Jump to content

Search the Community: Showing results for tags '10.6.2'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • InsanelyMac Lounge
    • Front Page News and Rumors
    • Reader News and Reviews
    • Forum Information and Feedback
  • OSx86 Project
    • New Releases and Updates
    • New Users Lounge
    • Developers Corner
    • Tutorials (The Genius Bar)
    • Technical FAQ
    • Installation
    • Post-Installation
    • DSDT and SSDT
    • Hardware Components and Drivers
    • Desktops
    • Notebooks
    • Netbooks
    • Tablets
    • MacMod of the Month
    • Multi-booting and Virtualisation
  • International
    • Your Language
    • Deutsch
    • Español
    • Français
    • Italiano
    • Português
    • Русский
  • Apple World
    • Mac OS X
    • Apple Computers and Hardware
    • iOS Devices
    • Mac Applications
    • Mac Programming and Development
    • iOS Programming and Development
    • Mac Gaming
    • Mac Accessories
  • Discuss and Learn
    • Windows Discussion
    • *nix
    • Apple Opinions and Discussion
    • The Great Debates
    • Internet(s), Servers, and Networks
    • Buying Thoughts, Reviews, and Recommendations
    • Mods and Overclocking
    • The Big Issues [Real Life]
  • Everything Else
    • Creativity
    • Thunderdome (Random Stuff)
    • Laughs
    • The Marketplace

Categories

  • Kexts
    • Graphics Cards
    • Audio
    • LAN and Wireless
    • Other
  • Kernels
  • Bootloaders
  • DSDTs
    • Patches
  • Pandora
  • Apps
  • Miscellaneous
  • Customization

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Location


Interests

Found 7 results

  1. Intro Hey guys, I'm a linux guy so I'm not afraid to get down and dirty here. With that said my current project is to install osx86 onto this server motherboard and get the 8800gts working with QE/CL. I currently have a working system with Ethernet but no sound or DVD drive. The DVD drive wont reconize and I did not yet install a sound card. I am using the chocolate_kernel and do not need any boot flag to boot up. The real problem is the graphics. If I can get this up I don't care about DVD or sound. Setup Intel Server mobo (I think this is the board) Dual Processor - Dual Core 3.0Ghz 4GB DDR2 - 800Mhz 8800gts 320mb [g80] 320GB - Portable HDD (for sandboxing/installing) iPortable Snow Leopard 10.6.2 - chocolate_kernel Problem The 8800gts 320mb [G80] will not install. No QE/CL, no hardware acceleration. No Front Row. I have tried the following: GraphicsEnabler=yes EFI Studio OSX86 Tools EFI tool GraphicsEnable.pkg (or something rather. I can get the exact name) Deleted Framebuffer.kext & installing the kexts that come with iPortable Snow I have tried 3 different EFI strings that I all found online. iPortable Snow comes with NVinject and NVenabler but they are pkg and I cannot find any documentation on them on the internet. Funny thing about the EFI strings, they install to a directory NOT in Extra/com.apple.Boot.plist . I have to copy the plist from a different directory where EFI Studio and OSX86 Tools spits it out and copy it to the Extras folder. Please help I am 5 days into this and I have lost sleep over it thinking I am 'almost there' with each step. Thanks, any help is greatly appreciated!
  2. alex95sv

    Images are blank?

    Hi, I installed my OS X 10.6.2 today, installed my Video card driver, ethernet and all, and now when I open image files, they appear blank. Same when I make a screenshot with Grab. Why is that, and can it be fixed? My laptop is Acer Aspire 5738. Video card: nVidia GeForce® G105M If you need more info, just ask. Thank you in advance!
  3. Hello everyone. I have a problem with my computer. I have installed Snow Leopard on it and now it hangs at "Still waiting for root device." after the install. I have a Toshiba Satellite C655D-S5300 laptop with 6 GB of RAM. It has a E-300 AMD Processor @ 1.3 GHz. Please help me! -Jake Specs: 6 GB of DDR3 RAM AMD E-300 Processor @ 1.3 GHz 500 GB SATA Hard Drive (In AHCI Mode)
  4. troffhudson

