Jump to content

Search the Community: Showing results for tags '1150'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • InsanelyMac Lounge
    • Front Page News and Rumors
    • Reader News and Reviews
    • Forum Information and Feedback
  • OSx86 Project
    • New Releases and Updates
    • New Users Lounge
    • Developers Corner
    • Tutorials (The Genius Bar)
    • Technical FAQ
    • OSx86 Installation
    • Post-Installation
    • DSDT and SSDT
    • Hardware Components and Drivers
    • Complete Desktops
    • Notebooks
    • Netbooks
    • Tablets
    • MacMod of the Month
    • Multi-booting and Virtualisation
  • International
    • Your Language
    • Deutsch
    • Español
    • Français
    • Italiano
    • Português
    • Русский
  • Apple World
    • Mac OS X
    • Apple Computers and Hardware
    • iOS Devices
    • Mac Applications
    • Mac Programming and Development
    • iOS Programming and Development
    • Mac Gaming
    • Mac Accessories
  • Discuss and Learn
    • Windows Discussion
    • *nix
    • Apple Opinions and Discussion
    • The Great Debates
    • Internet(s), Servers, and Networks
    • Buying Thoughts, Reviews, and Recommendations
    • Mods and Overclocking
    • The Big Issues [Real Life]
  • Everything Else
    • Creativity
    • Thunderdome (Random Stuff)
    • Laughs
    • The Marketplace

Categories

  • Kexts
    • Graphics Cards
    • Audio
    • LAN and Wireless
    • Other
  • Kernels
  • Bootloaders
  • DSDTs
    • Patches
  • Pandora
  • Apps
  • Miscellaneous
  • Customization

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Location


Interests

Found 8 results

  1. What is the best Mini-ITX motherboard for my i5-4460 (replaceable Broadcom chip, if it's possible m.2)? I'm planning to make a Mini-ITX hackintosh inside a Streacom F1C. Is the F1C Evo taller than the F1C and is there any way i can fit a GPU inside it (PCIe raiser etc.)? Thanks in advance.
  2. Audio - Realtek ALC AppleHDA, El Capitan Update Realtek ALC/Desktop: 269*, 283*, 885, 887, 888, 892, 898 and 1150 on board audio (*BRIX/NUC only) Supports OS X: 10.12, 10.11, 10.10, 10.9 and 10.8 DEPRECATED: See AppleHDA Realtek Audio - AppleHDA - InsanelyMac Forum Enables OS X Realtek ALC on board audio for Intel motherboards. El Capitan requires native AppleHDA.kext. Codec specific script edits binaries and installs specific files. Depending on user requirements, select one Realtek ALC Installation Method. Change Log v3: 8/17/16 - Initial 10.12/Sierra Support/cloverALC, see I. Realtek ALC AppleHDA Scripts v2.6 - 6/16/16 - 10.12 Audio/Temporary Fix, see Post #271, credit pcpaul v2.5 - 4/8/16 - x99/AppleHDA.kext/10.11 support, see 2. X99/Intel High Definition Audio, credit bOLEMO v2.4 -1/25/16 - Uninstall Realtek ALC AppleHDA added v2.3 - 1/18/16 - Audio/ALC Injection verification (Tools 3.) v2.2 - 12/15/15 - audio_pikeralpha-110 (Clover version of Piker Alpha/AppleHDA8Series.sh) v1.1 - 11/28/15 - 100 Series/Skylake (see Unsupported/Non-working Realtek ALC AppleHDA/1. 100 Series, below) and X99 update (see Unsupported/Non-working Realtek ALC AppleHDA/2. X99, below) v1.0 - 10/4/15 - El Captain Support Realtek ALC Installation Methods (Select one method) I. Realtek ALC AppleHDA Scripts Download script (select one script, Download/View Raw) audio_cloverALC.command.zip patch kernel cache no edits to any native AppleHDA.kext file 2-4 files added to Resources folder Clover only audio_realtekALC.command.zip patch kext in place edits AppleHDA.kext binaries and adds files run script after Software Update Chameleon, Clover, Osmosis, others audio_pikeralphaALC.command.zip patch kernel cache native AppleHDA.kext (signed) installs AppleHDAxxx.kext (ex., L/E/AppleHDA892.kext) Not supported: ALC269 and ALC 283 Clover only Double Click Downloads/audio_. . .ALC-110.command Enter Password Answer questions (y/n) Restart II. Piker-Alpha AppleHDA8series Script Download script (see README) Piker-Alpha/AppleHDA8Series.sh (10.10 working, 10.11TBA, 10.11 fix, see below) patch alias no edits to any native AppleHDA.kext file installs AppleHDAxxx.kext (ex., S/L/E/AppleHDA892.kext) Chameleon, Clover, Osmosis, Revoboot, others Terminal (Select one method) Clover/ALC audio $ ./AppleHDA8Series.s ​ALC audio: $ ./AppleHDA8Series.sh -b AppleHDA ALC audio and HD4600 HDMI audio: $ ./AppleHDA8Series.sh -b AppleHDA -b AppleHDAControll Enter Password ... choose desired codec: (1-7) ... layout-id (y/n) Answer questions (y/n) 10.11 fix, see Credit/lisai9093 (below) Restart Requirements OS X versions supported El Capitan/10.11.x Disable SIP: CsrActiveConfig=0x3 ​Yosemite/10.10.x Allow unsigned kexts: kext-dev-mode=1 Mavericks/10.9.x Mountain Lion/10.8.x Intel Desktop motherboards Native AppleHDA (Restore native AppleHDA [Guide].pdf) Audio codec/ALC Injection, see Tools 3. (below), confirms: Supported Codecs, see Realtek Codecs and Applications (below) Supported Audio IDs, see Audio IDs (below) Working Audio ID Injection, Audio ID Injection (below) Realtek Codecs and Applications (Codec/Device_ID/Application/Audio ID(s)/Audio Devices) ALC269/0x10ec0269/BRIX/1/HP, SPDIF ALC283/0x10ec0283/NUC and BRIX Pro/1/HP, Mic ALC885/0x10ec0885/Desktop/1/All ALC889A/same as ALC885 ALC887/0x10ec0887_v003002/Desktop/1 or 2 or 3/All ALC887-L/0x10ec0887_v002002Desktop/1 or 2/All ALC888B/same as ALC887 ALC888/0x10ec0888_v003002/Desktop/1 or 2 or 3/All ALC888-L/0x10ec0888_v002002Desktop/1 or 2/All ALC888S/same as ALC888 ALC889/0x10ec0889/Desktop/1 or 2/All ALC892/0x10ec0892/Desktop/1 or 2 or 3/All ALC898/0x10ec0899/Desktop/1 or 2 or 3/All ALC1150/0x10ec0900/Desktop/1 or 2 or 3/All Audio IDs Audio ID: 1 (motherboard with 3, 5 or 6 audio ports) Stereo (2 inputs, 4 outputs), 5.1 analog surround (3 outputs) and 5.1 digital surround (optical) Front Panel: Pink & GreenMotherboard: Pink, Blue, Green, Orange, Black and SPDIF Audio ID: 2 (motherboard with 3 audio ports, enables analog surround sound)) Stereo (1 input, 4 outputs), 5.1 analog surround (3 outputs) and 5.1 digital surround (optical) Front Panel: Pink & Green Motherboard: Green, Pink (> Orange), Blue (> Black) and SPDIF Audio ID: 3 (Enables HD3000/HD4000/HD5xx HDMI audio) Stereo (2 inputs, 3 outputs/) and 5.1 digital surround (optical) Front Panel: Pink & Green Motherboard: Pink, Blue, Green, Black and SPDIF No Orange support if required, see More Info/2. Customization guide (below) Audio ID Injection, audio_ALCInjection HDEF/kext/no dsdt/HDAEnabler_.kext = Audio_ID HDEF/dsdt/layout-id = Audio_ID HDEF/ssdt/layout-id = Audio_ID, see ssdt_hdef HDEF/Clover/config.plist/Devices/Audio/Inject/Audio_ID HDEF/Chameleon/Extra/org.chameleon.Boot.plist HDAEnabler = Yes HDEFLayoutID = 01000000 or 02000000 or 0300000 Unsupported/Non-working Realtek ALC AppleHDA.kext 100 Series/Intel High Definition Audio (Workaround requires 1, 2, 3 and 4) Rename dsdt/HDAS to HDEF (Select one method) Clover: Download/config-audio_cloverALC-100series.plist.zip Add config.plist/ACPI/DSDT/Patches/Rename HDAS to HDEF ssdt injection (Any bootloader. Select Audio ID and install) Audio ID: 1, ssdt_hdef-1-100-hdas.zip Audio ID: 2, ssdt_hdef-2-100-hdas.zip Audio ID: 3, ssdt_hdef-3-100-hdas.zi Restart Install Realtek ALC Audio (see Realtek ALC Installation Methods) Restart X99/Intel High Definition Audio (Workaround requires 1, 2, 3, 4 and 5), 10.11/credit bOLEMO