Jump to content

Search the Community: Showing results for tags 'intel'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • InsanelyMac Lounge
    • Front Page News and Rumors
    • Reader News and Reviews
    • Forum Information and Feedback
  • OSx86 Project
    • New Releases and Updates
    • New Users Lounge
    • Developers Corner
    • Tutorials (The Genius Bar)
    • Technical FAQ
    • Installation
    • Post-Installation
    • DSDT and SSDT
    • Hardware Components and Drivers
    • Desktops
    • Notebooks
    • Netbooks
    • Tablets
    • MacMod of the Month
    • Multi-booting and Virtualisation
  • International
    • Your Language
    • Deutsch
    • Español
    • Français
    • Italiano
    • Português
    • Русский
  • Apple World
    • Mac OS X
    • Apple Computers and Hardware
    • iOS Devices
    • Mac Applications
    • Mac Programming and Development
    • iOS Programming and Development
    • Mac Gaming
    • Mac Accessories
  • Discuss and Learn
    • Windows Discussion
    • *nix
    • Apple Opinions and Discussion
    • The Great Debates
    • Internet(s), Servers, and Networks
    • Buying Thoughts, Reviews, and Recommendations
    • Mods and Overclocking
    • The Big Issues [Real Life]
  • Everything Else
    • Creativity
    • Thunderdome (Random Stuff)
    • Laughs
    • The Marketplace

Categories

  • Kexts
    • Graphics Cards
    • Audio
    • LAN and Wireless
    • Other
  • Kernels
  • Bootloaders
  • DSDTs
    • Patches
  • Pandora
  • Apps
  • Miscellaneous
  • Customization

