Jump to content

Search the Community: Showing results for tags 'Clover rev. 3923'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • InsanelyMac Lounge
    • Front Page News and Rumors
    • Reader News and Reviews
    • Forum Information and Feedback
  • OSx86 Project
    • New Releases and Updates
    • New Users Lounge
    • Developers Corner
    • Tutorials (The Genius Bar)
    • Technical FAQ
    • Installation
    • Post-Installation
    • DSDT and SSDT
    • Hardware Components and Drivers
    • Desktops
    • Notebooks
    • Netbooks
    • Tablets
    • MacMod of the Month
    • Multi-booting and Virtualisation
  • International
    • Your Language
    • Deutsch
    • Español
    • Français
    • Italiano
    • Português
    • Русский
  • Apple World
    • Mac OS X
    • Apple Computers and Hardware
    • iOS Devices
    • Mac Applications
    • Mac Programming and Development
    • iOS Programming and Development
    • Mac Gaming
    • Mac Accessories
  • Discuss and Learn
    • Windows Discussion
    • *nix
    • Apple Opinions and Discussion
    • The Great Debates
    • Internet(s), Servers, and Networks
    • Buying Thoughts, Reviews, and Recommendations
    • Mods and Overclocking
    • The Big Issues [Real Life]
  • Everything Else
    • Creativity
    • Thunderdome (Random Stuff)
    • Laughs
    • The Marketplace

Categories

  • Kexts
    • Graphics Cards
    • Audio
    • LAN and Wireless
    • Other
  • Kernels
  • Bootloaders
  • DSDTs
    • Patches
  • Pandora
  • Apps
  • Miscellaneous
  • Customization

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Location


Interests

Found 1 result

  1. The title pretty much sums it, but here it goes: I upgraded an otherwise fully working hackintosh from Yosemite to Sierra. Now I'm stuck, already for two days. It will boot only in Safe Mode, or if I removed my DSDT from the appropriate Clover folder (and in this case I need to inject the HD4000 with Clover's Graphics Injector). What happens is the boot goes fine until the last stage, crash-rebooting at the exact instant the Desktop should appear. If I use verbose, I see a quite messy screen before the sudden reboot. No panic message. If I set Clover to prevent reboot on kernel panics, the said messy screen stays frozen until I do a hard reset. At first I thought my old DSDT became corrupt, so I deleted, restarted with no DSDT (injecting the intel graphics via Clover) and created a new one, using macIASL and Pjalm's patches for my board and a HD4000 patches. Surprise, surprise: the problem didn't go away. Then I deleted the new DSDT, restarted the computer in safe mode, and I tried again, this time using Toleda's Clover audio HDMI command tool, which created two SSDTs in the Clover ACPI/Patched folder - I need HDMI audio, and that's why I cannot settle with simply using Graphics Injector - and, as I feared, it didn't solve anything. I already ruled out the basic mistakes: lack of FakeSMC, VT-D being enabled in the BIOS, wrong SMBIOS for the build etc. The specs are: i7 3770 (non K), HD4000, Gigabyte B75M D3H, macOS Sierra 10.12.1, Clover (legacy mode) rev 3923 and SMBIOS set to iMac 13,1. All these settings worked fine since Mountain Lion (I started using Clover with Yosemite though). Any help would be much appreciated! All the best.
×