Rename dsdt/ALSA to HDEF (Select one method) Clover: Download/config-audio_cloverALC-x99.plist.zip Add config.plist/ACPI/DSDT/Patches/Rename ALZA to HDEF ssdt injection (any bootloader): Audio ID: 1, install ssdt_hdef-1-x99_alza.zip Restart Install Realtek ALC Audio (see Realtek ALC Installation Methods) Add x99 HD Audio device_id (Select one method) Clover: Download/config-audio_cloverALC-x99.plist.zip (Select one, appropriate version) Add config.plist/KernelAndKextPatches/KextsToPatch/10.10-10.11+x99-ALC-Onboard-Audio Add config.plist/KernelAndKextPatches/KextsToPatch/110.9.4-10.9.5-x99-ALC-Onboard-Audio Patched AppleHDA.kext (RealtekALC) Double Click/audio_alc_x99-hda-100_patch.command.zip Restart 887_v100101 and earlier Workaround: try 887 Legacy 888_v100101 and earlier Workaround: try 888 Legacy Asus P67H67 3xxx BIOS: Phantom codec Workaround: 2xxx BIOS downgrade, 7/8 Series motherboard upgrade MSI motherboards, pre Sandy Bridge Workaround: 6/7/8 Series motherboard upgrade AC97 (Front Panel) Workaround: HD Audio Front panel More Information audio_ALC_guides Capabilities - Realtek ALC AppleHDA_v2 [Guide].pdf Audio_ID Configurations, Surround sound, audio popping, USB start up problem Customization - Realtek ALC AppleHDA_v2 [Guide].pdf Manual speaker and headphone selection, Substitute SPDIF-2 Wire Output Screenshots - Realtek ALC AppleHDA_v2.pdf System Information/Audio/Intel High Definition Audio, System Preferences/Sound/Output No Audio Devices - Realtek ALC AppleHDA [Guide].pdf No audio devices, no sound, no codec No Sound - Realtek ALC AppleHDA [Guide].pdf Audio devices present, no sound when selected No Audio After Sleep/Wake - Realtek ALC AppleHDA [Fixes].pdf No audio devices on wak Surround Sound - Realtek ALC - AppleHDA [Guide].pdf Players, analog, optical Uninstall Realtek ALC AppleHDA cloverALC, remove: S/L/E/AppleHDA.kext and install the native AppleHDA.kext or S/L/E/AppleHDA.kext/Contents/Resources/layout1.zml.zlib, layout2.zml.zlib, layout3.zml.zlib, Platforms.zml.zlib config.plist/.../KextsToPatch/AppleHDA (3x) EFI/CLOVER/kexts/10.xx or other/realtekALC.kext pikeralphaALC, remove: L/E/AppleHDA8xx.kext config.plist/.../KextsToPatch/AppleHDA (3x) realtekALC, remove: S/L/E/AppleHDA.kext and install the native AppleHDA.kext pikeralpha AppleHDA8Series, remove: S/L/E/AppleHDA8xx.kext and install the native AppleHDA.kext Tools IORegistry Explorer (choose one) IORegistryExplorer_v2.1.zip (View Raw) IOJones DPCIManager Audio/ALC Injection: audio_codecdetect.command.zip (select View Raw, double click) MaciASL Problem Reporting Description of audio problem OS X version/motherboard model/BIOS version/processor/graphics Procedure/Guide Used Audio/ALC Injection (Tools 3.) Double click/Downloads/audio_codecdetect.command Terminal/Shell/File/Export Text As. . Copy of IOReg - IOReg_v2.1/File/Save a Copy As…, verify file (Tools 1.) Copy Of Console/All Messages (last boot)/File/Save a Copy As.. Installed S/L/E/AppleHDA.kext or AppleHDA8Series AppleHDAxxx kext Screen shots: DPCIManager/Status (Tools 2.) System Information/Hardware/Audio/Intel High Definition Audio (not Devices) Terminal/Shell/Export Test As. . . (if script used) audio_realtekALC-100.command AppleHDA8Series.sh audio_cloverALC-100.command Chameleon Extra/org.chameleon.Boot.plist DPCIManager/Misc/Boot Log (Tools 2.) Extra/dsdt.aml (if installed) Extra/ssdt.aml (if installed Clover EFI/Clover/config.plist DPCIManager/Misc/Boot Log (Tools 2.) EFI/Clover/ACPI/Patched/dsdt.aml (if installed) EFI/Clover/ACP Patched/ssdt.aml (if installed) Credit bOLEMO, post #196, El Capitan: Realtek ALC AppleHDA Audio lisai9093, Post #5, AppleHDA for El Capitan discussion THe KiNG [HOW TO] Patch AppleHDA - Knowledge Base - Project OS X Forums PikeRAlpha New style of AppleHDA.kext patching for Yosemite | Pike's Universum abxite http://applelife.ru/...06/#post-353647 TimeWalker75a, Post # 20, No sound after waking from sleep RevoGirl