Categories

  • OSx86
  • Apple News

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Location


Interests

Found 216 results

  1. Hi there, I have no experience with Hackintosh, only that I have an old 2009 iMac. I recently realized that I want another Mac, however I don't really have the money and realized that it was actually just the OS I was missing, because there's not really anything to love about Apple or their hardware prices. Anyway, I have a Samsung NP350E7C laptop which I don't really use, and I'd ideally like to install macOS on there, however it's kind of confusing looking for compatible parts, and there's nothing to say that Hackintosh is compatible with the actual model of the laptop. An alternate option would be to build a new PC on the cheap, however I'd much prefer to do it on my laptop as it'd obviously cost a lot less. Would my laptop be suitable to install macOS on? I'd really appreciate any help I can get. Thanks, Seán
  2. Hi all, So I am trying to get a hackintosh running for a friend of mine and I am running into some issues. Here is my hardware setup Gigabyte GA-H87N-WIFI LGA 1150 Intel Core i5-4430 Quad Core Haswell @ 3.0 Ghz 16GB Corsair Vengeance DDR3 1600 MHz PC3-12800 240GB SSD I used the CustoMac Mini Deluxe build, the only thing I left out of the list was the video card, which was listed as optional So, I originally tried to follow tonymac's tutorial which did not get me very far. During bootup after finishing the OS install, I would get a whole screen full of distorted lines and the process would not go any further. So I decided to try another tutorial to try and get mavericks installed. The second time around, I used this tutorial for installing a vanilla OS X 10.9 http://www.insanelymac.com/forum/topic/280756-guide-the-all-in-one-guide-to-vanilla-os-x-including-chameleon-dsdt-for-beginners-updated-for-mavericks/ This tutorial seemed to be much better, but after I do the initial install of OSX onto my SSD (btw, the only way I could get the installer to load was via the –x -f –v flag during boot) I am getting a kernel panic. I have quite a bit of experience with UNIX/Linux so I am not at all afraid of the command line, but I have to admit some of the messages that get spit out in verbose boot make it sound like your computer is just about to commit suicide in some graphic and dramatic way. Here is a screenshot of the kernel panic that I am running into (btw, this is also when I use the –x –v –f boot flags – for some reason it worked without issue the first time, but at the point of the tutorial where I am supposed to boot back into the installer and run a few things in terminal, I am not able to get back into the installer to load up the terminal application). I should mention that when I view the boot process with the –v (verbose) flag, I do see some error messages that say something about the CPU not being compatible with the system, even though this processor is listed on the site that specs out hackintosh builds. Occasionally the boot process seems to get hung up on something related to Bluetooth as well, but I do not have a picture of the output readily available. I can upload a pic when I get home from work tho (that is, if I can get it to fail in the same way).. Any idea what is going on?
  3. I have a Mac Mini 2006 (upgraded) with Intel GMA950 graphics, running MLPostFactor 10.8.5. It is connected to an ASUS VS197 LCD panel using DVI-D. This is natively a 1366x768 panel that is recognized and works fine. However, the other choices for resolution are 4:3 800x600 and 1024x768, and then the oddballs 832x624 and 1360x768. None of these are useful as a low-resolution widescreen for gaming or watching DVD content. Specifically I want to get access to 848x480 or 854x480, and also 1024x576. SwitchResX makes these choices available, but it doesn't work with a "full screen" game, presumably because the game directly queries OSX Display to get a list of valid resolutions and SwitchResX is bypassing that system instead. So the solution is obvious: buy a new computer pull the monitor's EDID data, hack it to enable new resolutions, and then tell OSX to use this custom EDID instead of the one retrieved from the monitor. Following the steps of the EDID injection guide, here is where I am: * Retrieve EDID, DisplayVendorID etc from ioreg. 