale per i dischi IDE : AppleVIAATA.kext Per evitare il reset del Bios bisogna patchare AppleRTC.kext digitando da terminale il comando : sudo perl -pi -e 's|\x75\x30\x89\xd8|\xeb\x30\x89\xd8|' /System/Library/Extensions/AppleRTC.kext/Contents/MacOS/AppleRTC Oppure usando il AppleRTC.kext già patchato Per avere lo speed step nativo aggiungere in org.chameleon.Boot.plist le seguenti stringhe : <key>GeneratePStates</key> <string>Yes</string> <key>GenerateCStates</key> <string>Yes</string> Ultima cosa da fare : Aprite Kext Wizard e riparate i Permessi. Espellere la penna USB e riavviamo Rientriamo nel Bios : BOOT 1st Boot Device [ USB] da cambiare in [DVD] Finito Fabio
  5. Hello there, as some of you might know Maverick since DP2 eliminated white screen on boot on 7XXX series. I tried to inject kexts from 10.9 into 10.8 but I failed. I am afraid it will be impossible because of some links into other kexts. Here's what I get from verbose: 8/10/13 1:54:22.000 PM kernel[0]: kxld[com.apple.AMDRadeonX4000]: The super class vtable '__ZTV23IOAccelSharedUserClient' for vtable '__ZTV39AMDRadeonX4000_AMDAccelSharedUserClient' is out of date. Make sure your kext has been built against the correct headers. 8/10/13 1:54:22.000 PM kernel[0]: kxld[com.apple.AMDRadeonX4000]: The super class vtable '__ZTV16IOAccelGLContext' for vtable '__ZTV14AMDSIGLContext' is out of date. Make sure your kext has been built against the correct headers. 8/10/13 1:54:22.000 PM kernel[0]: kxld[com.apple.AMDRadeonX4000]: The super class vtable '__ZTV13IOAccelDevice' for vtable '__ZTV29AMDRadeonX4000_AMDAccelDevice' is out of date. Make sure your kext has been built against the correct headers. 8/10/13 1:54:22.000 PM kernel[0]: kxld[com.apple.AMDRadeonX4000]: The super class vtable '__ZTV14IOAccelSurface' for vtable '__ZTV30AMDRadeonX4000_AMDAccelSurface' is out of date. Make sure your kext has been built against the correct headers. 8/10/13 1:54:22.000 PM kernel[0]: kxld[com.apple.AMDRadeonX4000]: The super class vtable '__ZTV16IOAccel2DContext' for vtable '__ZTV32AMDRadeonX4000_AMDAccel2DContext' is out of date. Make sure your kext has been built against the correct headers. 8/10/13 1:54:22.000 PM kernel[0]: kxld[com.apple.AMDRadeonX4000]: The super class vtable '__ZTV16IOAccelCLContext' for vtable '__ZTV32AMDRadeonX4000_AMDAccelCLContext' is out of date. Make sure your kext has been built against the correct headers. 8/10/13 1:54:22.000 PM kernel[0]: kxld[com.apple.AMDRadeonX4000]: The super class vtable '__ZTV19IOAccelVideoContext' for vtable '__ZTV35AMDRadeonX4000_AMDAccelVideoContext' is out of date. Make sure your kext has been built against the correct headers. 8/10/13 1:54:22.000 PM kernel[0]: kxld[com.apple.AMDRadeonX4000]: The super class vtable '__ZTV21IOAccelDisplayMachine' for vtable '__ZTV37AMDRadeonX4000_AMDAccelDisplayMachine' is out of date. Make sure your kext has been built against the correct headers. 8/10/13 1:54:22.000 PM kernel[0]: kxld[com.apple.AMDRadeonX4000]: The super class vtable '__ZTV21IOGraphicsAccelerator' for vtable '__ZTV37AMDRadeonX4000_AMDGraphicsAccelerator' is out of date. Make sure your kext has been built against the correct headers. 8/10/13 1:54:22.000 PM kernel[0]: kxld[com.apple.AMDRadeonX4000]: The super class vtable '__ZTV23IOAccelSharedUserClient' for vtable '__ZTV39AMDRadeonX4000_AMDAccelSharedUserClient' is out of date. Make sure your kext has been built against the correct headers. 8/10/13 1:54:22.000 PM kernel[0]: kxld[com.apple.AMDRadeonX4000]: The super class vtable '__ZTV16IOAccelGLContext' for vtable '__ZTV14AMDSIGLContext' is out of date. Make sure your kext has been built against the correct headers. 