  3. Hello, these are 3 issues ive had on my 4790k clover build, since day one, and through many OSs, and I have never found a solution to any of them. Here are the issues: 1) My Ram has always shown as under-clocked. I have 1866 speed Ram, but it has ALWAYS shown as 1777 speed in the Mac install (ive been through yosemite, cap, and now sierra, have updated clover every now and then etc, same issue). The bios and the windows install both see correct speed. 2) Bios sees the Mac install as several duplicated devices (ie, if I go to bios to choose boot device, or i press f8 on boot for boot menu, it shows "mac os 256gb ssd etc" like 10 times in the list. Eventually, the list grows to a point where it will no longer boot until I clear CMOS and get it back down to being listed once, about every other month. 3) Shutdown speed has always been extremely slow. I have an SSD, and even when the install is clean and new, this issue exists. It takes about 45 seconds or more to shutdown (bootup is still fast, about 10 seconds). This is very annoying, it should take about 3 seconds to shutdown. Please help me with these, guys. Thanks My hardware is: 4790k CPU, Asus z97 Pro Wifi AC mobo, 16gb of 1866 ram, samsung SSD, 980ti, using clover on uefi
  4. deus-ex-machina

    Installazione osx su socket 1150

    Dopo la morte del mio mac eccomi qui in cerca di trasformare il pc in mac Cercherò di tenere aggiornato questo post cosi che possa essere utile a posteri Questo è il mio pc: CPU : Intel Pentium G3220; Scheda madre : GIGABYTE B85M-D3H Scheda grafica : Intel ® HD Graphics (Nella Integrata cpu credo) RAM : 12 GB (1 banco da 8 GB + 1 banco da 4); HD : win 8.1 (2x250 sata2) Ho due HD da 250 con due differendi installazioni di 2in 8.1 64; HD : 500 GB (Qui vorrei mettere osx); HD dati ( 1 TB ); Per ora ho trovato solo queste due gide: http://www.insanelymac.com/forum/topic/289062-109-mavericks-simple-vanilla-hackintosh-install-guide/ http://www.macbreaker.com/2013/06/how-to-install-os-x-109-mavericks-dp1.html Per chi ha le nuove CPU Haswell. Dopo aver creato il pennino bootable con mavericks avrete bisogno di una patch. Applicala terminale tramite Uscirà una cosa del genere: total 8drwxrwxrwt@ 4 root admin 136 16 Dec 05:08 .drwxr-xr-x 32 root wheel 1156 15 Dec 23:47 ..lrwxr-xr-x 1 root admin 1 16 Dec 01:20 Mavericks -> /drwxrwxr-t 27 root admin 986 15 Dec 23:39 Pandora Se la penna usb con pandora non si chiama Pandora, rinominala tu stesso, poi sempre da terminale inserisci questo comando: perl -pi -e 's|\x74\x6c(\x48\x83\xc7\x28\x90\x8b\x05\x5e\x30\x5e\x00\x85\x47\xdc)\x74\x54(\x8b\x4f\xd8\x45\x85\xc0\x74\x08\x44\x39\xc1\x44\x89\xc1)\x75\x44(\x0f\x32\x89\xc0\x48\xc1\xe2\x20\x48\x09\xc2\x48\x89\x57\xf8\x48\x8b\x47\xe8\x48\x85\xc0\x74\x06\x48\xf7\xd0\x48\x21\xc2\x48\x0b\x57\xf0\x49\x89\xd1\x49\xc1\xe9\x20\x89\xd0\x8b\x4f\xd8\x4c\x89\xca)(\x0f\x30\x8b\x4f\xd8\x0f\x32\x89\xc0\x48\xc1\xe2\x20\x48\x09\xc2\x48\x89\x17\x48\x83\xc7\x30\xff\xce)\x75\x99(\x5d\xc3)\x90{7}|\x74\x73${1}\x74\x5b${2}\x75\x4b${3}\x66\x81\xf9\xe2\x00\x74\x02${4}\x75\x92${5}|g' /Volumes/Pandora/mach_kernel Premi invio e riavvia E sto anche cercando i kext o riferimenti ad essi e postero anche quelli Per il resto qualsiasi info o suggerimento è ben gradito Info trovate: Per quanto riguarda le schede video ho trovato questo link interessante: http://www.insanelymac.com/forum/topic/219584-system-info-an-app-to-get-hardware-and-kexts-info/ Colgo l'occasione per ringraziare: Fabio1971,carbo178, federico .-. per l'aiuto che mi stanno dando per preparare questa piccola guida
