Jump to content

Search the Community: Showing results for tags '4250'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • InsanelyMac Lounge
    • Front Page News and Rumors
    • Reader News and Reviews
    • Forum Information and Feedback
  • OSx86 Project
    • New Releases and Updates
    • New Users Lounge
    • Developers Corner
    • Tutorials (The Genius Bar)
    • Technical FAQ
    • Installation
    • Post-Installation
    • DSDT and SSDT
    • Hardware Components and Drivers
    • Desktops
    • Notebooks
    • Netbooks
    • Tablets
    • MacMod of the Month
    • Multi-booting and Virtualisation
  • International
    • Your Language
    • Deutsch
    • Español
    • Français
    • Italiano
    • Português
    • Русский
  • Apple World
    • Mac OS X
    • Apple Computers and Hardware
    • iOS Devices
    • Mac Applications
    • Mac Programming and Development
    • iOS Programming and Development
    • Mac Gaming
    • Mac Accessories
  • Discuss and Learn
    • Windows Discussion
    • *nix
    • Apple Opinions and Discussion
    • The Great Debates
    • Internet(s), Servers, and Networks
    • Buying Thoughts, Reviews, and Recommendations
    • Mods and Overclocking
    • The Big Issues [Real Life]
  • Everything Else
    • Creativity
    • Thunderdome (Random Stuff)
    • Laughs
    • The Marketplace

Categories

  • Kexts
    • Graphics Cards
    • Audio
    • LAN and Wireless
    • Other
  • Kernels
  • Bootloaders
  • DSDTs
    • Patches
  • Pandora
  • Apps
  • Miscellaneous
  • Customization

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Location


Interests

Found 2 results

  1. Hi, using DSDT I got my dedicate graphic card 5650m working, but only with CI, no QE =/ My configuration now is: I have my integrade ati 4250m working with no aceleration and no resolution change in main display just with GE=yes. After I using DSDT 5650m patch by Donnavan (just changing the ATY,bin_image) in my DSDT, It boot using 4250 and notice that I had two monitor in about my Mac (But I have just the notebook screen, no vga or hdmi monitor connect). So I try using the VNC in my android device and I could see both display, one using the 5650m and other just extended. In my notebook I change the main monitor to other, and my notebook show the extended monitor, the in vnc I set mirror display and so I had the 5650m in notebook screen. (I know, a little confuse..) Note: Here I had menu bar tranparent and CI but not QE (No aceleration and chrome don`t render with accelerate graphics enable) After patch the Eulemur framebuffer, nothing change, I patch the con type, encoder, decoder, sense and nothing change, except now I have three monitors in about my mac because my senses. But if I patch the HotPlug ID with (0,1,2 like many do it), I got black screen in notebook screen and no vnc work. So I patch everything but the HotPlug ID is the Eulemur default. I put some screenshots in attachment and My patch and DSDT. Edit1: My discrete Graphic card 5650m don't is showed under PCI devices in System Info. Eulemur pathed: 02 00 00 00 40 00 00 00 09 01 00 00 10 00 01 07 00 08 00 00 00 02 00 00 00 71 00 00 21 03 04 01 10 00 00 00 10 00 00 00 00 00 00 00 00 10 00 08 Here using Mirror Display to get radeon 5650 monitor in my notebook screen. And here without Mirror Display, I can use with radeon 4250. if someone could help-me to get QE.. thanks 3080br.zip
  2. bay400

    Leopard on Inspiron 518

    Hi I have looked into this a lot and have now wanted to actually try it. So I have a Dell Inspiron 518 with a Intel core 2 quad CPU at 2.4ghz (SSE 1, 2, 3) And a (upgraded) gfx: ATI Radeon HD 4250, 3gigs ram, and a 500gb drive. I have dual booted Windows 8 and have taken this baby apart many times. I can run most modern games at a reasonable resolution with almost no lag. So I have wanted to program with XCode I am an experienced Java, C++, C#, and flash programmer and have wanted to make iPhone apps recently. I would like to know if you guys could give me a guide and drivers I can test out and an iso because I have tried iATKOS and have posted to their forum but they are inactive. So if you could give me a guide, drivers, an iso (ideneb etc.) in Leopard (at least, higher is ok) yeeaaahhhh, that would be greaaat. Thanks. Also some tips.
×