Jump to content

Search the Community: Showing results for tags 'intel'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • InsanelyMac Lounge
    • Front Page News and Rumors
    • Reader News and Reviews
    • Forum Information and Feedback
  • OSx86 Project
    • New Releases and Updates
    • New Users Lounge
    • Developers Corner
    • Tutorials (The Genius Bar)
    • Technical FAQ
    • Installation
    • Post-Installation
    • DSDT and SSDT
    • Hardware Components and Drivers
    • Desktops
    • Notebooks
    • Netbooks
    • Tablets
    • MacMod of the Month
    • Multi-booting and Virtualisation
  • International
    • Your Language
    • Deutsch
    • Español
    • Français
    • Italiano
    • Português
    • Русский
  • Apple World
    • Mac OS X
    • Apple Computers and Hardware
    • iOS Devices
    • Mac Applications
    • Mac Programming and Development
    • iOS Programming and Development
    • Mac Gaming
    • Mac Accessories
  • Discuss and Learn
    • Windows Discussion
    • *nix
    • Apple Opinions and Discussion
    • The Great Debates
    • Internet(s), Servers, and Networks
    • Buying Thoughts, Reviews, and Recommendations
    • Mods and Overclocking
    • The Big Issues [Real Life]
  • Everything Else
    • Creativity
    • Thunderdome (Random Stuff)
    • Laughs
    • The Marketplace

Categories

  • Kexts
    • Graphics Cards
    • Audio
    • LAN and Wireless
    • Other
  • Kernels
  • Bootloaders
  • DSDTs
    • Patches
  • Pandora
  • Apps
  • Miscellaneous
  • Customization

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Location


Interests

Found 220 results

  1. TechGeek786

    Intel HD 2000!

