Jump to content

Search the Community: Showing results for tags 'Config.plist'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • InsanelyMac Lounge
    • Front Page News and Rumors
    • Reader News and Reviews
    • Forum Information and Feedback
  • OSx86 Project
    • New Releases and Updates
    • New Users Lounge
    • Developers Corner
    • Tutorials (The Genius Bar)
    • Technical FAQ
    • Installation
    • Post-Installation
    • DSDT and SSDT
    • Hardware Components and Drivers
    • Desktops
    • Notebooks
    • Netbooks
    • Tablets
    • MacMod of the Month
    • Multi-booting and Virtualisation
  • International
    • Your Language
    • Deutsch
    • Español
    • Français
    • Italiano
    • Português
    • Русский
  • Apple World
    • Mac OS X
    • Apple Computers and Hardware
    • iOS Devices
    • Mac Applications
    • Mac Programming and Development
    • iOS Programming and Development
    • Mac Gaming
    • Mac Accessories
  • Discuss and Learn
    • Windows Discussion
    • *nix
    • Apple Opinions and Discussion
    • The Great Debates
    • Internet(s), Servers, and Networks
    • Buying Thoughts, Reviews, and Recommendations
    • Mods and Overclocking
    • The Big Issues [Real Life]
  • Everything Else
    • Creativity
    • Thunderdome (Random Stuff)
    • Laughs
    • The Marketplace

Categories

  • Kexts
    • Graphics Cards
    • Audio
    • LAN and Wireless
    • Other
  • Kernels
  • Bootloaders
  • DSDTs
    • Patches
  • Pandora
  • Apps
  • Miscellaneous
  • Customization