00 FF FF FF FF FF FF 00 04 69 F2 19 24 94 00 00 31 16 01 03 80 29 17 78 EA F5 45 A4 55 50 9E 27 0F 50 54 BD EE 00 81 C0 01 01 01 01 01 01 01 01 01 01 01 01 01 01 66 21 56 AA 51 00 1E 30 46 8F 33 00 9A E6 10 00 00 1E 00 00 00 FD 00 32 4B 18 53 11 00 0A 20 20 20 20 20 20 00 00 00 FC 00 41 53 55 53 20 56 53 31 39 37 0A 20 20 00 00 00 FF 00 43 43 4C 4D 54 46 30 33 37 39 32 34 0A 00 F1 * Use an EDID editor to enable new 848x477 and 1024x576 resolutions. (Verify with an online EDID tool, and compare to the previous version) 00 FF FF FF FF FF FF 00 04 69 F2 19 24 94 00 00 31 16 01 03 80 29 17 78 EA F5 45 A4 55 50 9E 27 0F 50 54 BD EE 00 81 C0 4B C0 4B CA 4B CF 61 C0 61 CA 61 CF 01 01 66 21 56 AA 51 00 1E 30 46 8F 33 00 9A E6 10 00 00 1E 00 00 00 FD 00 32 4B 18 53 11 00 0A 20 20 20 20 20 20 00 00 00 FC 00 41 53 55 53 20 56 53 31 39 37 0A 20 20 00 00 00 FF 00 43 43 4C 4D 54 46 30 33 37 39 32 34 0A 00 47 * Create a new subfolder and plist within /System/Library/Overrides/Display/ containing the new EDID string and monitor name. * Reboot. Now the problems begin. Even though the plist file is being read (which I know because the Monitor Name has changed in Displays), the custom EDID is not being used. When I dig into IORegExplorer I am able to come up with AAPL00,EDID string and it is the unmodified one read from the monitor. I even tried a plug-and-unplug while OSX is running, and also tried to reset the SMC and NVRAM, but no dice. Do I need to start digging into DSDT hacking? Is the Intel driver pulling down EDID during boot and I need to override it somewhere else? What am I missing here?
  4. Hello everyone, I have just installed Niresh Mavericks onto my Toshiba C55T-B5109. I tried to do everything I could to get this working, but there is no written documentation anywhere about this computer, not even how to replace the ram! Anyways, I got everything working except for: 1. Intel HD Graphics 2. Wifi (fixed using dongle) 3. Sound I was wondering if there was anyway to get the Intel HD 4400 Graphics Card working. Here are my full specs: Intel Core i3 4005u Intel HD 4400 8GB ram
  5. hello I am using a laptop and using the ig-platform-id 0x0a260006. I have a intel hd4600 graphics on my intel 17-4710hq cpu and currently I only have 1536mb of ram but the max my graphics can support is 2GB so I need a point in the right direction of how to go about changing this so that I can utilize all 2GB of possible intel integrated graphics. I'm trying to learn some stuff!!! is there a patch I need to create? is there some code I need to edit? anything helps as I am new to hackintosh. I just installed mines like a week ago. thanks anyone for the help.
  6. When I installed 10.13.4 I tried to boot macOS with iGPU enabled only in BIOS (without injecting and kexts, HD 4600) and my daily use dGPU (GTX 750 Ti, injected in config and web drivers enabled) and everything works fine, but it boots slower. There is a chance to make fully working dGPU and iGPU at one time? With kexts, injects, et cetera? Something like dGPU as eGPU and iGPU as main GPU? I don't want to break my build, so I am asking you before trying it. My computer: MOBO: Gigabyte P85-D3 GPU: Gigabyte GTX 750 Ti Windforce (2GB VRAM) CPU: i5-4670 RAM: 8GB DDR3 1600MHz Audio: ALC887 Ethernet: Realtek RTL 8111 Drives: SSD Goodram 240GB and HDD 1TB.
  7. PowerPC version of Mac OS X 10.1 released in 2001, running on a Hackintosh, which in fact is an ASUS X550L, this can be accomplished in any machine, but I use OS X 10.9 as my main system, and I am emulating every single version of OS X that I feel like hihihi All is done using QEMU, which when compiled from source can successfully emulate any Mac OS version that you want, any Linux, any Windows, any ARM OS heheh goood software. https://www.youtube.com/watch?v=a2hqbYFSvKI You can also Download the Qemu 2.7-rc0 package for OSX from: http://www.open.ou.nl/hsp/downloads3/Qemu_2.7-rc0-OSX.zip More info and detailed instructions at: http://thegroovykosak.blogspot.pt/
  8. My processor configuration is: 3.19 GHz Intel Core i5 My Ram: 8 GB 1600 MHz DDR3 Onboard graphics: Display 64 MB of Shared System Memory And my motherboard configuration is: Asus P8B75-M LX Currently I am running Mountain Lion. I need to upgrade to Mavericks 10.9, but having issues with the Graphics card compatibility. I need some advice On which would be the Supported graphics card for my system. I'm an Indian resident. The site to search for would be http://www.flipkart.com/gaming-components/graphic-cards/pr?p%5B%5D=sort%3Dprice_asc&sid=4rr%2Ctin%2C6zn&q=graphics+card I would really appreciate some help. Basically I am looking for cheap(cost wise) graphics card.
  9. GameTechGear