    I have a Intel Hd 2000 graphics card as you can see, but the thing is that I keep getting th esame error everytime in verbose mode, error is: Transcript Offline - Buffer Pool Alocate. I would like a solution (I know I won't be able to acheive QE/CI) On the Osx86wiki my system is ited under 10.7.0 - Desktop Computers - Vostro 460 The guy said the intel hd 2000 does not work but at least did not get the error I did. I really need help on this. Thanks In Advance.
  2. Hey all, I'm new to the OSx86 community. I'm a recording engineer and I'm looking to get a solid OSX rig to run ProTools on and eventually upgrade to a HD system with some PCI Cards. I have a good amount of experience working and troubleshooting computers, even built a few windows systems myself. I found a custom built server a friend was running linux on and I was wondering if I could buy it and turn it into a solid OSx86 system. Here are the parts.... 1 x XCLIO Windtunnel Fully Black Finish 1.0 mm SECC Chassis ATX Full Tower Computer Case 1 x GIGABYTE GA-EX58-UD3R LGA 1366 Intel X58 ATX Intel Motherboard 1 x Rosewill RP550-2 550W ATX12V v2.01 Power Supply 1 x Intel Core i7-920 Bloomfield 2.66GHz LGA 1366 130W Quad-Core Processor BX80601920 1 x OCZ ReaperX HPC 4GB (2 x 2GB) 240-Pin DDR3 SDRAM DDR3 1333 (PC3 10666) Dual Channel Kit Desktop Memory Model OCZ3RPX1333EB4GK 1 x Seagate Barracuda 7200.10 ST3250410AS 250GB 7200 RPM SATA 3.0Gb/s 3.5" Internal Hard Drive -Bare Drive 1 x LITE-ON 22X DVD Burner Black SATA Model iHAS322-08 1 x PowerColor AX3870 512MD3-PH Radeon HD 3870 512MB 256-bit GDDR3 PCI Express 2.0 x16 HDCP Ready CrossFireX Support Video Card For ProTools compatibility I NEED to run the latest Version of SNOW LEOPARD 10.6.8 is $400 a fair price for the system as of April 2012 ? From the forum lurking I've done, I think the CPU and the motherboard will work, and I know I have the ability to upgrade CPU in the future due to the motherboard. I'm questionable about the graphics card, I'm thinking about upgrading it and getting some more ram. I'm not using this computer for gaming, so I don't need any real graphics power, my goal is shear CPU processing power for an AVID ProTools Native system. I know a lot of audio enthusiasts out their crave an OSX system an the $2k+ entry price of Mac Pro is money you'd rather spend on speakers or mics, Thanks for the help, I'll post updates of the processes as I go to those who are interested.
  3. Hi ! Does anybody knows if OS X (10.7) would be compatible with the Intel C602 chipset used by bi-xeon motherboards ? And more generally what are the drawbacks of using dual processors with OS X ? Thanks in advance
  4. well ...first things first the components of my pc: notebook acer/emachinesEM250 intel atom n270 with p-state and c-staterunning at 100% Samsung ddr2 ram1gb Wd 160 gb hd wifiAtheros AR9285 EnterNet atheros realtek audio with voodoohda(Czechmodelinwindowsand put ithere) intel gma 950 working fine in10.6.527ae synaptis touchpad sleep does not work and is a instalation of iatkos s3 v2 nowthey knowmypcI bringthis missionimpossible create a DSDT to run the intel gma 950 in10.6.8because whenI upgrade to this versionor10.6.6 does not work and cant install kextbutdoes not workscreenjust staysblueor whiteand can not see anythingbut if it worksthe audio andps2kextand touchpad andI want tocreate aDSDTfor mypc... at firstbecauseI have nothinggood toAsher second...I want to losesome thingsthe Macstore and finallyto share withpeople who havethe samepc goodto see thatI'm not lostI correctedsomeerrorsand sinaxtispatched withdsdtpacheditor+notebookintelgma950 pacht but Imanaged tocompile thedsdtto provethatI getwarnings I would still liketo explain to methatthemistake andwentoutas..I havebasic knowledge ofprogramming inc+ + and the dsdtis nothingthatcodec+ +object-oriented hereI leave my original DSDT and one plus http://www.mediafire...4ctwqp2ckkhhat5 ps:sorry for thebadEnglish