  5. I have audio woking but when I open a heavy program like Maya 3D, close it, or when using it I get audio cutted and it jumps or freezes every second. I have used the computer for average things like browsing and watch movies for several days and audio works fine. But when I start to use Maya or Zbrush it starts to fail. Sometimes even starts to add lot of noise and slowing the speed of the audio. ​ ​Trying to fix it I applied Toledas script http://www.insanelymac.com/forum/topic/308387-el-capitan-realtek-alc-applehda-audio/ Using the I.1) method and does not fix the issue. I don't even know how to describe the problem so I cannot find a fix properly in the forum. ​ ​Hope someone can point me in the right direction because I am having this issue from the beginning of this hackintosh and it's very annoying being watching a video tutorial and have to wait several minutes to come back the audio to work properly. ​ ​My system is: Asus Rampage V Extreme USB3.1 ​CPU i7-6900K 3.2Ghz ​64GB RAM at 2133Mhz ​Audio Realtek 1150 ​ ​Thank you very much. ​ ​Have a nice day.
  6. So, ive had a rough couple of months getting this thing to run mavericks. I have a asus z87 pro motherboard. I use my usb flashdrive to boot it up, which honestly i dont mind since i would also like the option to boot up windows every so often. But i the main thing i need is for the bluetooth to work on mavericks. I had it working 2 months ago for two weeks straight, then it stopped detecting devices. I really need to connect to my bluetooth headphones since i do a lot of music kind of projects and stuff. It would NOT connect to my iphone even on usb, which didnt really bother me. I have tried the kext files, bcm4352bt and bcm4352 kext. None of those seem to work. Right now, the bluetooth icon shows at the top right of my screen but detects no devices. Please help. I would really like this to work how it use to work. By the way, ethernet and audio work fantastic. I dont really care about wifi at the moment but would appreciate if anyone would know to fix this. Thank you so much.
  7. Salve a Tutti ,conoscenti & non Spero mi possiate aiutare, ci sto perdendo il sonno Ho trovato un sacco di guide , spiegazioni, file & tanto altro , mi sono confuso Qualcuno si trova nella stessa situazione / ha già risolto? io tra i test fatti ci sono i multi b dalla versione più vecchia alla più nuova che contenessero i driver alc1150, ma nessuno ha funzionato -poi ho provato tramite cover,ma nn so se ho fatto le cose giuste,mi sono un po confuso proprio da queste parti, allora la config Hardware è la seguente: Scheda madre: GigaByte GA-Z97-DH3 Scheda video:NVIDIA GeForce 8400 GS 512mb (non durerà molto,aspetto una scheda più nuova) ,attualmente funziona al 100% Processore : 3,7 Ghz Intel core i3 Hd : sata da 320gb "no ssd" pics: info mac 1.tiff il problema sono i kext per l audio ( come nelle Specifiche del Manuale ) -Realtek® ALC1150 codec -High Definition Audio -2/4/5.1/7.1 -channel -Support for S/PDIF Out l 'install è stato fatto da pennino ,dopo aver settato il bios per far avviare il pennino ho dovuto dare dei flag: -v -x PCIRootUID=1 IGPEnabler=Yes GraphicsEnabler=No una volta installato osx: Per avviare do questi Flag dal boot sempre dal pennino che parte con Chameleon: -v GraphicsEnabler=Yes PCIRootUID=1 npci=0x2000 Nota bene - v può essere rimosso una volta che si sà che tutto và a buon fine nota bene 2: PCIRootUID=1 potrebbe non essere necessario , ho fatto un po di casino con gli appunti.....pietà!!.. sorry