    Need help! Please?

    Hey everyone, I tried to research a lot and finally ended trying many things which did not work. I tried Snow OSX UniFlash but ended not getting proper post-installation updates, then I tried [url="http://www.insanelymac.com/forum/topic/279450-why-insanelymac-does-not-support-tonymacx86/"]#####[/url]+[url="http://www.insanelymac.com/forum/topic/279450-why-insanelymac-does-not-support-tonymacx86/"]#####[/url] but didn't find any DSDT patches. So finally I ended up on insanelymac! I found a few topics but did not find any with my PC configuration. So, if anyone can please give me full instructions, I will be very grateful to you. Thanks in advance! My PC configuration: Intel Pentium Dual Core E5700 @3.0 Ghz GIGABYTE G41MT-S2P LGA 775 ATI Radeon HD4670 Transcend 4GB DDR3 RAM Currently running Windows 7 Ultimate 32-bit Please ask for any other information if required Also, I am attaching my DxDiag System Information log file if it helps DxDiag.txt Please help me!
  10. Mac Rumors have linked to an article from the wife of a Apple developer who first ported OS X to Intel back in 2001. http://www.macrumors...roject-marklar/
  11. Since my other post was vague and stopped getting responses, I will start threads based on each issue to see if that helps. So since I installed Yosemite and ran Vietnam with the Chameleon bootloader, almost everything is working except audio (i ordered a usb audio interface to get around this for now), and the biggest mystery for me is the Ethernet. Upon installation I selected the appropriate AppleIntelE1000e kext from Vietnam but my ethernet didn't work. I repaired permissions and kext cache using kext utility and then re-installed the AppleIntelE1000e kext from Vietnam. Restarted and internet worked. Shutdown my machine for the night and came back the next day to another issue with screens and desktops, and ethernet mysteriously stopped working again. I didn't think much of it and figured with all my tinkering with Model Identifiers and screen options I must have somehow messed up the Ethernet. - I repaired permissions and kext cache using kext utility and then re-installed the AppleIntelE1000e kext from Vietnam. Restarted and internet worked again. I kept my computer on for a while, Restarted a bunch of times and never had a problem. Turned off my computer again for the night, came back this morning to NO ETHERNET again. The kext is still in the S/L/E folder but nothing shows up under DPCI manager for ethernet. What could be happening here? Any info I can provide that will be helpful, lmk. Thanks Edit: I just restarted my computer while typing this and now ethernet is working again. I didn't repair or install anything, just simply restarted. Something must be happening on a shutdown overnight. Double Edit: I just confirmed this behavior by shutting down and waiting 2 minutes. Powered back up and had no ethernet. Restarted from that point and ethernet works.
  12. esekaocho