  5. Minha configuração é essa: Notebook HP G42-440BR Chipset Intel Ironlake-M IMC Áudio ALC270 Processador Core i3 370 M 2.40GhZ Memória 1x2GB 1x1GB DDR3 1066 MhZ Intel HD3000 HD Seagate SATA 500GB Wireless Broadcom 802.11n Network Adapter Realtek RTL8139/810x Fast Ethernet Generic Bluetooth Adapter Microsoft Gostaria de saber qual CDBoot eu devo usar para subir a instalação, qual a versão do Chameleon eu instalo para ele subir corretamente, qual DSDT e SMBIOS eu tenho de usar para configurar meu Mac, qual kernel Flags eu devo usar para o Mac iniciar corretamente, quais Kexts e etc. Tentei usar o mesmo método de instalação do meu PC mas não funciona de jeito nenhum. Quanto mais mastigado melhor, agradeço desde jÁ. Att. Rafael Fragoso.
  6. Hi All I have 2 x (one pair) INTEL XEON E5530 2.4GHZ QUAD-CORE CPUs for sale on ebay with a starting bid of $550 for BOTH processors. No one has bid as of yet so will literally be paying 50% less than retail if no one else bids...These are powerful processors that work beautifully as the brains of a HackPro - they seem to favor Supermicro motherboards, but I have had them in ASUS as well and they crank all the same. Please send an email to sturzo@gmail.com if you're interested in purchasing direct - I am more than willing to end the auction for a reasonable 'best offer' Here is the Ebay link: http://r.ebay.com/bu5t81 Thank you!
  7. This is my first install of mac, I am running snow leopard on a hp g60-635dx and followed the guide here to install. Everything during the install went fine but yet when I go to attempt to watch a youtube video I only get audio and when I try and watch a dvd I get the error "A valid video device could not be found for playback [-70017]". The only other thing not working is the HDMI port on the laptop, but that isn't as big of a deal. Any help would be great, thanks in advance.
  8. Salve sono riuscito finalmente a installare Lion (10.7.3) sul mio Notebook (vedi la firma per le specifiche). Il microfono, il wifi e le schede video non sono funzionanti. La cosa più importante in questo momento è la scheda video (ne ho due, una integrata e una dedicata). Quando avvio il pc, la priorità di boot è sulla scheda video integrata, quella meno compatibile con OS X. Ho visto comunque che numerosi utenti in questo forum e anche su youtube (link) sono riusciti ad abilitare la scheda video dedicata tramite l'iniezione dell'EDID e così via. Ho provato ad iniettare l'EDID, infatti se vado su 'Monitor' mi viene scritto: "Internal LCD Forced EDID", perciò l'EDID è valido, e, una volta fatto ciò dovrei essere in grado di avviare OS X con la 5470. Ebbene, non è così. OS X parte sempre con l'integrata anche se aggiungo al com.apple.boot.plist in /Extra le stringhe: -GraphicsEnabler, Yes -Graphics Mode, 1366x768x32 -Aticonfig, Hoolock Quindi ora che posso fare? Ho inoltre provato ad installare i kext per la dedicata (che dovrebbero abilitare il qe/ci) e all'avvio infatti vengono caricati perché viene rilevata la dedicata. Se comunque non potete darmi una mano con questa faccenda della scheda video vi sarei grato se mi aiutaste con il microfono (integrato) e la scheda wifi. p.s: per l'audio uso VoodooHDA 0.2.1 perchè le versioni successive danno KP all'avvio o producono effetti Larsen. Grazie a tutti! -giofrida
  9. Hello Well, Im new here and im to stupid to pass the second test cause of im 15 years old and many thinks i just cant know in my age. Sry for bad english I try my best! By the way I'm from Germany. So, I want to install any Mac OSx on my laptops. I already tried "iAktos v7" and "iDeneb v1.6" lite after about 20 fails on both computers with both softwares I gave it up and hope for help here. I will give you the exactly hardware of both know. HP-DV7-2170eg Compal HL90 iAktos v7 Problems: HP: The install crashes at about 85% but the bootloader was already installed so it boots with Chameleon 2.0 and stucks at the Apple logo. HL90: The install crashes at about 45% but the bootloader was already installed to and also stucks at the Apple logo. iDeneb v.1.6 Problems: HP: The install complete but not succesfull and when the PC wants to boot comes this boot0: test boot0: error . HL90: The install crashes at about 60% and when i want to boot there comes something with my netcard. I really hope that you can help me because I now own an iPhone 4s and an iPad 2 and I really wish to have Mac OSx. You can add me in: Facebook Jona Becker MSN bohne481@hotmail.com ( I think )
  10. Robby Crosby

