Jump to content

Search the Community: Showing results for tags '10.12.6'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • InsanelyMac Lounge
    • Front Page News and Rumors
    • Reader News and Reviews
    • Forum Information and Feedback
  • OSx86 Project
    • New Releases and Updates
    • New Users Lounge
    • Developers Corner
    • Tutorials (The Genius Bar)
    • Technical FAQ
    • Installation
    • Post-Installation
    • DSDT and SSDT
    • Hardware Components and Drivers
    • Desktops
    • Notebooks
    • Netbooks
    • Tablets
    • MacMod of the Month
    • Multi-booting and Virtualisation
  • International
    • Your Language
    • Deutsch
    • Español
    • Français
    • Italiano
    • Português
    • Русский
  • Apple World
    • Mac OS X
    • Apple Computers and Hardware
    • iOS Devices
    • Mac Applications
    • Mac Programming and Development
    • iOS Programming and Development
    • Mac Gaming
    • Mac Accessories
  • Discuss and Learn
    • Windows Discussion
    • *nix
    • Apple Opinions and Discussion
    • The Great Debates
    • Internet(s), Servers, and Networks
    • Buying Thoughts, Reviews, and Recommendations
    • Mods and Overclocking
    • The Big Issues [Real Life]
  • Everything Else
    • Creativity
    • Thunderdome (Random Stuff)
    • Laughs
    • The Marketplace

Categories

  • Kexts
    • Graphics Cards
    • Audio
    • LAN and Wireless
    • Other
  • Kernels
  • Bootloaders
  • DSDTs
    • Patches
  • Pandora
  • Apps
  • Miscellaneous
  • Customization

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Location


Interests

Found 20 results

  1. Hi all, I hope someone can help me as I am struggling with this bloody installation. I am running on several problems that I can't face : ( First of all my config: Mobo: ASROCK H81M-DGS R2 CPU: Intel Xeon E3-1220 v3 @3.10ghz RAM: 16gb DDR3 1600Mhz SSD: Crucial BX100 120Gb SSD Monitor: Hp 27w Hdmi POST Installation CLOVER Current Issues: • System will not boot (clover boot loader do not shows up) from SSD - System boot only with USB stick • Screen Resolution is only 1024x768 • Monitor recognised as 17" instead of 24" • Monitor identified as secondary • Grafic Card Geforce GT710 shows 0 Mb • System info do not match Config.plistin Clover I attach screenshot of System Info, Kext in Clover, Resolution etc etc. Please can someonhelp me? Please can you tell me what is the Clover Parameter to activate when installing Clover (Clover_v2.4k_r4722) into Boot Disk? I hope someone can help me out of this little troble: ) Cheers Franco system info.tiff kext.tiff resolution.tiff system.tiff config.plist
  2. E' stata rilasciata la versione pubblica 10.12.1
  3. New beta! macOS Sierra 10.12.6 can be downloaded through the Apple Developer Center or using the Software Update mechanism in the Mac App Store.
  4. Hi, I was hoping to get similar help as this post: (as it seems like I'm faced with similar problems.) http://www.insanelym...en-not-working/ Build: Mobo: Shuttle SZ170R8 V1 - FZ170 CPU: i7-6700k Graphics: On Board Graphics - Intel HD 530 Sierra Version: 10.12.6 I can boot my computer with both screen plugged in via VGA to DP cables (VGA is on my monitor and I connect to the DP slots on my desktop. That being said, I tried using a VGA to HDMI converter and it does the exact same thing. ) I can see the apple logo and about half way, it glitches a little bit then shuts my secondary monitor totally off (but my primary monitor is fine. It boots up to login and I can use it.). I'm not sure if this is helpful to know.. But the strangest part about this is .. I think it knows there's a second monitor. I can extend my mouse and make it totally disappear to the other monitor then come back. So I'm assuming the signal isn't translated properly. Now I've been told that analogue connections don't work in Sierra but I'm just trying to stay hopeful of course. Thanks in advance! EDIT: Can't tell if I attached my iOREG file right. So here's the direct download: https://1drv.ms/u/s!...AaU2bgcOdmAksc9 REPLY REPORT
  5. Enterprise content: Resolves an issue that prevents making certain SMB connections from the Finder. Fixes an issue that causes Xsan clients to unexpectedly restart when moving a file within a relation point on a Quantum StorNext File System. Improves the stability of Terminal app. Update Combo Click here to view the article
  6. La 10.12.6 beta 1 aussi ce soir MDR. Fred
  7. Antonio Max