    [Ayuda]HP 550 y tarjeta grafica

    Hola! Nuevamente pidiendo soporte. Resulta que tengo unos kexts (tengo iDeneb 10.5.5) para instalar los drivers de video, pero resulta que los instalo y reinicio, pero al momento de tener que iniciar sesion, no me aparece, solo me aparece la pantalla negra y el puntero y no se que podra ser. Mi tarjeta de video es una Intel (no me acuerdo del modelo la ptm) pero se supone que funciona con el kext de Intel X3100. Disculpen la falta de memoria jeje. Saludos, un abrazo.
  13. Abhijeetm31

    i need gma x4500 driver for Mountain Lion.

    I need GMA x4500 driver for Mountain Lion...plz some one help me
  14. Hi all, I just installed 10.7.2 in my Dell Precision T1600. Everything works fine, except for no QE/CI on the onboard Intel HD Graphics P3000. I have installed it with latest chimera. I tried all the possible ways for HD 3000, but it seems that it requires something extra or something new. The onboard graphics are due to the new Xeon E3-1245 processor, which is really new. The ID for this device is 0x010a8086 (sometimes, this id is related to a HD 2000 graphic card) Any suggestion on how to make this work? Thanks
  15. I've got an Asus x301a with x401a signed motherboard, ivy bridge chipset and intel usb 1e31 extensible host controller. No matter what, if I enable xhci in bios the machine won't boot and will freeze at this point: These are the only options in bios regarding XHCI: This is the report under Windows for the xhci hub (made with treeview): ===================== USB Host Controller ======================= +++++++++++++++++ Device Information ++++++++++++++++++ Friendly Name : Controller host Intel(R) USB 3.0 eXtensible - 1.0 (Microsoft) Device Description : Controller host USB conforme a xHCI Device ID : PCI\VEN_8086&DEV_1E31&SUBSYS_14F71043&REV_04\3&11583659&0&A0 Vendor : Intel Driver KeyName : {36fc9e60-c465-11cf-8056-444553540000}\0000 (GUID_DEVCLASS_USB) Driver : C:\Windows\System32\drivers\USBXHCI.SYS (Version: 10.0.10586.0 Date: 2015-10-30) Driver Inf : C:\Windows\inf\usbxhci.inf Legacy BusType : PCIBus Class : USB Service : USBXHCI Enumerator : PCI Location Info : Bus PCI 0, dispositivo 20, funzione 0 Manufacturer Info : Controller host USB xHCI generico Capabilities : 0x00 (-) Address : 1310720 Problem Code : 0 Power State : D0 (supported: D0, D3, wake from D3) Child Device 1 : Hub radice USB (xHCI) Device ID : USB\ROOT_HUB30\4&207806B2&0&0 Class : USB --------------- USB Hostcontroller Info0 -------------- PciVendorId : 0x8086 (Intel) PciDeviceId : 0x1E31 PciRevision : 0x04 NumberOfRootPorts : 0x04 (4 Ports) ControllerFlavor : 0x00 (0 = USB_HcGeneric) HcFeatureFlags : 0x00 Port Power Switching : no Selective Suspend : no Legacy BIOS : no Roothub Symbolic Link : USB#ROOT_HUB30#4&207806b2&0&0#{f18a0e88-c30c-11d0-8815-00a0c906bed8} ----------- USB Hostcontroller BusStatistics ---------- DeviceCount : 0x02 (2) CurrentSystemTime : 0x01D18FCF7F995165 (2016-04-06 08:42:33) CurrentUsbFrame : 0x32D15 (208149) BulkBytes : 0x00 (0) IsoBytes : 0x00 (0) InterruptBytes : 0x00 (0) ControlDataBytes : 0x00 (0) PciInterruptCount : 0x01 (1) HardResetCount : 0x00 (0) WorkerSignalCount : 0x00 (0) CommonBufferBytes : 0x00 (0) WorkerIdleTimeMs : 0x00 (0) RootHubEnabled : 0x01 (yes) RootHubDevicePowerState : 0x00 (D0) Unused : 0x00 (0) NameIndex : 0x00 (0) More in this complete report: UsbTreeView_report.txt The report was done with an usb 2.0 device and an usb 3.0 device connected, (and the webcam which is connected internally). Here is my DSDT which is patched correctly, I think. Does anyone have a clue why of this behaviour? The port worked with Yosemite only with genericusbxhci kext, it didn't work natively, the system would boot but it would freeze instantly if plugging an usb3 device.
  16. Hi there, I am new to the forums, but am extremely keen to get into running OSX on my pc. I have managed to follow enough instructions to get the OS installed but I must now face defeat as I come to you for help. I am trying/have successfully installed Snow Leopard on my Dell Inspiron 1520 albeit with difficulty. Specs: Intel Core2Duo T6600 2.2GHz 800mhz FSB 4GB DDR2 667Mhz dual channel Intel GMA x3100 80GB HDD set to AHCI (i have no spare since this is a spare computer I use to trial Linux or stuff) Now my problem is, I get a black screen on install, I believe it to be my graphics card. This happens after the first initial boot, I am unable to install kexts or even run the first time setup but I know it is running because I can hear the pop of the volume as i press the Up/Down Buttons. I tried installing different versions of OSX (Lion and some from my sisters cd's with the mac which I cannot touch not in 1000000 years) But i get a kernel panic about AHCI. The only version that actually works is IATKOS Snow Leopard. But this is what I get the black screen on. Uhmm oh yes, one time I heard "staying alive" playing with a black screen. and after 10-30 minutes of leaving the computer idle i pressed the power button thinking it had frozen but then the display started working, and I was able to get into the desktop. Silly me decided to shut down the computer. Since then, after ever install, I have had a black screen. Uhmm oh a few times I decided to hook up to my external monitor but on boot the apple logo froze. and the spinning wheel doesnt move. if i try switch back to the laptop screen, the screen bleeds from grey to white. Oh nearly forgot. I cannot install DSDT for my laptop unless theres a way to do it from i boot or before getting into the desktop which i cannot do. umm ah I have tried -x -v DSDT=No GraphicsEnabler both on and off and acpi=no? or 0 whichever one. I am really keen to get it running, Also I use chameleon bootloader but i dont install it to hard drive, when it says select disk i select disk0s2 but it says it cant find the disk. I guess the main thing id like to know is, can i install my dsdt from i boot or before the OS can initialize? I have a 1520 dsdt waiting. Thanks to all! I am willing to provide any information if needed.
  17. Robby Crosby