    Hackintosh Build

    I am upgrading m AMD system to intel so i can install OS X. The specs I am upgrading to are: Foxconn H61S LGA 1155 Intel H61 Mini ITX Intel Motherboard Intel Core i3-2100 Sandy Bridge 3.1GHz LGA 1155 65W Dual-Core Desktop Processor Intel HD Graphics 2000 BX80623I32100 As well as what i Previously have: 1 TB Hard drive 4 GB RAM How should I install OS X? are these compatible? THANK YOU
  11. What core graphics of I3-380M is,HD1000 or HD 2000? the device ID is 8086-0046,somebody says it's HD1000, while the other says I3 use HD2000 graphics unit? who was correct?
  12. poseidonia

    Acer Aspire 5742

    Hi all, first of all I present myself in the forum, this is a great place and you have helped me a lot whit my OSx86. I have a Acer Aspire 5742 with Intel ® Core ™ i3-370M Processor (3M Cache, 2.40 GHz) and I'm not sure the graphics chip used, I think it is Intel HD Graphics 3000, but I could not confirm this, I I know that this is the device id 0x0046 Intel (0x8086) 0x0002 revision. I've been time doing tests assuming it's a HD 3000 Graphics, I followed some of the threads of this and other forums but have not got any progress. iATKOS L2 works fine on my laptop, but graphics performance is terrible and I can only use 1024x768 resolution, though, to make it work I have to remove any Intel Graphics kexts. I have been researching and I found that Mac Book Pro 8.x uses the onboard graphics I've also seen this video on YouTube - - and it made my curiosity to overflow! Should not the graphics (assuming they are HD 3000) work with the native Apple kexts? Thank you & bye.
  13. Intro Hey guys, I'm a linux guy so I'm not afraid to get down and dirty here. With that said my current project is to install osx86 onto this server motherboard and get the 8800gts working with QE/CL. I currently have a working system with Ethernet but no sound or DVD drive. The DVD drive wont reconize and I did not yet install a sound card. I am using the chocolate_kernel and do not need any boot flag to boot up. The real problem is the graphics. If I can get this up I don't care about DVD or sound. Setup Intel Server mobo (I think this is the board) Dual Processor - Dual Core 3.0Ghz 4GB DDR2 - 800Mhz 8800gts 320mb [g80] 320GB - Portable HDD (for sandboxing/installing) iPortable Snow Leopard 10.6.2 - chocolate_kernel Problem The 8800gts 320mb [G80] will not install. No QE/CL, no hardware acceleration. No Front Row. I have tried the following: GraphicsEnabler=yes EFI Studio OSX86 Tools EFI tool GraphicsEnable.pkg (or something rather. I can get the exact name) Deleted Framebuffer.kext & installing the kexts that come with iPortable Snow I have tried 3 different EFI strings that I all found online. iPortable Snow comes with NVinject and NVenabler but they are pkg and I cannot find any documentation on them on the internet. Funny thing about the EFI strings, they install to a directory NOT in Extra/com.apple.Boot.plist . I have to copy the plist from a different directory where EFI Studio and OSX86 Tools spits it out and copy it to the Extras folder. Please help I am 5 days into this and I have lost sleep over it thinking I am 'almost there' with each step. Thanks, any help is greatly appreciated!
  14. Hello, I want to know if it's possible to run hackintosh on an ASUS P8H67-M-LEV3 with an i3 2100? I plan on using the following components: Inbuilt graphics (till i have enough money for MSI Radeon HD 6770 1GB Twin Frozr II) Inbuilt Sound, Ethernet, USB, USB 3 PCI-E card Western Digital WD20EARX 2TB 6GB/s HDD LG Blu-ray reader I'm fairly new to this and i would also like to run XP and 7. So thats OSX, XP and 7 on 3 different partitions. Thanks, and step-by-step instructions and files would be nice Danz207
  15. GameTechGear

    Need help! Please?