8/10/13 1:54:22.000 PM kernel[0]: kxld[com.apple.AMDRadeonX4000]: The super class vtable '__ZTV13IOAccelDevice' for vtable '__ZTV29AMDRadeonX4000_AMDAccelDevice' is out of date. Make sure your kext has been built against the correct headers. 8/10/13 1:54:22.000 PM kernel[0]: kxld[com.apple.AMDRadeonX4000]: The super class vtable '__ZTV14IOAccelSurface' for vtable '__ZTV30AMDRadeonX4000_AMDAccelSurface' is out of date. Make sure your kext has been built against the correct headers. 8/10/13 1:54:22.000 PM kernel[0]: kxld[com.apple.AMDRadeonX4000]: The super class vtable '__ZTV16IOAccel2DContext' for vtable '__ZTV32AMDRadeonX4000_AMDAccel2DContext' is out of date. Make sure your kext has been built against the correct headers. 8/10/13 1:54:22.000 PM kernel[0]: kxld[com.apple.AMDRadeonX4000]: The super class vtable '__ZTV16IOAccelCLContext' for vtable '__ZTV32AMDRadeonX4000_AMDAccelCLContext' is out of date. Make sure your kext has been built against the correct headers. 8/10/13 1:54:22.000 PM kernel[0]: kxld[com.apple.AMDRadeonX4000]: The super class vtable '__ZTV19IOAccelVideoContext' for vtable '__ZTV35AMDRadeonX4000_AMDAccelVideoContext' is out of date. Make sure your kext has been built against the correct headers. 8/10/13 1:54:22.000 PM kernel[0]: kxld[com.apple.AMDRadeonX4000]: The super class vtable '__ZTV21IOAccelDisplayMachine' for vtable '__ZTV37AMDRadeonX4000_AMDAccelDisplayMachine' is out of date. Make sure your kext has been built against the correct headers. 8/10/13 1:54:22.000 PM kernel[0]: kxld[com.apple.AMDRadeonX4000]: The super class vtable '__ZTV21IOGraphicsAccelerator' for vtable '__ZTV37AMDRadeonX4000_AMDGraphicsAccelerator' is out of date. Make sure your kext has been built against the correct headers. 8/10/13 1:54:22.000 PM kernel[0]: kxld[com.apple.AMDRadeonX4000]: The super class vtable '__ZTV23IOAccelSharedUserClient' for vtable '__ZTV39AMDRadeonX4000_AMDAccelSharedUserClient' is out of date. Make sure your kext has been built against the correct headers. 8/10/13 1:54:22.000 PM kernel[0]: kxld[com.apple.AMDRadeonX4000]: The super class vtable '__ZTV16IOAccelGLContext' for vtable '__ZTV14AMDSIGLContext' is out of date. Make sure your kext has been built against the correct headers. 8/10/13 1:54:22.000 PM kernel[0]: kxld[com.apple.AMDRadeonX4000]: The super class vtable '__ZTV13IOAccelDevice' for vtable '__ZTV29AMDRadeonX4000_AMDAccelDevice' is out of date. Make sure your kext has been built against the correct headers. 8/10/13 1:54:22.000 PM kernel[0]: kxld[com.apple.AMDRadeonX4000]: The super class vtable '__ZTV14IOAccelSurface' for vtable '__ZTV30AMDRadeonX4000_AMDAccelSurface' is out of date. Make sure your kext has been built against the correct headers. 8/10/13 1:54:22.000 PM kernel[0]: kxld[com.apple.AMDRadeonX4000]: The super class vtable '__ZTV16IOAccel2DContext' for vtable '__ZTV32AMDRadeonX4000_AMDAccel2DContext' is out of date. Make sure your kext has been built against the correct headers. 8/10/13 1:54:22.000 PM kernel[0]: kxld[com.apple.AMDRadeonX4000]: The super class vtable '__ZTV16IOAccelCLContext' for vtable '__ZTV32AMDRadeonX4000_AMDAccelCLContext' is out of date. Make sure your kext has been built against the correct headers. 8/10/13 1:54:22.000 PM kernel[0]: kxld[com.apple.AMDRadeonX4000]: The super class vtable '__ZTV19IOAccelVideoContext' for vtable '__ZTV35AMDRadeonX4000_AMDAccelVideoContext' is out of date. Make sure your kext has been built against the correct headers. 