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Location


Interests

Found 3 results

  1. I need help to configure config.plist to installation and post-installation of Yosemite 10.10.02 with clover UEFI. My hackintosh: Intel i7-4790k, Gigabyte Z97-UD5H, EVGA GeForce GTX 960 SSC ACX 2.0 (2GB), 16GB ram, SSD 250 GB Samsung, monitor asus PB287Q (4K)
  2. Hi there, Could someone have a look at my Clover config? I read a lot and did optimize some settings but still aren't quite sure I have ticket all necessary options for my specific hardware. Maybe there is an option I missed, to get things running even better? My hardware is in the signature (GA-H87-D3H, Haswell XEON 1230v3). Help would be really appreciated. <?xml version="1.0" encoding="UTF-8"?> <!DOCTYPE plist PUBLIC "-//Apple//DTD PLIST 1.0//EN" "http://www.apple.com/DTDs/PropertyList-1.0.dtd"> <plist version="1.0"> <dict> <key>ACPI</key> <dict> <key>DSDT</key> <dict> <key>Debug</key> <false/> <key>Fixes</key> <dict> <key>AddDTGP_0001</key> <false/> <key>AddMCFG_0008</key> <false/> <key>FakeLPC_0020</key> <false/> <key>FixAirport_4000</key> <false/> <key>FixDarwin_0002</key> <false/> <key>FixDisplay_0100</key> <false/> <key>FixFirewire_0800</key> <false/> <key>FixHDA_8000</key> <false/> <key>FixHPET_0010</key> <false/> <key>FixIDE_0200</key> <false/> <key>FixIPIC_0040</key> <false/> <key>FixLAN_2000</key> <false/> <key>FixSATA_0400</key> <false/> <key>FixSBUS_0080</key> <false/> <key>FixShutdown_0004</key> <false/> <key>FixUSB_1000</key> <false/> </dict> <key>Name</key> <string>DSDT.AML</string> </dict> <key>DropTables</key> <array> <dict> <key>Signature</key> <string>DMAR</string> </dict> <dict> <key>Signature</key> <string>SSDT</string> <key>TableId</key> <string>CpuPm</string> </dict> <dict> <key>Signature</key> <string>SSDT</string> <key>TableId</key> <string>Cpu0Ist</string> </dict> </array> <key>HaltEnabler</key> <false/> <key>SSDT</key> <dict> <key>Generate</key> <dict> <key>CStates</key> <false/> <key>PStates</key> <false/> </dict> <key>MinMultiplier</key> <integer>8</integer> <key>PLimitDict</key> <integer>0</integer> <key>UnderVoltStep</key> <integer>0</integer> </dict> </dict> <key>Boot</key> <dict> <key>DefaultLoader</key> <string>BOOTX64.efi</string> <key>DefaultVolume</key> <string>OSX</string> <key>Fast</key> <false/> <key>Legacy</key> <string>PBR</string> <key>Log</key> <false/> <key>Timeout</key> <integer>0</integer> <key>XMPDetection</key> <false/> </dict> <key>CPU</key> <dict> <key>C2</key> <false/> <key>C4</key> <false/> <key>C6</key> <false/> </dict> <key>Devices</key> <dict> <key>Audio</key> <dict> <key>Inject</key> <string>No</string> </dict> <key>Inject</key> <false/> <key>USB</key> <dict> <key>AddClockID</key> <false/> <key>FixOwnership</key> <false/> <key>Inject</key> <false/> </dict> </dict> <key>DisableDrivers</key> <array> <string>Nothing</string> </array> <key>GUI</key> <dict> <key>Hide</key> <array> <string>Windows</string> <string>\EFI\BOOT\BOOTX64.EFI</string> </array> <key>Language</key> <string>en:0</string> <key>Mouse</key> <dict> <key>Enabled</key> <true/> <key>Speed</key> <integer>0</integer> </dict> <key>Scan</key> <dict> <key>Entries</key> <true/> <key>Legacy</key> <true/> <key>Tool</key> <true/> </dict> <key>TextOnly</key> <false/> <key>Theme</key> <string>bootcamp</string> </dict> <key>Graphics</key> <dict> <key>Inject</key> <dict> <key>ATI</key> <false/> <key>Intel</key> <false/> <key>NVidia</key> <false/> </dict> <key>PatchVBios</key> <false/> </dict> <key>KernelAndKextPatches</key> <dict> <key>AppleRTC</key> <true/> <key>AsusAICPUPM</key> <false/> <key>Debug</key> <false/> <key>KernelCpu</key> <false/> <key>KextsToPatch</key> <array> <dict> <key>Comment</key> <string>Native Trim for SSDs</string> <key>Find</key> <data> QVBQTEUgU1NE </data> <key>Name</key> <string>IOAHCIBlockStorage</string> <key>Replace</key> <data> AAAAAAAAAAAA </data> </dict> </array> </dict> <key>RtVariables</key> <dict> <key>LogEveryBoot</key> <string>No</string> <key>LogLineCount</key> <integer>3000</integer> <key>MountEFI</key> <false/> </dict> <key>SMBIOS</key> <dict> <key>BiosReleaseDate</key> <string>03/09/13</string> <key>BiosVersion</key> <string>XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX</string> <key>BoardSerialNumber</key> <string>XXXXXXXXXXXXXXXXXX</string> <key>Family</key> <string>iMac14,2</string> <key>ProductName</key> <string>iMac14,2</string> <key>SerialNumber</key> <string>XXXXXXXXXXXX</string> <key>Trust</key> <true/> </dict> <key>SystemParameters</key> <dict> <key>InjectKexts</key> <false/> <key>InjectSystemID</key> <false/> </dict> </dict> </plist>
  3. TheIvanovization

    Restaurar config.plist

    Hola a todos. Soy relativamente nuevo en esto de la configuración del clover, y es que aunque ya tengo 1 año con una OSx86 apenas hace 6 meses comencé a usar Clover y apenas estoy aprendiendo. El motivo de mi post es saber si existe una forma de "restaurar" o regresar al default el config.plist con el fin de iniciar desde 0 o limpiar las configuraciones del clover sin tener que reinstalar. ¿Por qué alguien querría hacer eso? Pues porque (en mi caso) le he picado a muchos botones y he activado muchas cosas con el fin de solucionar errores pero siguen sin repararse. Gracias por leer y si eres o no experto en el tema te agradezco que hayas entrado. Felices fiestas.
×