    GA H110M-H e o 10.12.6

    Oi! Como o suporte vanilla pro kaby lake só saiu agora com a 10.12.6, como fica a instalação com um I3 7100 e esta placa mãe? Pelo que entendi, com o suporte nativo, não precisa de FakeCPUID nem nada, é instalar o clover no pendrive e depois na EFI do HD, isso mesmo? (acho que talvez placa de video, rede, mas o install é pra ser vanilla af) Specs da máquina> GA H110M-H I3 7100 GTX 750 ti 8GB DDR4 2133 Não encontrei o DSDT/SSDT deste CPU/mobo ainda, mais perto que cheguei foi um post do Maldon pra GA H110M S2.
  8. After successful Sierra 10.12.6 install, the internal display is not recognized post boot. However, external display through HDMI works fine. Trying to use Intel 630HD graphics. The internal display works when booting with 0x123456789 as Fake ID but not when using ig-platform-id of 0x59120000 and no Fake ID. SMBIOS is MacBook Pro 14,3. Thanks in advance. Specs: i7-7700HQ 8 gb 2400 MHz ddr4 ram Intel HD Graphics 630 GTX 1050 4gb vRam EFI.zip
  9. R7 260x GPU in Sierra 10.12.6 / in any version of High Sierra ? I have this i7 7700K and asus rog z270e in my rig; So I can install Sierra/High Sierra on it using intel hd630 graphics, but I want to make use of the only gpu i have right now which is Sapphire R7 260x. And I dont know how to get it started in 10.12.6 / newer macOS? Already tried: Adding 0x66581002 in AMD8000 and 4000 kexts In Clover, you have to set: - FakeID / ATI = full ID (here: 0x66581002) - Inject / ATI = true - FixDisplay = true Configure your iGPU as primary graphics device in bios All these does not make it work, So Please let mw know if anybody can help!?
  10. Dear IM After buying a new graphics card i had to update my bios before it would give any output at all (also in the bios). I now have a working setup on an old HDD (testdisk). It even works with my new graphics card using Lilu+whatevergreen kexts. Yay So far so good... My problem is that I can't seem to replicate this working setup on my SSD no matter what i do. Disk 1) HDD with working 10.12.6 setup. Disk 2) SSD Also 10.12.6 where i keep getting the following error: Panic(cpu 0 caller 0xffffff80122d7624): "unable to find driver for this platform: \"ACPI\".\n"@/Library/Caches/com.apple.xbs/Sources/xnu/xnu-3789.71.6/iokit/Kernel/IOPlatformExpert.cpp:1672 I have tried the following: When i clone the entire disk onto the SSD with clonezilla everything works: Which tells me the ssd is not at fault. - And yes i could just keep running that setup, however not knowing why it works is kind of un-easing for me. Replacing entire "CLOVER"-folder + rebuilding cache with Kext Wizard -> Same error Replacing entire EFI partition contents + rebuilding cache with Kext Wizard -> Same error. Replacing clover installation (reinstalling multiple times mimicing the config). -> Same error. From what i can see no kexts in "/S/L/E" differ. Also no kexts in "/L/E" differ. Except for one: RemoteVirtualInterface.kext (VMWare Fusion related i think) The disks are slightly differently partitioned differently both using GUID. Disk 1 has only one partition (+recovery) where as Disk 2 has 2 partitions because i plan on installing windows later). I feel like i am completely missing something here guys... Where might the culprit be hiding? Thank you so much for your time in reading this post. Any thoughts and any help will be greatly appreciated I am hitting a wall here. Best wishes Morten
  11. ciao a tutti ho un problema anzi più allora sono riuscita a installare 10.12.6 sierra su il mio desktop un pò vecchio funziona tutto tranne l'audio ,nel senso che genera un rumore fastidioso ho una scheda madre asus z87-k e un scheda audio integrata alc 887 ora se ascolto una canzone con itunes ,oppure anche solo svuoto il cestino ,l'audio è perfetto dopo un pò quando smetto di ascoltare musica , oppure non ci sono suoni del sistema , inizia un rumore fastidioso io ho il desktop collegato allo stereo c'e' un modo per elimarlo ,è realmente fastidioso per favore se potete darmi una mano , sarei felice , non sono una grande esperta e il secondo problema che ho su un ssd windows 10 e sull'altro sierra uso il bios per fare partire uno o l'altro , ma mi cambia sempre l'ora :( grazie a tutti poi avrei altre domande per esempio non posso cercare nel forum , mi da errore ->