    Hey everyone, I tried to research a lot and finally ended trying many things which did not work. I tried Snow OSX UniFlash but ended not getting proper post-installation updates, then I tried [url="http://www.insanelymac.com/forum/topic/279450-why-insanelymac-does-not-support-tonymacx86/"]#####[/url]+[url="http://www.insanelymac.com/forum/topic/279450-why-insanelymac-does-not-support-tonymacx86/"]#####[/url] but didn't find any DSDT patches. So finally I ended up on insanelymac! I found a few topics but did not find any with my PC configuration. So, if anyone can please give me full instructions, I will be very grateful to you. Thanks in advance! My PC configuration: Intel Pentium Dual Core E5700 @3.0 Ghz GIGABYTE G41MT-S2P LGA 775 ATI Radeon HD4670 Transcend 4GB DDR3 RAM Currently running Windows 7 Ultimate 32-bit Please ask for any other information if required Also, I am attaching my DxDiag System Information log file if it helps DxDiag.txt Please help me!
  16. bueno.... Primero holas a todos los de este foro, soy nuevo en el foro y bueno no se mucho de esto del hackintosh pero me encanta trastear con cosas nuevas XD. ahora paso a explicar mi caso ya que antes lo avia dejado hecho un relajo XD.... Bueno tengo una notebook emachines/acer EM250 o en la acer la AOD250 el caso es que son parecidas O MEJOR DICHO SON IDENTICAS los componentes son... micro: intel athom n270 o n250 no me acuerdo bien de la serie del micro disco duro sata wd scorpion de 160gb 2 particiones 20gb windows y 130gb para mac en modo ahci sata wifi atheros 5007 lan atheros chipset grafico intel gma 945/950 27ae audio realtek pero no me acuerdo de la serie chipset ich7 intel o eso es lo que me aparese :S y la webcam la tengo desconectada por problemas con el flex Y_Y en fin ese es todo mi hardware ahora la distro que utilizo es la iATKOS S3 version 2 (10.6.3) la configuracion es bootloader chameleon v2 rc4 bootloader options 32bits graphics enlabler -pci1 legacy logo parches athom kernel drivers main hadware ahci sata sound todo activado ps/2 voodoo ps/2 cpu power management voodoo p-state voodo power laptop hardware todo seleccionado ntfs-3g todo seleccionado vga efistring natit (32bit) gma 950 27ae (32bit) esa es toda mi configuracion para instalar el os x aclaro estoy instalando el s.o desde una pendriver de 8gb CON MI METODO... asi que no puedo poner mucho sobre mi metodo por que todavia no estoy 100% seguro de el :S bueno... al instalar el os x todo jala como deve el p-state, el audio y el video todo funcionando como se deve ahorra el problema esta al instalar el combo upader 10.6.8+ legacy kernel toda la instalacion del upader sale vien luego aplico el legacy kernel y reinicio, despues del reinicio todo entra vien 0 kernel panic y 0 problemas con los demas dispocitivos ahora el problema enpiesa en el video despues del upader el audio jala como se deve ya que estoy utilizando el voodoohda 2.6.7 (creo que es asi) pero son los mas actuales lo que no jala es el video me lo deja en 800x600 sin posibilidad de subir la resolucion ahora al intentar instalar los kext de la grafica, que es la gma 945 27ae, no todo sale a pedir de boca he intentado com unos 70 kext de la misma y siempre sale lo mismo resolucion adecuada pero no tengo aceleracion grafica dando un alentamiento en los efectos del sistema y evitando la trasnparencia del finder, y ese es uno de los problemas, el otro problema es que cuando instalo los kext de anVAL solo viene el AppleIntelGMA950.kext y el AppleIntelIntegratedFramebuffer.kext ahora al instalar estos kext en modo normal y al reiniciar la notebook enciende pero al terminar de cargar el sistema y pasar al escritorio se queda en pantalla blanco O gris pero inicia sin problemas ya que tengo el insomiaX activado para que arranque junto con el sistema ya que no funciona el sleep en mi lap y ya que el insomia tiene sonidos cuando se activan pues.... con eso es que me doy cuenta de que arranca como se deve ahora lo que ago es apagarla a ciegas y entrar con -v -x y puedo entar a mi escritorio con la resolucion de pantalla correcta pero sin aceleracion graficas y sin poder utilizar el touchpad, solo el teclado aqui es donde aprobecho a instalar el natit de otro paquete de kext para snow y reinicio y entro normalmente con todo y aceleracion grafica bueno asta aqui se supone que es una victoria PERO NO ya que al reiniciar otra vez se pone peor las cosas, por que inicia y se queda colgada en pantalla azul pero funcionando todo como se deve grasias a la alarma del insomiaX y como instalo los kext... los instalo con el kext utility y todo sale como se deve en la instalacion pero no logro acer funcionar la grafica... tambien he intentado instalar otra vercion del efi loader cahmeleon v2 rc5 final, el chimera para snow leopart, el boot loader de tonymacx86 y no se que mas bootloaders con el chameleon tengo el problema de que no me jala el touchpad en el s.o, con el chimera jala todo vien pero no veo que mejore en el s.o y bueno... se me han acabado todas las ideas para este problema y realmente quiero tener el app store YA QUE hay unas cuantas app que quiero probar Y QUE SON FREE y que de otra forma no puedo obtener... BUENO espero que ahora si este mas explicado mi problemon Y QUE ME TRAE DANDO WELTAS LA CAVEZA y si el post anterior estaba muy desorganisado y echo un asco... ESPERO QUE AHORA SI ME PUEDAN AYUDAR ya que lo he organizado como se deve.... ahora sin nada mas..... espero mas respuesta y muchas grasias super8 por tus recomendaciones... EDITO... ahorita he reinstalado el sistema y voy a acer upader en una instalacion limpia del sistema aver que sale
  17. Uryupinsk