8/10/13 1:54:22.000 PM kernel[0]: kxld[com.apple.AMDRadeonX4000]: The super class vtable '__ZTV21IOAccelDisplayMachine' for vtable '__ZTV37AMDRadeonX4000_AMDAccelDisplayMachine' is out of date. Make sure your kext has been built against the correct headers. 8/10/13 1:54:22.000 PM kernel[0]: kxld[com.apple.AMDRadeonX4000]: The super class vtable '__ZTV21IOGraphicsAccelerator' for vtable '__ZTV37AMDRadeonX4000_AMDGraphicsAccelerator' is out of date. Make sure your kext has been built against the correct headers. 8/10/13 1:54:22.000 PM kernel[0]: kxld[com.apple.AMDRadeonX4000]: The super class vtable '__ZTV23IOAccelSharedUserClient' for vtable '__ZTV39AMDRadeonX4000_AMDAccelSharedUserClient' is out of date. Make sure your kext has been built against the correct headers. 8/10/13 1:54:22.000 PM kernel[0]: kxld[com.apple.AMDRadeonX4000]: The __ZTV12AMDSISurface was not patched because its parent, the __ZTV30AMDRadeonX4000_AMDAccelSurface, was not patchable. 8/10/13 1:54:22.000 PM kernel[0]: kxld[com.apple.AMDRadeonX4000]: The __ZTV14AMDSICLContext was not patched because its parent, the __ZTV32AMDRadeonX4000_AMDAccelCLContext, was not patchable. 8/10/13 1:54:22.000 PM kernel[0]: kxld[com.apple.AMDRadeonX4000]: The __ZTV17AMDSIVideoContext was not patched because its parent, the __ZTV35AMDRadeonX4000_AMDAccelVideoContext, was not patchable. 8/10/13 1:54:22.000 PM kernel[0]: kxld[com.apple.AMDRadeonX4000]: The __ZTV19AMDSIDisplayMachine was not patched because its parent, the __ZTV37AMDRadeonX4000_AMDAccelDisplayMachine, was not patchable. 8/10/13 1:54:22.000 PM kernel[0]: kxld[com.apple.AMDRadeonX4000]: The __ZTV24AMDSIGraphicsAccelerator was not patched because its parent, the __ZTV37AMDRadeonX4000_AMDGraphicsAccelerator, was not patchable. 8/10/13 1:54:22.000 PM kernel[0]: kxld[com.apple.AMDRadeonX4000]: The __ZTV27AMDVerdeGraphicsAccelerator was not patched because its parent, the __ZTV24AMDSIGraphicsAccelerator, was not patchable. 8/10/13 1:54:22.000 PM kernel[0]: kxld[com.apple.AMDRadeonX4000]: The __ZTV28AMDTahitiGraphicsAccelerator was not patched because its parent, the __ZTV24AMDSIGraphicsAccelerator, was not patchable. 8/10/13 1:54:22.000 PM kernel[0]: kxld[com.apple.AMDRadeonX4000]: The __ZTV30AMDPitcairnGraphicsAccelerator was not patched because its parent, the __ZTV24AMDSIGraphicsAccelerator, was not patchable. 8/10/13 1:54:22.000 PM kernel[0]: Can't load kext com.apple.AMDRadeonX4000 - link failed. 8/10/13 1:54:22.000 PM kernel[0]: Failed to load executable for kext com.apple.AMDRadeonX4000. 8/10/13 1:54:22.000 PM kernel[0]: Kext com.apple.AMDRadeonX4000 failed to load (0xdc008016). 8/10/13 1:54:22.000 PM kernel[0]: Failed to load kext com.apple.AMDRadeonX4000 (error 0xdc008016). 8/10/13 1:54:22.000 PM kernel[0]: [AGPM Controller] unknownPlatform I checked under ML at first which kexts from amd/ati are being loaded and than compared it with kexts loaded in Maverick. Than I deleted all amd/ati kexts in ML and copied kexts from Maverick. Ofc I repaird permissions and rebuild kextcache. I wonder if any of you have any ideas. BTW Maverick DP5 works gr8! PS. As it is HD7850 I modified plist files in X4000 and AMD7000[...] to contain dev-id 0x68191002 which is correct for my card. Thanks in advance
