Jump to content

Search the Community: Showing results for tags 'GTX 550 Ti'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • InsanelyMac Lounge
    • Front Page News and Rumors
    • Reader News and Reviews
    • Forum Information and Feedback
  • OSx86 Project
    • New Releases and Updates
    • New Users Lounge
    • Developers Corner
    • Tutorials (The Genius Bar)
    • Technical FAQ
    • Installation
    • Post-Installation
    • DSDT and SSDT
    • Hardware Components and Drivers
    • Desktops
    • Notebooks
    • Netbooks
    • Tablets
    • MacMod of the Month
    • Multi-booting and Virtualisation
  • International
    • Your Language
    • Deutsch
    • Español
    • Français
    • Italiano
    • Português
    • Русский
  • Apple World
    • Mac OS X
    • Apple Computers and Hardware
    • iOS Devices
    • Mac Applications
    • Mac Programming and Development
    • iOS Programming and Development
    • Mac Gaming
    • Mac Accessories
  • Discuss and Learn
    • Windows Discussion
    • *nix
    • Apple Opinions and Discussion
    • The Great Debates
    • Internet(s), Servers, and Networks
    • Buying Thoughts, Reviews, and Recommendations
    • Mods and Overclocking
    • The Big Issues [Real Life]
  • Everything Else
    • Creativity
    • Thunderdome (Random Stuff)
    • Laughs
    • The Marketplace

Categories

  • Kexts
    • Graphics Cards
    • Audio
    • LAN and Wireless
    • Other
  • Kernels
  • Bootloaders
  • DSDTs
    • Patches
  • Pandora
  • Apps
  • Miscellaneous
  • Customization

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Location


Interests

Found 1 result

  1. Okay, my basic problem is that, despite VERY good OpenGL and OpenCL benchmark results with my graphics card, I'm facing choppy native Mac OS X animations. Example: The genie effect is choppy, maximizing iTunes, Quicktime, VLC. I've done the following with my rig so far: DSDT edits for my card (attached), including HDMI audio patches. Combo OpenCL enabler for 10.7.2/10.7.3, which injects device ids + netkas's OpenCL patch. Edit AGPM.kext (this may be what's the issue here, I'll try tweaking and report back), I'd rater not delete this. AGPM edits: <key>iMac12,1</key> <dict> <key>LogControl</key> <integer>0</integer> <key>Vendor10deDevice1244</key> <dict> <key>BoostPState</key> <array> <integer>0</integer> <integer>1</integer> <integer>2</integer> <integer>3</integer> </array> <key>BoostTime</key> <array> <integer>3</integer> <integer>3</integer> <integer>3</integer> <integer>3</integer> </array> <key>Heuristic</key> <dict> <key>ID</key> <integer>0</integer> <key>IdleInterval</key> <integer>100</integer> <key>TargetCount</key> <integer>5</integer> <key>Threshold_High</key> <array> <integer>0</integer> <integer>23</integer> <integer>70</integer> <integer>100</integer> </array> <key>Threshold_Low</key> <array> <integer>13</integer> <integer>40</integer> <integer>83</integer> <integer>98</integer> </array> </dict> <key>control-id</key> <integer>17</integer> </dict> </dict> Update: Deleting AGPM.kext doesn't solve the issue. dsdt.dsl.zip
×