si lavora la notte per lo più.. cmq -ho Formattato la partizione EFI ed ho installato il Clover ( al momento la ,2999 ) su Partizione EFI -com Multi 7 ho scelto QuickStart = DSDT Free rimuovendo tra le cose selezionate il boot loader chimera, per evitare il conflitto logico. - La config di clover è la seguente: info1 ACPI clover.tiff info2 Boot clover.tiff info4 Device clover.tiff info8 Kernel & kexts patch clover.tiff info10 SMBIOS clover.tiff info11 System Param clover.tiff info17 install Drivers clover.tiff Fine confg Clover ho provato con IORegistryExplorer ,cercando HDEF, scopro che il mio louout-id 00 00 00 00 , cosa che mi pare di aver capito che nn è buono, non rientra in nessun codec , cosa che nn capisco , ma io ho controllato , è tutto attivo dal bios nella sezione audio,( il cover? che si debba spuntare qualcosa?) nn capisco perché..cmq dopo mille insuccessi,ho scaricato, ho trovato,non ricordo nemmeno dove, due kext che da quello che leggo sono firmati così: 2008 © Kabyl/Taruga li allego entrambi: Archivio.zip il pacchetto composto da due kext : AppleHDA.kext HDAEnabler.kext entrambi attualmente sono messi nella classica posizione S/L/E ora questo è strano,vi scrivo è da quello che vedo l audio dovrebbe funzionare ,come impatto visivo però, cioè ho icona nella barra in alto a destra il fader è attivo , se vado su Preference di Sistema vedo tutti i vari canali & uscite .. tutto sembra regolare , ma .. ( ovviamente ) non esce alcun suono ,ne davanti ne dietro ne sopra ne sotto... che noia.. da IORegistryExplorer se cerco come da guida HDEF mio louout-id è cambiato da 00 00 00 00 in 04 00 00 00 allego foto della truffa audio: audio fake 1.tiff audio fake 2.tiff allego IORegistryExplorer LOG: Mac Pro di Yosemite.ioreg.zip Allego un Dumper fresco fresco. DarwinDumper_2.9.6_AMI_X64_2999_Yos_yosemite.zip tramite la app SystemInfo v 0.3 ho questi dati: device: 8ca2;Unknown device;8086;Unknown vendor;Serial bus controller;SMBus 8c82;Unknown device;8086;Unknown vendor;Mass storage controller;SATA controller 8cc4;Unknown device;8086;Unknown vendor;Bridge;ISA bridge 8ca6;Unknown device;8086;Unknown vendor;Serial bus controller;USB Controller 8086;Intel Corporation;244e;82801 PCI Bridge;Bridge;PCI bridge 8c96;Unknown device;8086;Unknown vendor;Bridge;PCI bridge 8c90;Unknown device;8086;Unknown vendor;Bridge;PCI bridge 8ca0;Unknown device;8086;Unknown vendor;Multimedia controller;Audio device 8cad;Unknown device;8086;Unknown vendor;Serial bus controller;USB Controller 153b;Unknown device;8086;Unknown vendor;Network controller;Ethernet controller 8cba;Unknown device;8086;Unknown vendor;Communication controller;Communication controller 8cb1;Unknown device;8086;Unknown vendor;Serial bus controller;USB Controller 10de;nVidia Corporation;0422;G86 [GeForce 8400 GS];Display controller;VGA compatible controller 0c01;Unknown device;8086;Unknown vendor;Bridge;PCI bridge 0c00;Unknown device;8086;Unknown vendor;Bridge;Host bridge kext: sysinfo kext.tiff ... non dovrei essermi scordato nulla certo vi ho allegato l impossibile cosa manca ? Non sapendo più cosa allegare ... saluto! grazie in anticipo .. Ciao Ciao
  8. Hi, My Hardware spec is : Main: Asus H81m-c Cpu: Intel g3220 VGA: ATI 5450 I know that I can’t install 10.9 with this Cpu, so I tried to install 10.8.5 and built 2 usb stick with 2 ways, manual way and Myhack way. After a few second of booting both of them goes to black screen. I also Patched the vanilla kenel, didn’t change. I also used a lot of flags! I tested on same pc with different cpu(core i3) and it was ok, and didn’t stuck at black screen. So it is because of my Cpu. is there anyway to fix this? thanks
×