Jump to content

Search the Community: Showing results for tags '770'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • InsanelyMac Lounge
    • Front Page News and Rumors
    • Reader News and Reviews
    • Forum Information and Feedback
  • OSx86 Project
    • New Releases and Updates
    • New Users Lounge
    • Developers Corner
    • Tutorials (The Genius Bar)
    • Technical FAQ
    • Installation
    • Post-Installation
    • DSDT and SSDT
    • Hardware Components and Drivers
    • Desktops
    • Notebooks
    • Netbooks
    • Tablets
    • MacMod of the Month
    • Multi-booting and Virtualisation
  • International
    • Your Language
    • Deutsch
    • Español
    • Français
    • Italiano
    • Português
    • Русский
  • Apple World
    • Mac OS X
    • Apple Computers and Hardware
    • iOS Devices
    • Mac Applications
    • Mac Programming and Development
    • iOS Programming and Development
    • Mac Gaming
    • Mac Accessories
  • Discuss and Learn
    • Windows Discussion
    • *nix
    • Apple Opinions and Discussion
    • The Great Debates
    • Internet(s), Servers, and Networks
    • Buying Thoughts, Reviews, and Recommendations
    • Mods and Overclocking
    • The Big Issues [Real Life]
  • Everything Else
    • Creativity
    • Thunderdome (Random Stuff)
    • Laughs
    • The Marketplace

Categories

  • Kexts
    • Graphics Cards
    • Audio
    • LAN and Wireless
    • Other
  • Kernels
  • Bootloaders
  • DSDTs
    • Patches
  • Pandora
  • Apps
  • Miscellaneous
  • Customization

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Location


Interests

Found 2 results

  1. Hello there, I had everything working under 10.8.5 with Chimera Bootloader. I needed to upgrade my system (xCode 6 requires at least Mavericks) so i decided to switch to Clover and jump to Yosemite. Everything is working like a charm, even better than before, but my second GPU, an XFX ATI Radeon HD 5770, stopped to work! I tried to edit DSDT and i tried to look around and other many ways but i couldn't make it work. I can boot normally but only the screens connected to my GTX 770 are working. To enable the 5770 i have to add the device+vendor id (0x68B81002) to AMD5000Controller.kext's info.plist but when i boot into the OS the ATI monitor turns on (black with backlight turned on) and the nVidia's monitor turns off (neither backlight is on) and it stuck there. In the log i see exactly when this happens: ** GPU Hardware VM is disabled (multispace: disabled, page table updates with DMA: disabled) I tried to add the FB name in clover settings (Vervet), tried to inject and not ATI and a lot of other things but i didn't succeed to make both work like it was before on Chimera&10.8, i dunno what else to do. Any suggestions? PS: Logging without adding the Device-ID in the kext i notice a "ATY,Vervet: Not usable", but guess it's caused from the missing device id. I attach DarwinDump with ioreg, Clover Config, ACPI Tables, SSDTs, etc. https://www.dropbox.com/s/cdw0kmzw4gxvu7h/DarwinDumper_2.9.7_AMI_X64_3168_Yos_zeus.zip?dl=0 Thanks, Lju
  2. Newb here, but here we go, need some help from guys who know what they are doing. Trying to install El Capitan on my first ever "Hackintosh" Specs are: ASUS Maximus VII Formula Z97, Intel Core i7-4790k, 16GB G.Skill Ripjaws RAM, MSI Lightning GTX 770 2GB, 1050 Watt EVGA GS PSU, NZXT H440 Case I have made a USB Drive with Terminal (createinstallmedia) of El Capitan on an 8GB Flash Drive which was SUCCESSFUL. I am prepared to install Clover Bootloader but am overwhelmed by the options. Can anyone give me any advice on what options to select under "Customize" for my specific build? I heard I need a DSDT.aml file? How do I make one of those for my build? Also, based on my specs, what kexts and Boot Args would you guys recommend to help me get to the installer and post install? Thanks for the consideration.
×