  12. Well I've past last days reading, understanding and trying to implement all the things mentioned in the guides from different forums, mainly the ones written by RehabMan. This is my first Hackintosh experience and I'm pretty happy with the results I got. Software and modifications developed by the people in the scene is awesome. I get a full hotpatch system for my N56VB Working: Audio: VoodooHDA 2.9.0d10 + AppleHDADisabler by Slice, Zenith432 Graphics (HD4000): Clovers’s HD4000 config by RehabMan with GFX0 to IGPU rename Trackpad: ApplePS2SmartTouchpad 4.7 beta 5 by EMlyDinEsH and PrefPane (Scripts by Masterscript, Kexts and Daemons by Rehabman) Wifi: IO80211Family kext with patched AirPort.Atheros40 by chunnann. NOTE: Some mixed bgn routers don’t work EthernetLAN: AtherosE2200Ethernet kext by Mieze BackLigth: Implemented using new RehabMan guide for Sierra 10.12.4+ (PNLF hot patch (SSDT-PNLF.aml) into Clover’s ACPI folder + BacklightInjector kext + patch for AppleBacklight in config.plist/KernelAndKextPatches/KextsToPatch) Battery Stats: Fixed using custom SSDT-BATTERY.aml made by me porting DSDT patch from RehabMan's repo to a SSDT approach. This depends in some Clover's renames in original DSDT (added in config.plist): Rename ECOR to XCOR Rename SMBX to XMBX Rename SMB2 to XMB2 Rename BIFA to XIFA Rename _BIX to XBIX Rename Method SMBR to XMBR but not method calls Rename Method SMBW to XMBW but not method calls Rename Method ECSB to XCSB but not method calls Rename Method TACH to XACH but not method calls USB: Internal 2.0 HUB (USB Webcam and USB Bluetooth) need USBInjectAll Kext by RehabMan with custom SSDT-UIAC.aml in CLOVER/ACPI/patched and renaming EHC1 to EH01 and EHC2 to EH02 (Clover Rename Patch) USB 3.0 Port: Work with native Apple drivers by renming XHC1 to XH01 and XHCI to XHC_ in DSDT (Clover Rename Patch) SMBUS: Inject the missing DVL0 device using SSDT-SMBUS.dsl hotpatch from RehabMan's repo Power Managment: Use SSDT-PM.aml generated with ssdtPRGen.sh by Piker-Alpha following RehabMan's native PM guide. Also enable AppleIntelCPUPM=true and KernelLapic=true NOTE: Recomended to run these to disable hibernation and prevent problems (RehabMan's reccomendation) sudo pmset -a hibernatemode 0 sudo rm /var/vm/sleepimage sudo mkdir /var/vm/sleepimage sudo pmset -a standby 0 sudo pmset -a autopoweroff 0 Internal Fan Speed: Use SSDT-FAN.aml compiled from original black.dragon74's file Hotpatch Config SSDT: SSDT-Config.aml Keyboard Fn Keys: Use ACPIKeyboar kext by RehabMan's with my custom SSDT-RMKB.aml (and rename patches for CLover) configured to delegate keypresses to ELAN's PS/2 driver by EMlyDinEsH List of Special Keys and state: Fn + F1 Sleep: EC _Q0A - Disabled because bad functioning Fn + F2 Wireless: EC _Q0B - Not in AppleKeyboard Fn + F3: EC _Q0C - Undefined Fn + F4: EC _Q0D - Undefined Fn + F5 Brigth Down: EC _Q0E Fn + F6 Brigth Up: EC _Q0F Fn + F7 Screen Off/On: EC _Q10 - Not patched working properly with ELAN driver Fn + F8 Video Mirror: EC _Q11 Fn + F9 TrackPad On/Off: EC _Q12 - Not in AppleKeyboard Fn + Arrow Left(Media Previous): EC _Q6C Fn + Arrow Right(Media Next): EC _Q6D Fn + Arrow Up(Media Stop): EC _Q6E - Not in AppleKeyboard Fn + Arrow Down(Media Pause/Play): EC _Q6F Fn + Space Bar: EC _Q71 - Not in AppleKeyboard Fn + C Letter: EC _Q72 - Not in AppleKeyboard Fn + V Letter(Camera): EC _Q74 - Not in AppleKeyboard Fn + Numpad's Intro(Calc): EC _Q77 - Not in AppleKeyboard Left Assignable Button Button: EC _QEC - Assigned to MUTE Not Working: Bluetooth: There is no kext for our chip version (MacOS will recognize it but you will never get to use it -our chip needs certain FW download that is not implemesnted in kexts-) Thank you so much for bringing me the tools to use MacOS in my laptop. I'm uploading my CLOVER folder with all the SSDTs needed and proper config.plist (I don't know if I can upload kexts from others devs here so you can get all the kexts mentioned from their developers repos) (Forgive my english, it's not my native language and I may make a lot of errors when writting) EDIT: I'm uploading DSL files made by me (I'm not uploading DSL files made by other devs or decompiled from .aml generated by tools like ssdtPRGen.sh because it may offend someone) CLOVER.zip Custom-SSDT-DSL.zip
  13. macS Sierra 10.12.6 final est dans l'appstore ce jour
  14. Hi guys, I'm facing with the problem of waking display after sleep on my HP Envy 17 laptop u153nr, i7-7500U, Intel HD 620+GeForce 940MX. Everything besides that works just fine, I can put the system to sleep from apple menu or from power button, and wake it up after, no problem. The problem is to wake up the display after displaysleep. When the display is in sleep mode, I can connect to the system via ssh from another computer, but I can't nither put a system to sleep nor to reboot it. The only way to continue using the system is to switch it off with long power button press. I tried different ig-platform-id, nothing helps I attached ioreg, clover config and ACPI tables original and patched. Any help would be very much appreciated. Thank you, Dmitry config data.zip
  15. fantomas1