    Lenovo G570 Brightness Control

    Hello, first I'm sorry about my english but I'm French. I successfully installed Lion 10.7.2 via iAtkos L2 with QE/CI working on a Lenovo G570 (Intel Core i3-2310m with HD 3000 Graphics) I can set brightness following this post : http://www.insanelymac.com/forum/index.php?showtopic=236835&st=0 but I have a problem. The brightness steps aren't good : when the slider is on 0, screen goes black but if I put slider on 1 position, brightness is at 50/60%, which is too high. I think we can fix this with DSDT but I don't know how. There is my DSDT : http://www.mediafire.com/?9vkjbj8nw1qh73s Thanks for your replies.
  18. I have installed Lion on Vmware and due to good performance I have decided to install natively on the computer using this method: http://tonymacx86.bl...lion-using.html My machine: Intel Desktop Board DH67B Intel Core i3-2100 Processor (3M Cache, 3.10 GHz) The video is integrated on the motherboard Samsung S19A300 18.5 inch Widescreen LED Monitor Two Kingston of 4GB DDR3 PC3-10700 1333MHz But I have some questions: 1. What would be the choices I make in [url="http://www.insanelymac.com/forum/topic/279450-why-insanelymac-does-not-support-tonymacx86/"]#####[/url]? I found this topic with the option to place in the [url="http://www.insanelymac.com/forum/topic/279450-why-insanelymac-does-not-support-tonymacx86/"]#####[/url] But not any graphic option marked: http://www.tonymacx8...=141042#p141042 2. How to configure the integrated video motherboard? 3. Can you update the Lion without problems or I have to fix in each update? 4. I recognize the configuration of my monitor? 5. I found the DSDT file of the motherboard but not how to use it: http://olarila.com/f...c.php?f=7&t=219 Any help is appreciated as I am very new on Mac Thanks
  19. esekaocho

    [Ayuda]HP 550 y tarjeta grafica

    Hola! Nuevamente pidiendo soporte. Resulta que tengo unos kexts (tengo iDeneb 10.5.5) para instalar los drivers de video, pero resulta que los instalo y reinicio, pero al momento de tener que iniciar sesion, no me aparece, solo me aparece la pantalla negra y el puntero y no se que podra ser. Mi tarjeta de video es una Intel (no me acuerdo del modelo la ptm) pero se supone que funciona con el kext de Intel X3100. Disculpen la falta de memoria jeje. Saludos, un abrazo.
  20. Hi all, I just installed 10.7.2 in my Dell Precision T1600. Everything works fine, except for no QE/CI on the onboard Intel HD Graphics P3000. I have installed it with latest chimera. I tried all the possible ways for HD 3000, but it seems that it requires something extra or something new. The onboard graphics are due to the new Xeon E3-1245 processor, which is really new. The ID for this device is 0x010a8086 (sometimes, this id is related to a HD 2000 graphic card) Any suggestion on how to make this work? Thanks
×