    Hackintosh Build

    I am upgrading m AMD system to intel so i can install OS X. The specs I am upgrading to are: Foxconn H61S LGA 1155 Intel H61 Mini ITX Intel Motherboard Intel Core i3-2100 Sandy Bridge 3.1GHz LGA 1155 65W Dual-Core Desktop Processor Intel HD Graphics 2000 BX80623I32100 As well as what i Previously have: 1 TB Hard drive 4 GB RAM How should I install OS X? are these compatible? THANK YOU
  18. Salve a tutti gete, dopo essere (finalmente) riuscito ad aver configurato correttamente ogni singola parte del mio Hack, l'unica pecca continua a restare la retroilluminazione o Backlight. Ho provato ad installare i kexts IntelBacklight ed ACPIBacklight, purtroppo con scarsi risultati. In un altro post Gengik84 marco.pisellonio mi hanno aiutato, molto gentilmente e con moltissima pazienza, a configurare tutto quanto in modo corretto, mettendo anche mano ai DSDT. Volevo sapere se esiste qualche modo alternativo per ovviare al problema, in questo modo finalmente avrò tutto correttamente funzionante. Chiunque potesse darmi qualche dritta a riguardo mi farebbe una gran cortesia, sono alla ricerca di una soluzione da diversi giorni, ma finora nessuna è stata quella corretta. Ringrazio anticipatamente chiunque vorrà aiutarmi, nonchè i Moderatori di Sezione per l'aiuto che mi hanno dato fino ad ora e la pazienza mostrata, grazie a voi sto imparando tantissime cose nuove, continuate cosi ragazzi!
  19. Hello, i want to install Any Hackintosh version on my old computer, anyone can help me? I was tried a two years ago but it not work. I dont have AHCI on my bios. Now i read forums about successfully install on E5700. But there no tutorial for installing. So, can someone help me for figure out installing? Sorry for my bad english. English not my native language. Thanks Processor (CPU) CPU Name Pentium® Dual-Core CPU E5700 @ 3.00GHz Threading 1 CPU - 2 Core - 2 Thread Frequency 2999.84 MHz (15 * 199.99 MHz) Multiplier Current: 15 / Min: 6 / Max: 15 Architecture Wolfdale / R0 Step (45 nm) Cpuid / Ext. 6.7.A / 6.17 IA Extensions MMX, SSE, SSE2, SSE3, SSSE3, EM64T, VT-x Caches L1D : 32 KB / L2 : 2048 KB Caches Assoc. L1D : 8-way / L2 : 8-way Microcode Rev. 0x00000A0C TDP / Vcore 65 Watts / 1.248 Volts Type Retail (Original Frequency : 3000 MHz) Motherboard Model MSI G41M-SP20 (MS-7592) Socket Socket 775 LGA North Bridge Intel G41 rev A3 South Bridge Intel 82801GB (ICH7/R) rev A1 BIOS American Megatrends Inc. V32.13 (11/06/2014) for more visit my cpu-z log : http://valid.x86.fr/18i2h8
  20. Hi guys, After a successful installination of mac os x yosemite, including ethernet,video...except audio everything was smooth running. But now after 5-6 days of smooth running, it shows this error and never boots up BUG in process suhelperd[198] it never boots up again. Last thing I did was to install audio drivers to the USB EFI, but it didnt work and now this error. Thanks Rahul
  21. I've installed Mac Os X 10.9.1 Mavericks on my Intel Haswell NUC Core i5 (D54250WYK), which has mini Display port output. I connected Nuc with 27-inch Korean monitor (Crossover 2763amg) with mini Display port - Display port cable to get 2560x1440 resolution. Installation was working fine without any issue, then i restarted my machine to load Mavericks and got login screen. After i type my user account password, os x shutd down immediately in 1-2 seconds. If i boot with "-v -x" flags (verbose, save mode), then everything goes fine, but there is poor graphics acceleration. I've also noticed if i connect my Nuc to old 17-inch LG monitor through HDMI cable (mini HDMI - HDMI), then there is no a such issue, but resolution is 1080p. Another strange thing, if i change Org.chameleon.Boot.plist file located in /Extra folder of my SSD for lower resolution (from 2560x1440 -> 2048x1152) then i have os x shuts down after login screen not every time - sometimes it occured, sometimes not. The same behaviour if i connect my Nuc with passive mini DP - DVI adapter + DVI cable (the resolution in this case is 1920x1200): sometimes shuts down after login screen occured, sometimes - not. Also, i've tried Windows 7x64 installing, and everything worked without below problem in 2560x1440. I've heard about Lapic Kernel patching for Haswell CPU's, but i haven't tried it yet. Where could be the cause of this behaviour in Max OS X? Any suggestions? Here is my suggestion: Try another mini DP - DP cable. Try MINI DP - DUAL LINK DVI adapters like: Monoprice Mini DisplayPort/Thunderbolt Plus USB To Dual-Link DVI Adaptor Kanex iAdapt C30 MDPC30 Mini DisplayPort to DVI Adapter StarTech.com mdp 2 dvi Mini DisplayPort to DVI Dual-Link Apple mini Display port to Dual Link DVI adapter Try External usb3.0 video capture card moved topic to this forum's section
  22. Hi guys, First of all: Sorry for my english. I decided to install Mavericks on my notebook, HP Sleekbook b040sl. Here are the specs: CPU: Intel i5 3317U Chipset: HM77 Express Graphics: Nvidia GT 630M (That can't work), Intel HD 4000 WLAN: Qualcomm atheros ar9485 Touchpad: Synaptics I've upgraded RAM from 4 to 8GB. More specs at http://h10025.www1.hp.com/ewfrf/wc/document?cc=it&lc=it&dlc=it&tmp_geoLoc=true&docname=c03565612 I want to install OS X 1.9 on a 30GB MBR partition on my original HDD with W8.1 with a bootloader. I am reading guides, googling, but I want to know the best guide for installing OSX and I think that is the all-in-one in tutorials section. I know that Nvidia won't work. Another question: is there any kext or others methods to make ar9485 work? Thank you guys. I've a virtualized iAtkos ML with VMWARE for doing mac things.
  23. Hey guys, I'm working on a Samsung serie 5 ultra hackintosh, and I can't get my built-in display to work in any way. I add some strings to my org.chameleon.boot.plist like: <key>HD4000PlatformId</key> <string>9</string> <key>device-properties</key> <string>5e0000000100000001000000520000000100000002 010c00d041030a000000000101060000027fff04002c000000 4100410050004c002c00690067002d0070006c006100740066 006f0072006d002d006900640000000800000003006601</string> Also tried with GraphicsEnabler Yes and No, same thing. And with these strings, I could get my graphics and acceleration to work, but only in a external display (HDMI). Could anybody give me a hand out? Thanks!
  24. hanyuumination

