Jump to content

Search the Community: Showing results for tags 'Hotkey'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • InsanelyMac Lounge
    • Front Page News and Rumors
    • Reader News and Reviews
    • Forum Information and Feedback
  • OSx86 Project
    • New Releases and Updates
    • New Users Lounge
    • Developers Corner
    • Tutorials (The Genius Bar)
    • Technical FAQ
    • Installation
    • Post-Installation
    • DSDT and SSDT
    • Hardware Components and Drivers
    • Desktops
    • Notebooks
    • Netbooks
    • Tablets
    • MacMod of the Month
    • Multi-booting and Virtualisation
  • International
    • Your Language
    • Deutsch
    • Español
    • Français
    • Italiano
    • Português
    • Русский
  • Apple World
    • Mac OS X
    • Apple Computers and Hardware
    • iOS Devices
    • Mac Applications
    • Mac Programming and Development
    • iOS Programming and Development
    • Mac Gaming
    • Mac Accessories
  • Discuss and Learn
    • Windows Discussion
    • *nix
    • Apple Opinions and Discussion
    • The Great Debates
    • Internet(s), Servers, and Networks
    • Buying Thoughts, Reviews, and Recommendations
    • Mods and Overclocking
    • The Big Issues [Real Life]
  • Everything Else
    • Creativity
    • Thunderdome (Random Stuff)
    • Laughs
    • The Marketplace

Categories

  • Kexts
    • Graphics Cards
    • Audio
    • LAN and Wireless
    • Other
  • Kernels
  • Bootloaders
  • DSDTs
    • Patches
  • Pandora
  • Apps
  • Miscellaneous
  • Customization

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Location


Interests

Found 1 result

  1. superchase9000

    Need help figuring out hotkeys

    I'm not able to get hotkeys working correctly in Clover. Running r4003, booting macOS Sierra and Windows 10. What I'm trying to do is have Clover boot automatically into macOS Sierra if the boot process is undisturbed or boot into Windows 10 if I hold the predetermined hotkey, say 'w'. So far, it's been iffy at best. I created a custom entry for Windows 10, and I can see it at boot, so I know at least that part is correct. However, I can no longer get the hotkey to actually boot Windows. All it does is cancel the timeout if one is set. If none is set, then hitting the hotkey does nothing. It worked once, and I have not been able to reproduce it. Ideally, I wouldn't even have to invoke the GUI. I have a RX 480 coming in tomorrow, and I'm trying to figure out a solution to a blind boot, aka not using anything requiring a screen, to change OSes. The only other workaround I have done is to use rEFInd's blind boot ability to choose between booting Clover->macOS and Windows. I don't like this solution, though, because it is clunky and requires checking 2 boot loaders should some issue arise. I have attached my config.plist so anyone can see if I just have something wrong in there. I use Clover Configurator for most things, but I use a traditional plist editor for some others. SMBIOS is iMac 17,1 - redacted for UUID reasons. For some reason, I can't upload the plist, so I converted it to text. Renaming it to '.plist' will allow you to view it, should you need, in a plist editor. Thanks for looking! config.txt
×