Jump to content

Search the Community: Showing results for tags 'MacOS Sierra'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • InsanelyMac Lounge
    • Front Page News and Rumors
    • Reader News and Reviews
    • Forum Information and Feedback
  • OSx86 Project
    • New Releases and Updates
    • New Users Lounge
    • Developers Corner
    • Tutorials (The Genius Bar)
    • Technical FAQ
    • OSx86 Installation
    • Post-Installation
    • DSDT and SSDT
    • Hardware Components and Drivers
    • Complete Desktops
    • Notebooks
    • Netbooks
    • Tablets
    • MacMod of the Month
    • Multi-booting and Virtualisation
  • International
    • Your Language
    • Deutsch
    • Español
    • Français
    • Italiano
    • Português
    • Русский
  • Apple World
    • Mac OS X
    • Apple Computers and Hardware
    • iOS Devices
    • Mac Applications
    • Mac Programming and Development
    • iOS Programming and Development
    • Mac Gaming
    • Mac Accessories
  • Discuss and Learn
    • Windows Discussion
    • *nix
    • Apple Opinions and Discussion
    • The Great Debates
    • Internet(s), Servers, and Networks
    • Buying Thoughts, Reviews, and Recommendations
    • Mods and Overclocking
    • The Big Issues [Real Life]
  • Everything Else
    • Creativity
    • Thunderdome (Random Stuff)
    • Laughs
    • The Marketplace

Categories

  • Kexts
    • Graphics Cards
    • Audio
    • LAN and Wireless
    • Other
  • Kernels
  • Bootloaders
  • DSDTs
    • Patches
  • Pandora
  • Apps
  • Miscellaneous
  • Customization

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Location


Interests

Found 3 results

  1. Having a black screen while playing video , even after installing the Perian codec, any suggestions? I'm running MacOS Sierra VMware image on Intel i7 4th Gen
  2. Hi, so i have been running my Hackintosh for nearly 2 years. Over that time i have added & updated my hardware to get all features of a proper Mac. My serial number & longer serial board number have stayed the same & my smbios has always been set to a Mac Pro 3,1 With my Native Bluetooth/WIFI Combo card i have had all features working: HandOff, Continuity, SMS Relay, Personal Hotspot etc. So when the new MacOS Sierra comes out my setup will be able to run all of the new features, i have an iPhone 6 & an Apple Watch Sport. The problem is my SMBIOS is Mac Pro (Early 2008) which is not listed as supported, so what would be the best way/process to update my SMBIOS. I'm familiar with Clover Configurator but what would be the best/ most compatible SMBIOS to choose? Newer iMac? Newer Mac Pro? (I'm almost sure to be able to access the Nvidia Webdrivers for my GeForce GTX 960 i have to choose a Mac Pro). Will using Clover Configurator to change my SMBIOS & serial number then simply doing a reboot be enough or could it cause problems, as in security issues, i remember from the past i did this a few times and in verbose boot it would say about iTunes DRM? I also have the newer 2 Factor Authentication setup on my iPhone 6 & Hackintosh. Should i do a fresh install with the new SMBIOS & Serial Number then pull my user account info from the time machine backup on post install (When setting up a user account)? My specs are below. Thanks in advance for any advice help. OSX version: OS X El Capitan 10.11.5 (15F34) Clover version: Clover 3556 Theme: Apple Style Clover installations: UEFI + PartitionDxe + Aptratiofix2 CPU: Intel® Core i5-3570K CPU @ 3.40GHz RAM: 16GB 1333 MHz DDR3 Motherboard: Gigabyte Z77-DS3H Audio-Onboard: ALC887 GPU : NVIDIA GeForce GTX 960 2GB Mac Model(Smbios): Mac Pro 3,1 Boot flags(Arguments): dart=0 nvda_drv=1 kext-dev-mode=1 rootless=0 WIFI/Bluetooth : BRCM20702 Hub (Combo Card made for an iMac) Ok so i got clover upgraded & partitions setup to install the dev version of 11.12 & i was correct, it says my hardware is too old. Can i use clover configurator to change my smbios then reboot?
  3. I am running Mac OS Sierra on Dell e5430 with 4 GB Ram and Intel HD 4000. Whenever i try to run it on CstActiveConfig 0x3 (only allowing unsigned kext) it shows some memory error and restarts. I want to run it on 0x3 to avoid permission corruption that usually occurs on 0x67 due to some softwares. I use OsxAptioFixDrv-64.efi because OsxAptioFixDrv2-64.efi does not work at all.
×