Jump to content

Search the Community: Showing results for tags 'HP ENVY'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • InsanelyMac Lounge
    • Front Page News and Rumors
    • Reader News and Reviews
    • Forum Information and Feedback
  • OSx86 Project
    • New Releases and Updates
    • New Users Lounge
    • Developers Corner
    • Tutorials (The Genius Bar)
    • Technical FAQ
    • OSx86 Installation
    • Post-Installation
    • DSDT and SSDT
    • Hardware Components and Drivers
    • Complete Desktops
    • Notebooks
    • Netbooks
    • Tablets
    • MacMod of the Month
    • Multi-booting and Virtualisation
  • International
    • Your Language
    • Deutsch
    • Español
    • Français
    • Italiano
    • Português
    • Русский
  • Apple World
    • Mac OS X
    • Apple Computers and Hardware
    • iOS Devices
    • Mac Applications
    • Mac Programming and Development
    • iOS Programming and Development
    • Mac Gaming
    • Mac Accessories
  • Discuss and Learn
    • Windows Discussion
    • *nix
    • Apple Opinions and Discussion
    • The Great Debates
    • Internet(s), Servers, and Networks
    • Buying Thoughts, Reviews, and Recommendations
    • Mods and Overclocking
    • The Big Issues [Real Life]
  • Everything Else
    • Creativity
    • Thunderdome (Random Stuff)
    • Laughs
    • The Marketplace

Categories

  • Kexts
    • Graphics Cards
    • Audio
    • LAN and Wireless
    • Other
  • Kernels
  • Bootloaders
  • DSDTs
    • Patches
  • Pandora
  • Apps
  • Miscellaneous
  • Customization

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Location


Interests

Found 2 results

  1. Hi, yesterday I upgraded my HP Envy 15-j101ss with Yosemite 10.10.2 to 10.10.3 and everything was working correctly after the update except a mistake with the new Photos app. I wasn't able to import the iPhoto gallery because the app said that I needed to repair the disk permissions and I did it with Disk Utility. But after this i'm stuck on the apple logo so I can't boot. I boot in verbose mode and everytime i see: 'Incorrect number of thread records'. I tried to repair it with fsck but there's always a loop and the system can't repair it, Also I tried it with Disk Utility in Time Machine but the fix isn't possible and I thought there were back-ups to restore it, but there aren't so it's like a joke... Moreover I have a Windows partition with MacDrive but this software can't repair it too. I don't know what can I do, maybe there's any chance to repair the OS X because in this partition I have many important files such as music projects...
  2. Hello ! Im trying to install OS X Mountain Lion 10.8, im using the last MyHack with and InstallESD.iso i downloaded this iso from the piratebay long ago, i succesfully got to install 10.8 on other Desktop PC's using MyHack and this ISO. but now im trying to install it on my HP ENVY m6-1225dx Notebook PC, but i always get stuck on Still Waiting For Root Device also i get error encountered while starting up the computer pausing 5 seconds Errors: 1. error encountered while starting up the computer pausing 5 seconds 2. still waiting for root device BIOS: My BIOS it's locked...there's nothing that i can do, just enable the legacy option to be able to boot from my USB drive which is the one that i've always have used for my installs. Specs: Intel Core i5-3230M// 2.60GHz 8GB Ram Intel HD4000 750GB 5400RPM More Specs here: http://h10025.www1.hp.com/ewfrf/wc/document?cc=es&lc=es&dlc=es&tmp_geoLoc=true&docname=c03610939 Kernel Flags i've have used: cpus=1 //to avoid the KP UseKernelCache=No // to see if i was able to avoid Still Waiting for root device, no luck USBBusFix=Yes // No luck. another one that goes by ForceEHT(something like that) /// no luck either Help :S !
×