  6. *****Full version of this guide now here***** *****NO PM SUPPORT, REPLY TO THIS GUIDE OR THE GUIDE BELOW***** **********(PM's don't help other people in the community)********** I'm sure we're all itching to give Mavericks a go so here's the install process: The process is mostly the same as with Lion/ML except a few subtle differences. Any problems with the below please don't hesitate to let me know. installation troubleshooting thread here: http://www.insanelym...roubleshooting/ Essential Software All included as an attachment below (use the V2 attachment). Creating the installer 1. Prepare your USB as GUID partition map with a HFS+ partition. 2. Mount your Mavericks DMG (Right click on “Install OS X 10.9 Developer Preview” then its in /Contents/Shared Support/InstallESD.dmg) 3. Mount BaseSystem.dmg by typing the following in terminal: open /Volumes/OS\ X\ Install\ ESD/BaseSystem.dmg 4. Restore “OS X Base System” to your USB 5. Navigate to /System/Installation your USB drive Delete the “Packages” link then copy the Packages folder from “OS X Install ESD” to this location. 6. Use pacifist to extract mach_kernel from /OS X Install ESD/Packages/BaseSystemBinaries.pkg to the root of your USB drive. (Note: This is in the attachment). 7. Copy essential kexts to /System/Library/Extensions on your USB stick. 8. Install chameleon to the USB drive 9. Create the extra folder for the USB (copy your old one over) 10. Copy your folder of essential software & kexts to your USB stick. Installing OS X 1. Install OS X. After install boot back into the installer then: 2. From the installer go to Utilities and Terminal. 3. Type cp –R /System/Library/Extensions/NullCPUPowerManagement.kext /Volumes/"OS X"/System/Library/Extensions/ 4. Type: cp –R /System/Library/Extensions/FakeSMC.kext /Volumes/"OS X"/System/Library/Extensions/ (Note: the above assume you called the partition you've installed OS X to OS X). 5. Type reboot Part 4 – Initial boot 1. Reboot your system and boot to the USB stick again but this time select your OS X install. This should boot you into your installed copy of ML (any problems here try booting with -v -x -f before posting to the forum). 2. Install chameleon to your OS X drive. 3. Copy your Extra folder over. 4. Reboot & enjoy! Screenshot: Essential DP1 V2.zip
  7. Hello, When I shutdown my desktop OSX 10.9, sometimes, the system not shutdown but restart. I noticed this problem occurs after a system reboot. If I only do successive shutdown, no problem with shutdown. All other features with this Desktop are OK, sleep OK etc. Kext added in S/L/E RealtekR1000SL FakeSMC My config Motherboard : ASUS P8H77-M-PRO - Ivy bridge CPU : Intel Core i5-3350P Sound : Realtek ALC892 Network : Realtek RTL8168F/8111F Graphics : ATI 6870 Bootloader : Clover UEFI mode 2671 OS X : 10.9.3 This problem does not occur with Chameleon Bootloader, same kexts loaded etc. Clover is configure to patch DSDT and patch C state and P state. I tried with my genererate DSDT and SSDT, the problem isn't solved. I didn't find any interesting things in the log files. Any ideas to solve this problem ? Other things, maybe the AppleLPC.kext is not loaded. Is this normal ? config.plist.zip
  8. Hi, This is my first post here so hopefully I've done it correctly. Please advise if I haven't. In trying to convert some Excel VBA to work on a friend's Mac, I thought the way to go would be to install a free version of OS X under VirtualBox on my Windows 8.1 64bit platform. After a couple of false starts I hit upon 'How to install OS X Mavericks in VirtuaLBox with Niresh'. Following this guide I've now got Maverick 10.9 installed and running. Web hits on iWork say that it may be installed on Mavericks simply by downloading and installing the iWork09Trial from Softpedia and then, on App Store, clicking on Updates. When I do this App Store returns 3 incompatible updates for the 3 iWork components. Looking at the details for each, they are the versions for Yosemite. My question is: how do I install iWork on my Mavericks for free?