    i3-2125 + asus p8p67

    Доброго времени суток. Прокопавшись некоторое время с установкой хакинтоша на phenom 2 x4 b45 + ga-870a-ud3 решил пересесть на интел. Итого, на настоящий момент сборка примерно такая: Intel Core i3-2125 Asus P8P67 DeLuxe Память представлена тремя планками 4+2+2ГБ, двухгигабайтные планки стоят в слотах одного цвета. AMD Radeon HD7850 1GB Sapphire Kingmax SSD 60GB Собственно, требуется OS X 10.7.5+ на данном железе. Находил разные гайды на разных ресурсах и следовал им, в итоге все выливалось kernel panic с ошибкой "can't perform kext scan: no kext summary" и завершающей строкой system uptime in nanoseconds: %%от нуля до любого рандомного значения%% Пробовал как сборки osx86, которые по сути просто разворачиваются на флешку, использовал различные бутлодеры, от хамелеона до ящика пандоры. Бутфлаги использовал тоже в разных комбинациях, на постоянной основе включал флаги -f и -x. Биос стоит последний, насколько я понимаю, откат его до предыдущих невозможен (в одном из гайдов сообщалось, что стабильная работа возможна на версиях 2ххх, однако у меня версия 3ххх). HPET включен, VT-x отключен, разгона нет. Возможен ли стабильный хакинтош в такой системе? Могут ли мешать загрузке графического установщика установленные PCI аудиокарта и PCI-e WLAN адаптер? Заранее спасибо.
  25. Ciao a tutti, volevo installare mountain lion sul mio esprimo p5720 e volevo scheda video audio e ethernet funzionanti, ecco le specifiche del mio pc: CPU: Intel Core 2 Duo E8300 2.83 ghz RAM: 2 GB GPU: Intel Q33 Express Chipset family (aida32 mi dice anche tipo chipset: intel gma 3100) AUDIO: dispositivo high definition audio ETHERNET: broadcom netxtreme gigabit ethernet qualcuno ha una guida e puo dirmi quali kext e quale distro installare? grazie mille Ho provato con niresh 10.8.2 ma mi ritrovo con scheda video e ethernet non funzionante, inoltre nella barra laterale del finder mi riconosce solo la partizione del disco dove ho windows e non quella dove ho installato ML. E poi la tastiera funziona solo ogni tanto. Qualcuno può aiutarmi?
×