Jump to content

Search the Community: Showing results for tags '630'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • InsanelyMac Lounge
    • Front Page News and Rumors
    • Reader News and Reviews
    • Forum Information and Feedback
  • OSx86 Project
    • New Releases and Updates
    • New Users Lounge
    • Developers Corner
    • Tutorials (The Genius Bar)
    • Technical FAQ
    • Installation
    • Post-Installation
    • DSDT and SSDT
    • Hardware Components and Drivers
    • Desktops
    • Notebooks
    • Netbooks
    • Tablets
    • MacMod of the Month
    • Multi-booting and Virtualisation
  • International
    • Your Language
    • Deutsch
    • Español
    • Français
    • Italiano
    • Português
    • Русский
  • Apple World
    • Mac OS X
    • Apple Computers and Hardware
    • iOS Devices
    • Mac Applications
    • Mac Programming and Development
    • iOS Programming and Development
    • Mac Gaming
    • Mac Accessories
  • Discuss and Learn
    • Windows Discussion
    • *nix
    • Apple Opinions and Discussion
    • The Great Debates
    • Internet(s), Servers, and Networks
    • Buying Thoughts, Reviews, and Recommendations
    • Mods and Overclocking
    • The Big Issues [Real Life]
  • Everything Else
    • Creativity
    • Thunderdome (Random Stuff)
    • Laughs
    • The Marketplace

Categories

  • Kexts
    • Graphics Cards
    • Audio
    • LAN and Wireless
    • Other
  • Kernels
  • Bootloaders
  • DSDTs
    • Patches
  • Pandora
  • Apps
  • Miscellaneous
  • Customization

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Location


Interests

Found 4 results

  1. Hello! My Intel HD 630 isn’t functioning on MacOS Mojave (or High Sierra) It only shows 5MB of VRAM. Things i tried: Whatevergreen&Lilu Clover IntelGFX (Fake ID) Clover IG-Platform-ID (Need to use the one now or my Mac won’t boot) Clover Patches Boot args Setting the NVRAM myself (Clover) AppleIntelKBLFramebuffer.kext (Forced load by clover) FakeCPUID (tried many different ones) Other Clover settings: SMBIOS: iMac18,2 (Native HD 630 Support, can’t get it to work) My processor is a Intel Pentium G4620 Other Hardware: NVidia 1050 GTX (Not supported on Mojave, Workaround is not my favorite) If someone has any other idea whatsoever anything is welcome as I ran out of ideas and places for a answer (I’m the only one with the 5MB issue, others have 4 or 7MB)
  2. Dear All, I followed the Olarila (MaLd0N's) guide and made the Mojave USB. I had to install the system using an invalid GPU FakeID (0x12345678) to get past the KP. Even after installation, my system going into KP if I don't use this invalid fakeid. With the FakeID, my system reports 7mb VRAM with Intel HD630. I am using the DSDT from my 10.13 installation. Used: Whatevergreen.kext Tried putting different FakeIDs Put the Whatevergreen and Lilu in /Library/Extensions Tried without Whatevergreen. The same setup used to work with 10.13. My Laptop details are in my signature. This is the link to the last time MaLd0N helped me get 10.13 working: https://www.insanelymac.com/forum/topic/332021-msi-gv62-7re-1013-installation/ Please help anyone. Thanking you
  3. guitarsimo93

    [Risolto] Aggiornamento OS

    Buon giorno a tutti ragazzi! Ho il mio sistema principale da dover aggiornare da Yosemite 10.10.5 a El capitan oppure a Sierra. Ecco l'hardware: MOBO: GA Z97-HD3 CPU: i5 4690 GPU: GT630 Attualmente utilizzo clover per avviare anche un secondo ssd con installato windows. Sto verificando attualmente che tutti i programmi che utilizzo siano funzionanti su Sierra, ma vorrei valutare al meglio con voi se conviene aggiornare a Sierra oppure a El Capitan la mia work station. Se la memoria non mi inganna al momento dell'installazione di yosemite (e anche primo montaggio hardware), con il vostro aiuto, non ho avuto grossi problemi se non con la scheda video che o non riconosceva i 2GB di memoria che ha oppure causava il riavvio del computer anche quando schiacciavo su spegni o digitavo il comando da terminale per spegnere il computer. Ricordo che per risolvere il problema della scheda video avevamo lavorato parecchio sul dsdt. Kext particolari non ne ho installati (spero sempre di non dimenticarmi qualcosa) ho solamente quelli nella cartella di clover per la rete e per l'audio, mentre in Sistema/Libreria/Extension non mi ricordo di aver installato nulla. Una cosa che potrebbe creare qualche problema potrebbe essere la presenza (non più necessaria ma se riuscissimo a mantenerla sarebbe meglio) di una scheda pci per avere delle porte firewire. La scheda ha il chip principale della VIA. Ricordo che un annetto fa sulla build numero 2 e sulla numero 3 che potete leggere in firma, durante il tentativo di installarci El Capitan, non voleva funzionare e causava un kernel panic. Ecco la mia EFI completa ed attualmente in uso con yosemite: EFI Yosemite.zip
  4. After successful Sierra 10.12.6 install, the internal display is not recognized post boot. However, external display through HDMI works fine. Trying to use Intel 630HD graphics. The internal display works when booting with 0x123456789 as Fake ID but not when using ig-platform-id of 0x59120000 and no Fake ID. SMBIOS is MacBook Pro 14,3. Thanks in advance. Specs: i7-7700HQ 8 gb 2400 MHz ddr4 ram Intel HD Graphics 630 GTX 1050 4gb vRam EFI.zip
×