  9. Hi guys Hope can help me I have some big troubles with my hackintosh, the computer doesn't respond it's freeze for seconds and i can't find the reason. I use this computer for 3 things Download files with utorrent (torrent stable version 1.8.4 (29971)) Convert movies with handbreak version 0.9.9 x86_64 (2013051800) And organize and stream movies on local network with Plex (lester version of Plex Media Server for 64bits) This computer have 6 HDD 2 of 3 TB 3 of 2 TB 1 of 1 TB (all HDD al green technology ) The case is an NZXT H2 Classic The power supply 650 Wats No DVD/Blu-ray Video ATI radeon HD 6xxx 1024MB RAM 8GB All SATA , and all with GUID Partition Table, the motherboard is an GA-EP43T-UD3L with 6 SATA ports i use this computer since OS 10.7 with the same function, and now i have this troubles, especially with Handbrake I don't have enabled any power save option. The monitor is power off all the time i use screen sharing from the imac to use this computer I don't have windows PC sharing the network Can you help me ???? Any ideas ???? Thanks in advance I don't have much software installed on this mac , the rest of the software is: Logmein (for remote management lasted version) Aperture, lasted version, this program is just for plex to allow plex to read a aperture library about 3 GB (i don't use aperture in this mac) VLC, lasted 64bits version subbler for metada download lasted version for browser i use SAFARI because i found several's problem with chrome so i decided to back to the basic. I remove the antivirus to test the CPU usage and appcleaner (free) to remove software, thats all In the finder i remove the preview option for files I have this KText i don't now if are ok AHCI_3rdParty_SATA.kext AHCI_Extended_Injector.kext AHCIPortInjector.kext IOAHCIFamily.kext I have also a ATA drive, just for temp files , this drive will be replace in a few days I don't use mail on this computer I experience a real slow performance if i saw a video with VLC from my iMac (the connection is wired no WIFI) I don't now if the ktext for
  10. First you need to install: Voodoo_HDA_2.8.5_MAV.pkg.zip Source: http://www.insanelymac.com/forum/topic/297207-voodoohda-285-for-mavericks-slice-anv-signed/ Second if your sound card not working (probably it's VIA VT1708S on Asrock P5B-DE) In my Asrock P5B-DE works perfectly (on Maverick 10.9.2). I connected 3.1 sound system and subwoofer was works, 7.1 will work. Install mentioned pkg7 And replace attached VoodooHDA.kext into "/System/Library/Extensions" If you have any sugestion please post it here (maybe it will be work with all outputs -> in HDA) This is my first (fast) mod special thanks for Andy Vandijck, chris1111 and others who worked for VoodooHDA VoodooHDA.kext.zip
  11. Hi guys I have some performance problems with my Hackintosh, i need some help please First my specs Motherboard: GYGABYTE GA-EP43T-UD3L Chipset North Bridge Intel P43 Express Chipset South Bridge Intel ICH10 Sound: Realteck ALC888 Codec High Definition Audio 2/4/5.1/7.1 Chanel Support for S/PDIF In/Out LAN: RTL811C Chip (10/100/1000 Mbits) Storage Interface South Bridge 6 x SATA 3GB JMicron 368 chip 1 IDE connector supporting ATA-133/100/66/33 USB : Integrate in the South Bridge Up to 12 USB 2.0/1.1 ports Video Card: AMD Radeon HD 6xxx 1024 MB Monitor Samsung T22B350 HDMI Processor 4.3Ghz Core 2 Duo (intel) RAM 8 GB 800 