Jump to content

Search the Community: Showing results for tags 'AMD'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • InsanelyMac Lounge
    • Front Page News and Rumors
    • Reader News and Reviews
    • Forum Information and Feedback
  • OSx86 Project
    • New Releases and Updates
    • New Users Lounge
    • Developers Corner
    • Tutorials (The Genius Bar)
    • Technical FAQ
    • Installation
    • Post-Installation
    • DSDT and SSDT
    • Hardware Components and Drivers
    • Desktops
    • Notebooks
    • Netbooks
    • Tablets
    • MacMod of the Month
    • Multi-booting and Virtualisation
  • International
    • Your Language
    • Deutsch
    • Español
    • Français
    • Italiano
    • Português
    • Русский
  • Apple World
    • Mac OS X
    • Apple Computers and Hardware
    • iOS Devices
    • Mac Applications
    • Mac Programming and Development
    • iOS Programming and Development
    • Mac Gaming
    • Mac Accessories
  • Discuss and Learn
    • Windows Discussion
    • *nix
    • Apple Opinions and Discussion
    • The Great Debates
    • Internet(s), Servers, and Networks
    • Buying Thoughts, Reviews, and Recommendations
    • Mods and Overclocking
    • The Big Issues [Real Life]
  • Everything Else
    • Creativity
    • Thunderdome (Random Stuff)
    • Laughs
    • The Marketplace

Categories

  • Kexts
    • Graphics Cards
    • Audio
    • LAN and Wireless
    • Other
  • Kernels
  • Bootloaders
  • DSDTs
    • Patches
  • Pandora
  • Apps
  • Miscellaneous
  • Customization

Categories

  • OSx86
  • Apple News

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Location


Interests

Found 238 results

  1. Bansaku

    UseAtiRom Chameleon EFI help!

    I recently installed Chameleon onto my HD's EFI partition and it works great except for I can not get UseAtiRom=y to work; no matter what I try it keeps loading from the legacy space. 1002_679a.rom (both extracted by myself as well as I tried d/l from TechPowerUp) resides in the Extras folder on the EFI partition. Using UseAtiRom=y with GraphicsEnabler=y halts the boot as usual, AtiConfig=Aji/Futomaki does nothing. What am I missing?
  2. Greetings, I am new to this forum, and I have been looking for answers to my problem, but after scouring the internet, I have so far been unable to find a solution. I currently have the following problem: I want to run Yosemite on VMware Workstation 11. I have unlocked VMW with the Unlocker v2.0.4, and I am able to set the machine type to MacOS, and I have an ISO of the Yosemite installer, but no matter what setting I choose, all I get is the VMware logo then a white Apple logo on a black background, and then the VM reboots in an endless loop without any errors. This happens regardless of whether I'm booting to the ISO or the virtual HDD. I have another PC that has VMW 10, and I was able to successfully install Yosemite on that one without any problems. The only difference I can see between the VMW 11 and VMW 10 machines is that the VMW 10 machine has an Intel i7 CPU, and the VMW 11 machine has an AMD FX-4170 CPU. Hardware virtualization has already been enabled on both machines, so that is not the problem. I have even gone as far as taking the entire VM from VMW 10 and imported it into the VMW 11 machine, and I still get the same problem. I am certain that having an AMD CPU is not an automatic show-stopper as I have an older VM (MacOS X 10.5.5) that works perfectly on the VMW 11 machine. Is there something that I'm missing? Thanx, IxtlCorsair1138
  3. Hey everyone, I'm pretty new to hackintoshing. I'm running a triple core AMD Anthlon 3.1 GHZ Proccesor with a 785G chipset. I have a 1TB internal HDD and a 120 GB External. Currently, I have a hackintosh running on the external BUT Where can I find a kext for my ATI Radeon 4200 Video Card? Seriosuly I looked everywhere but couldn't find one. Also I am running my hackintosh on an external. Should I partition my internal and dualboot since I want to make it my daily driver. Where can I find a wifi kext. I have an 802.11n card on this computer but I was unable to find a kext for it. Thanks everyone, -Momin
  4. gbkbrant