    macOS Sierra 10.12.6 update is out!

    Enterprise content: Resolves an issue that prevents making certain SMB connections from the Finder. Fixes an issue that causes Xsan clients to unexpectedly restart when moving a file within a relation point on a Quantum StorNext File System. Improves the stability of Terminal app. Update Combo
  16. Hello everyone! I've been using the following hardware for some time now: GA-H77N-WIFI CPU: i7-3770 (LGA 1155) Video: integrated Intel HD 4000 via HDMI (About this mac: Reporting Intel HD 4000 1536MB) Storage: SSD Samsung 850 Evo 250GB Apple native support Wifi card (can't find the model at the moment) Presently I have 10.12.6 installed. I upgraded months ago to 10.12.3, and at that time, I had an old VGA monitor connected to the DVI input via a VGA to DVI adapter. The computer would start up and the resolution would be fuzzy. Somehow, I discovered if i unplugged the monitor and plugged it in, the resolution would fix. Since we left the computer on always, I didn't think much of it. I had posted about it and tried to see if anyone could give me an idea as to why it was doing it but no real answers came through. [sTILL NOT WORKING AT FULL REZ] Now, I discovered recently that Apple has said they don't support 3rd party adapters and VGA, so I upgraded to a new monitor: LG 25UM58-P 25-Inch 21:9 UltraWide IPS Monitor [THIS IS FIXED, THANKS!] I also upgraded to 10.12.6 before installing the monitor. The computer starts up using the usb install drive when i select my installation. But the video still looks fuzzy. I'm attaching a picture. https://goo.gl/photos/YsdM7KfE54WRE52D8 What do you think i'm missing? EFI folder attached. edited to include IoReg file. EFI.zip Send me gachovacho's iMac.zip
  17. Dopo che ho aggiornato Clover all'ultima versione, MacOs a 10.12.6 e i driver nvidia a WebDriver-378.05.05.25f01, ho fatto dei test per vedere se tutto funziona come prima e ho riscontrato i seguenti problemi: 1. il pc si riavvia dopo che lo risveglio dallo stop, e talvolta mi corrompe il bios 2. in un'occasione si è riavviato da solo e non mi è sembrato che mancasse la corrente Ho provato con definizione da 11.2 a 14.2 e non cambia nulla, anzi con 14.2 i moltiplicatore resta fisso a x9. Ho messo NullCPUPowerManagement e non cambia nulla. Cosa posso controllare? Grazie per l'aiuto Allego config.plist e kext in uso su clover config.plist.zip
  18. Hello people, I have an old motherboard and I wanted to install the Sierra 10.12.6. Everything was perfect until this kernel panic message. Thank you very much for your time
  19. I almost full, did not recognize Trackpad and HD 520 on 10.12.6. I upload log as attached file. anybody have some idea for me? misc.zip origin.zip config.zip
  20. albatroz69

    DSDT Asrock G41M-VS3 R2.0 Bios V1.90

    Version

    165 downloads

    DSDT extract then patched from Asrock G41M-VS3 R2.0 Bios V1.90 - Fix problems with Shutdown, sleep, USB, HDD - Patched for NVIDIA GT710 2MB - Works flawless with macOS 10.12.5 and up. (CPU should support SSE4,1) http://wiki.osx86project.org/wiki/index.php/HCL_10.12.5#Asrock Enjoy it!
×