Mhz DDR3 Storage 10 HD ( about 12 TB) 6 Internat SATA HD 1 Internal IDE HD 1 Internal SATA connect to USB port via ADAPTER 2 Internal SATA connect to USB This is runing OSX 10.9 I don’t use DSDT I use this guide : http://www.insanelymac.com/forum/topic/280756-guide-the-all-in-one-guide-to-vanilla-os-x-including-chameleon-dsdt-for-beginners-updated-for-mavericks/ The chameleon version is the same in the link of the install guide I create all the media with my iMac intel also running 10.9 This computer is used to download movies , storage movies, and working as server for Plex The main problem is that my HDD are running slow, i think the problem could be that i have IDE and SATA working together. Also i have problems with sound, i manage to “Solve the problem” i have sound but i have the assertion problem, the sound is not the most important issue because this computer acts as server and even the monitor is power off, i use a remote desktop connection to control the computer from my iMac This are all the Ktext used, can you tell me if this setup is ok ??? All the computers are connect via LAN (not wi-fi) at 1GB But for example if i play a movie let’s say of 200MB file on my iMac with VLC 2.1.2 and the file is in the Hackintosh i can’t have a decent playback without break the image. In the other hand when pled play the video because pled stream video the playback is ok This is the Hackintosh setup and the Ktext and config files, hope someone could help me Thanks a lot Files Chameleon-2.2svn-r2266.pkg.zip RealtekRTL8111-Binary.zip smbios.plist <?xml version="1.0" encoding="UTF-8"?> <!DOCTYPE plist PUBLIC "-//Apple//DTD PLIST 1.0//EN" "http://www.apple.com/DTDs/PropertyList-1.0.dtd"> <plist version="1.0"> <dict> <key>SMbiosdate</key> <string>03/05/08</string> <key>SMbiosvendor</key> <string>Apple Inc.</string> <key>SMbiosversion</key> <string>MBP31.88Z.0070.B07.0803051658</string> <key>SMboardproduct</key> <string>Mac-F4238BC8</string> <key>SMfamily</key> <string>MacBook Pro</string> <key>SMmanufacturer</key> <string>Apple Inc.</string> <key>SMproductname</key> <string>MacBookPro3,1</string> <key>SMserial</key> <string>CK81292DX91</string> <key>SMsystemversion</key> <string>1.0</string> </dict> </plist> org.chameleon.Boot.plist <?xml version="1.0" encoding="UTF-8"?> <!DOCTYPE plist PUBLIC "-//Apple//DTD PLIST 1.0//EN" "http://www.apple.com/DTDs/PropertyList-1.0.dtd"> <plist version="1.0"> <dict> <key>EHCIacquire</key> <string>Yes</string> <key>EthernetBuiltIn</key> <string>Yes</string> <key>ForceHPET</key> <string>Yes</string> <key>GeneratePStates</key> <string>Yes</string> <key>KeyLayout</key> <string>mac-es</string> <key>Legacy Logo</key> <string>Yes</string> <key>SMBIOS</key> <string>/Extra/SMBios.plist</string> <key>SystemType</key> <string>1</string> <key>Theme</key> <string>DType</string> <key>Timeout</key> <string>5</string> <key>UseKernelCache</key> <string>Yes</string> <key>device-properties</key> <string>4b00000001000000010000003f0000000100000002010c00d041030a0100000001010600051c0101060000007fff0400160000006200750069006c0074002d0069006e0000000500000001</string> </dict> </plist> The NullCPUPowerManagement from this forum also 16-NullCPUPowerManagement.kext.zip And the audio codec 10.8.2_AppleHDA_7.1_P5QL_PRO_by_Oscar09.zip (this file is in this forum) I try to use all the ktext from this forum Thanks Again for any help !
