Jump to content

Search the Community: Showing results for tags 'ML2'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • InsanelyMac Lounge
    • Front Page News and Rumors
    • Reader News and Reviews
    • Forum Information and Feedback
  • OSx86 Project
    • New Releases and Updates
    • New Users Lounge
    • Developers Corner
    • Tutorials (The Genius Bar)
    • Technical FAQ
    • Installation
    • Post-Installation
    • DSDT and SSDT
    • Hardware Components and Drivers
    • Desktops
    • Notebooks
    • Netbooks
    • Tablets
    • MacMod of the Month
    • Multi-booting and Virtualisation
  • International
    • Your Language
    • Deutsch
    • Español
    • Français
    • Italiano
    • Português
    • Русский
  • Apple World
    • Mac OS X
    • Apple Computers and Hardware
    • iOS Devices
    • Mac Applications
    • Mac Programming and Development
    • iOS Programming and Development
    • Mac Gaming
    • Mac Accessories
  • Discuss and Learn
    • Windows Discussion
    • *nix
    • Apple Opinions and Discussion
    • The Great Debates
    • Internet(s), Servers, and Networks
    • Buying Thoughts, Reviews, and Recommendations
    • Mods and Overclocking
    • The Big Issues [Real Life]
  • Everything Else
    • Creativity
    • Thunderdome (Random Stuff)
    • Laughs
    • The Marketplace

Categories

  • Kexts
    • Graphics Cards
    • Audio
    • LAN and Wireless
    • Other
  • Kernels
  • Bootloaders
  • DSDTs
    • Patches
  • Pandora
  • Apps
  • Miscellaneous
  • Customization

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Location


Interests

Found 3 results

  1. I just installed iATKOS ML2 using standard settings for these specifications, but I have no idea on which to choose. Moreover, some hardware components do not have drivers from the iATKOS installer, so I still need to download them (esp. for Intel HD Graphics). I was wondering which to check when installing, what kexts to install, and how to install them. I already checked a lot of forums and it seems this laptop is quite rare (since it's made in the Philippines), therefore the drivers should be downloaded manually. Here are the specifications: General: Intel Core i3 Processor 370M 2.4GHz, 3MB Smart Cache Genuine Windows 7 Professional 14.0" LED Backlit, 1366*768 (16:9) Mobile Intel Express HM55 More specific: Intel Core i3 Processor 370M 2.4GHz, 3MB Smart Cache 2GB DDR3 (2 x SO-DIMM slot) Support up to 4GB with dual channel Chipset Mobile Intel Express HM55 Intel HD Graphics 160GB 7200 RPM SATA Super Multi DVD-RW Realtek HD Audio LAN Wireless 802.11 B/G/N 10/100/1000 Mbps Ethernet Display 14.0 LED Backlit, 1366*768 (16:9) Keyboard US Standard Supported I/O Ports Mic-in x1, Headphone-out x1, RJ-45 x1, USB 2.0 x2, DC-in x1, USB & eSATA Combo port x1, HDMI port x1, VGA (15Pin) x1 Card Reader 4-in-1 (SD/XD/MS/MS Pro) Attached is the screenshot of the verbose boot of the OS. P.S. - I found a forum topic where Intel HD Graphics worked. http://www.insanelym...ds-success-108/ I just don't know how to install the kext. Hope someone helps. Thanks a lot! I'll keep researching about this for now.
  2. Hello, my name is Joe. Im having a lot of trouble with iAtkos ML2. My first problem was installing to my computer for the first time. I took me a litte over 30 trys using bootflags to finally get to the installation screen. I entered a bunch of bootflags that I can't remember. I entered -v to see what line of text it stopped at and it stopped at "BootCacheControl: can't open var/db/BootCache.playlist: 2 No such file or directory" On my last attempt I entered a boot flag which I can't remember what it was but it finally got me to the installation setup. I set up everything how I want and installed and restarted when finished. When it booted back into iAtkos everything was running pretty good. I decided to install Kexts. I used [url="http://www.insanelymac.com/forum/topic/279450-why-insanelymac-does-not-support-tonymacx86/"]#####[/url], but I can't remember which Kexts I used but I dont think they were not correct. When I rebooted, it went to the Apple logo then 3 seconds after a grey screen dropped from the top to the bottom then displayed a messaging saying that I need to restart my computer. The message was displayed in about 5 other languages too. No matter how many times I restarted it did the same thing. So I reformatted my hard drive that iAtkos was on so I could install it fresh again. The problem now is that it won't boot to the installation screen. It stops on line "BootCacheControl: Can't open var/db/BootCache.playlist: 2 No such file or directory", Any help would be greatly appreciated. Computer specs Gateway FX7026 Intel Core 2 quad 2.50GHz Intel DG33SXGT motherboard 8GB DDR2 RAM two 300GB SDD hard drives NVIDIA GeForce 210 (Codename GT216) Graphics card Thank you
  3. hey im trying to install ML2 on my pc im running a custom built hack i have a gigabyte GAb75M-DH3 motherboard 8 gb corsair ram 2 gb amd radeon 7850 graphics card 1st gen core i5 now ive installed the iatkos s3 v2 before on my other computer and it worked fine but now im trying this newer version on this computer and i get to the chameleon loader screen and i try to run it i get the white screen with the appl but then a cancel sign pops up above the apple and doesnt load, what could this be, i also tried the older version s3v2 and it did the same thing with the cancel sign
×