Jump to content

Search the Community: Showing results for tags '2.0'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • InsanelyMac Lounge
    • Front Page News and Rumors
    • Reader News and Reviews
    • Forum Information and Feedback
  • OSx86 Project
    • New Releases and Updates
    • New Users Lounge
    • Developers Corner
    • Tutorials (The Genius Bar)
    • Technical FAQ
    • Installation
    • Post-Installation
    • DSDT and SSDT
    • Hardware Components and Drivers
    • Desktops
    • Notebooks
    • Netbooks
    • Tablets
    • MacMod of the Month
    • Multi-booting and Virtualisation
  • International
    • Your Language
    • Deutsch
    • Español
    • Français
    • Italiano
    • Português
    • Русский
  • Apple World
    • Mac OS X
    • Apple Computers and Hardware
    • iOS Devices
    • Mac Applications
    • Mac Programming and Development
    • iOS Programming and Development
    • Mac Gaming
    • Mac Accessories
  • Discuss and Learn
    • Windows Discussion
    • *nix
    • Apple Opinions and Discussion
    • The Great Debates
    • Internet(s), Servers, and Networks
    • Buying Thoughts, Reviews, and Recommendations
    • Mods and Overclocking
    • The Big Issues [Real Life]
  • Everything Else
    • Creativity
    • Thunderdome (Random Stuff)
    • Laughs
    • The Marketplace

Categories

  • Kexts
    • Graphics Cards
    • Audio
    • LAN and Wireless
    • Other
  • Kernels
  • Bootloaders
  • DSDTs
    • Patches
  • Pandora
  • Apps
  • Miscellaneous
  • Customization

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Location


Interests

Found 2 results

  1. Hello everyone! I am fairly new to the world of Hackintosh. I recently moved my previous build into a smaller form factor. However, I am running into a series of problems with the USB ports on the new case and the new motherboard. Part List: - i7-7700k - Gigabyte Z270N Gaming 5 - 16GB Trident Z RGB 3200 MHz - Sapphire RX 470 - NZXT Kraken x62 - NZXT H200 for the case Everything in the Hackintosh works just like it did before, nothing changed in the hardware department other than the motherboard (previously a gigabyte Z20X Ultra) and the case. This motherboard does not have any USB 2.0 ports in the back, there is only one header on the board, currently taken by the Kraken x62. The rest of the ports are all either USB 3.1 Gen1 or USB 3.1 Gen2, and the front of the case has 3.1 Gen1 ports as well. This is my current problem: When I plug something into either the type A or type C Gen2 ports, it works fine as a normal USB 3.x device with normal speeds, but when I plug something into any other USB port, it only works at lower 2.0 speeds. This is a big problem for me, since I have a few external devices that need the 3.0+ speeds and I don't know what to do. I tried to follow many different guides on how to patch USB ports, remove the limits, etc... But nothing seems to work. Please someone help me!
  2. giacomo.dessi2303

    USB Realtek Card Reader

    Salve, sto ancora tentando di far funzionare il mio lettore di schede SD, macos lo riconosce in resoconto di sistema ma non funziona, in firma c'è il modello esatto e gli id che ottengo da resoconto di sistema, ho provato a seguire varie guide e oggi ho trovato questa che sembrerebbe aver funzionato a questo utente: Secondo voi è una buona idea eliminare un kext di sistema? E poi questi kext di cui parla dove gli trovo? Grazie a tutti
×