  12. Ciao a tutti. Da anni uso con successo un hackintosh autoassemblato basato su Asus P7P55D-EPro con i7 2,8Ghz, scheda grafica GEforce 9500GT, 8GB Ram, e snow leopard. Ho provato, in un altro hardisk ssd, ad installare Maverick e Yosemite ma, con ambedue i sistemi operativi, l'installer arriva circa a metà e si spengono i monitor; è come se andasse in risparmio energetico e non si sveglia in alcun modo. Forse qualcuno sa il perché succede questo problema? Hardware non compatibile? Qual'è il metodo migliore? Grazie se avete qualche idea in proposito. Alessandro.
  13. I have a XFX 7730 Core Edition Graphic Card And have a hackintosh maverick installed. in intel core i3 cpu and 4 gb ram. everything runs fine but the graphics vram is very low. and videos and graphics lag a lot. Display: Type: GPU Bus: PCIe PCIe Lane Width: x16 VRAM (Total): 7 MB Vendor: ATI (0x1002) Device ID: 0x6837 Revision ID: 0x0000 Kernel Extension Info: No Kext Loaded Displays: Display: Resolution: 1920 x 1080 Pixel Depth: 32-Bit Color (ARGB8888) Main Display: Yes Mirror: Off Online: Yes How do i fix this
  14. Fabio1971

    OS X Maverick 10.9.2 rilasciato

    Apple a rilasciato la versione definitiva 10.9.2 Aggiornamento tramite App Store Combo Update : http://support.apple.com/kb/DL1726 Fabio
  15. WindyUet

    Patch DSDT & SSDT Dell vostro 3560

    I am a newbie, recently i installed mac os 10.9.2 on my dell vostro 3560. this attach is my SSDT & DSDT. can any body help me patch battery, graphics, disable AMD 7670M..... my laptop: dell vostro 3560 full HD 1920x1080,intel core i5 3210M. graphics: intel HD 4000 & AMD 7670M. Root DSDT.zip
  16. Bonjour, J'espère que je poste dans la bonne section Possédant déjà un hackintosh je souhaiterais faire une nouvelle installation avec comme bootloader Clover EFI en remplacement de mon installation actuelle qui utilise Chameleon... Description de ma configuration : Processeur : i7 3770K Carte mère : GA-Z77X-UP5-TH (Bios 12j) Mémoire : 16Go (mais pas vraiment d'importance) Carte graphique : Nvidia EVGA GTX670 Superclocked+ 4Go 2 SSD Samsung Pro 1 HDD 3To Seagate Maverick (Chameleon 2.2 r2378 ...) Windows 8.1 Pro (Actuellement non UEFI) Mes 2 SSD sont connecté au controleur intel, tandis que mon HDD de 3To (NTFS) lui est connecté sur le controlleur Marvell 88SE9172. Pourriez vous m'expliquer comment configurer clover EFI pour ce type de configuration et intégré les kext directement dans Clover sur la partition UEFI. Il parrait que certain modifie le FakeSMC afin d'intégrer les pilotes Marvell 88SE9172, Realtek ALC898 et carte reseau Intel ... Elements nécessaires Controlleur Marvell 88SE9172 Carte son Realtek ALC898 Réseau Intel GbE LAN USB 3.0 en facade Firewire VIA VT6308 (si possible) Carte graphique Nvidia GTX670 4Go (Graphic Enabler = Yes) IOAHCIBlockStorageInjector (pour afficher correction le HDD de 3To, http://www.osx86.net/files/download/3058-ioahciblockstorageinjector/) Trim Enabler (directement dans la configuration de clover si possible ou sinon via http://www.cindori.org/software/trimenabler/) Menu clover dual boot avec uniquement Maverick et Windows 8.1 Pro en choix (masquer le HDD de 3To de la liste du bootloader mais accessible depuis Mavericks) Si vous pouvez m'aider et me guider afin d'atteindre cet objectif ce serait super gentil de votre part
  17. Dear All I am running osx 10.9 on workstation 10 and for some reason I cannot connect my iphone, windows phone or external hard drive to the virtualised Apple OS. When I connect the same device to my native OS it seems to work without a problem. When I try to connect a device I get an error in the workstation message log: "The connection for the usb device "xxxx" was unsuccesful". Further info says "Driver Error" Has anyone faced this before or any idea how I can fix this? Kind Regards MarcelMac
×