    QE CI Support with HD 6850 in 10.6.2

    There is no native QE CI support for the 6850 in the "Snow Leo DVD" distro that I'm using I have installed kext files from this location from HERE At this point the graphics card is recognized, and I am able to change resolutions to 1920x1080x32 without the "Graphics Mode" flag However, QE is not supported, and it doesn't recognize that it's a "6850" under the "About Mac" info it's listed as some weird NL45 adapter I have read that there is native support from a special 10.6.7 update HERE SPECS: Motherboard: Asus Sabertooth 990FX CPU: Phenom II X4 960T RAM: Samsung MV-3V4G3D/US GPU: Visiontek 6850 1GB PSU: ANTEC 620 NEO ECO HDD: Samsung SSD 840 PRO 128 GB Distro: SnowLeoDVD Kernel: 10.6.3 legacy kernel from HERE OSX: 10.6.2 (Currently) BootFlags: maxmem=4096 busratio=15 I have attempted about 6 different ways of trying to boot my PC to mac os 1. iatkos v7 <-- very unstable only gained access by using 1 core at arch=i386 2. iatkos v3 <-- unable to start setup 3. niresh 12495 <--- unable to start OS 4. niresh 12496 fixed kext <--- unable to start setup 5. nawcom ModCD+Retail snow Leo <--- unable to start setup I have mac up and running very well with SNOWLEODVD, at this point I just need help with QE CI Thanks
  5. dirttrakker

    The good ole Asus G73JH

    Hello insanelymac forums! This is my first post, but have been reading for months and months and finally took the blue pill, err red pill. whichever one I have the Asus G73JH-RBBX05 notebook. (If you are familiar, it is the Best Buy version, but mine is upgraded) Core i7-720QM (Best Buy standard) 1GB GDDR5 ATI Mobility Radeon HD5870 (Best Buy standard) (2) 500GB Seagate Momentus 7200.4 HDD's (upgraded) 16GB Patriot DDR3 1600Mhz RAM (upgraded from 6GB) I am also using Hazards 10.6.2 distro. (I know I know...os x retail os x retail....just didn't have the time to drive out 35 miles to the nearest apple retail store. That's the main part of it... I have followed numerous guides to get OS X up and running on this thing, and if it's one thing I've learned, is that its patience. I could not get any version of i boot to even boot. Just stuck on a blinking cursor on a black screen. Even tried different DVD player, and different settings in BIOS, but nothing was working. I finally got to boot into the installation screen by using Legacy Empire EFI, and booting with boot flags: cpus=1 busratio=28 maxmem=4096 -v It booted, didn't get the dreaded ACPI kernel panic, and installation started! After booting into 10.6.2, barely anything worked...the trackpad, usb's, keyboard, and 1024x768 resolution was about it. I followed a guide to update straight to 10.6.8. Deleted SleepEnabler.kext Copied 4 kext files to my desktop: AppleACPIPlatform.kext, IOPCIFamily.kext, IOUSBFamily.kext, IOUSBMassStorageClass.kext Downloaded 10.6.8 combo update through apples site and installed Downloaded 10.6.8 legacy kernel from somewhere, and installed it, Then used kexthelper.app (search google) and dropped those 4 kext files from my desktop and put in my password and clicked install. I then rebooted. Well, at startup, I got a Kernel Panic for CPU Halted something or rather. Did some more research, and found out by booting with boot flags: arch=i386 -force64 cleared that right up! Booting into 10.6.8 was a success, and I have full resolution, WIFI works after finding a kext for my atheros card, and I don't seem to have any problems whatsoever with the 802.11n, remembering location, etc. everything works flawlessly. Webcam works with photobooth, card reader, hdmi out, the whole thing. Only thing I do miss is my backlit keyboard Although I see some people have gotten it to work with some kexts, but I haven't tried it yet. OS X seems to recognize my 5870 card, and my 16GB of ram also... Does anyone have any experience with this laptop? I am able to use it fully like a native machine. Installing software from the App Store, using my iPhone with iTunes, etc is all good! Anyone have any luck with the trackpad (touchpad) and multi touch gestures, or even scroll wheel on right side of touchpad? I use a mouse regularly... but every once in awhile the pad is good. Has anyone updated to Lion? Is there an advantage?? It's not like I am doing development or anything, just an end-user and a fan of Apple products. I know buy a macbook pro right? No one can beat my pieced together, bough off craigslist and repaired Asus G73JH for 500 bucks plus my 2nd HDD and extra ram! I have purchased an OS X retail DVD for those that hate...I will put it to good use somewhere somehow. Maybe on another machine
  6. The Thread was Moved to: http://www.insanelymac.com/forum/index.php?showtopic=279459
  7. Salve a tutti, ho un problema con iPortable Snow 10.6.2. Ho provato a farlo partire da partizione HD (da usb non sapevo come fare e non ho il masterizzatore), ma mi da un Kernel Panic. Come risolvo? Ho usato il kernel di iAtkos S3 perchè mi dava come errore "Can't find mach_kernel" e con il kernel patchato per CPU Atom non funziona (mi mostra per 2-3 secondi il logo apple e si riavvia). Ecco la foto del KP:
×