    AMD Hackintosh Help

    I am to the point right before installing ML. I am booting up in verbose mode with arch=x86_64 -v This is where things come to halt. If i do not type any boot options I get stuck on the white apple logo screen and must start over. Please help! I have attached an image of where things stop when booting. UPDATE: This problem is solved. The reply below this one is where my problem lies now.
  5. Hey guys, I have tried every snow leopard distros i could think of and haven't had any luck. Do you guys know of any? I used IHazard 10.6.6i and it failed. I used IHazard 10.6.1_10.6.2 AMD hackintosh one and get a kernal panic after install reboot and with iatkos i get the still waiting for root device. My mobo doesn't support AHCI standards is there any way to get around it? Also i have a really weird chipset, the ATI Xpress200 series and not many distros I've seen have them. If anyone can help that'd be amazing!!!
  6. I have 2 computers and I am in a Mac OSX class (learning about it basically) My teacher said It would be interesting to see it work on my laptop or Desktop. (Would also Like to dual-boot! Win7 and Mac OSX SL (only Retail i have at the moment Lion and Mountain Lion are on there way) My Specs: laptop: Acer Aspire 7650-Sb416 CPU: AMD A6-3400M (Quad-Core) Graphics: AMD Radeon HD 6520G Motherboard: Acer Je70-SB Chipset: AMD K12 bridge Rev 00 SouthBridge: AMD A55/A60M Rev 11 Ram: 8GB DDR3 CPU-Z Screen Shot of CPU -Facebook picture but I have it set to Public so you should be able to see it. My Desktop: Custom built Desktop CPU: FX-8150 8 Core Processor Graphics: nVidia Geforce GTX 550 Ti Dedicated RAM:1 GB X2 (I have taken one out no worries!) Motherboard: ASUSTek Computer Inc. M5A97 Rev1.xx Chipset: AMD RD9x0 Rev 02 SouthBridge:Amd SB910/950 LPCIO: ITE IT8721 <=No idea what this is. Ram: 16GB DDR3 CPU-Z Photo of CPU - Facebook picture set to public. Let me know I have been working on my laptop all week and i have gott as far as booting with nawcoms boot Cd with paramaters rd(0,0)/extras/modbin_kernel -force64 arch=i386 busratio=12 (dont even think thats right) Help me out I know the world of Windows but i want to learn more mac and My Girlfriend wont let me get one cus there expensive. Plus I want to do it for educational purposes and learn more about this stuff. I want to start developing. But i need to get this whole thing down first. On hand I have a Snow Leopard Retail disc/ ModCD by Nawcom/iATKOS S3 V2/EasyEfi V2.2 and have 55 black DVDs and 25 blank CDS lets do this!
  7. I have been trying to get iMessage working on my otherwise perfect Hackontosh. The problem is i cannot switch to clover due to exception 64 error and it's due to my motherboard which is super old it is a Asrock-VGS3-FX and I use a Amd Athlon x2 Black Edition OverClocked to Quad Core with 750 ti Graphics, Now with my specs out for the way I have tried file NVRAM I placed the kext in my Extra Folder and put the modules folder in the Extra Folder but with the filenvram.dylb in the extra folder the system will not boot and also had issues with yosemite I had filenvram in my extra folder when I was running yosemite but than I update to el captain but on yosemite I had no idea how to use file nvram and how to get iMessage working,
  8. Hi guys, Sorry my english, help me please for editing framebuffer for XFX HD 7770 double dissipation (ATI Radeon HD 7770). OS X: 10.10.3 Clover: 3193 DSDT: Yes with patch for video card I tried this: ATOM BIOS Rom: SubsystemVendorID: 0x1682 SubsystemID: 0x3233 IOBaseAddress: 0xd000 Filename: 777ZXXL1.SB BIOS Bootup Message: C44101 CAPPUCINO Verde XT 1G GDDR5 64Mx32 PCI ID: 1002:683d Connector at index 0 Type [@offset 43206]: DisplayPort (10) Encoder [@offset 43210]: INTERNAL_UNIPHY2 (0x21) i2cid [@offset 43316]: 0x94, OSX senseid: 0x5 Connector at index 1 Type [@offset 43216]: HDMI-A (11) Encoder [@offset 43220]: INTERNAL_UNIPHY2 (0x21) i2cid [@offset 43343]: 0x91, OSX senseid: 0x2 Connector at index 2 Type [@offset 43226]: DVI-I (2) Encoder [@offset 43230]: INTERNAL_UNIPHY1 (0x20) i2cid [@offset 43370]: 0x90, OSX senseid: 0x1 Connector at index 3 Type [@offset 43236]: DVI-I (2) Encoder [@offset 43240]: INTERNAL_UNIPHY (0x1e) i2cid [@offset 43407]: 0x93, OSX senseid: 0x4 Connector at index 4 Type [@offset 43246]: DVI-I (2) Encoder [@offset 43250]: INTERNAL_KLDSCP_DAC1 (0x15) i2cid [@offset 43407]: 0x93, OSX senseid: 0x4 777ZXXL1.SB : C44101 CAPPUCINO Verde XT 1G GDDR5 64Mx32 Subsystem Vendor ID: 1682 Subsystem ID: 3233 Object Header Structure Size: 355 Connector Object Table Offset: 48 Router Object Table Offset: 0 Encoder Object Table Offset: fd Display Path Table Offset: 12 Connector Object Id [19] which is [DISPLAY_PORT] encoder obj id [0x21] which is [iNTERNAL_UNIPHY2 (osx txmit 0x22 [duallink 0x2] enc 0x5)] linkb: true Connector Object Id [12] which is [HDMI_TYPE_A] encoder obj id [0x21] which is [iNTERNAL_UNIPHY2 (osx txmit 0x12 [duallink 0x2] enc 0x4)] linkb: false Connector Object Id [2] which is [DVI_I] encoder obj id [0x20] which is [iNTERNAL_UNIPHY1 (osx txmit 0x11 [duallink 0x1] enc 0x2)] linkb: false Connector Object Id [2] which is [DVI_I] encoder obj id [0x1e] which is [iNTERNAL_UNIPHY (osx txmit 0x10 [duallink 0x0] enc 0x0)] linkb: false Connector Object Id [2] which is [DVI_I] encoder obj id [0x15] which is [iNTERNAL_KLDSCP_DAC1 (osx txmit 0x00 enc 0x10?)] linkb: false Personality: Dashimaki ConnectorInfo count in decimal: 4 Disk offset in decimal 608944 Original DP, DP, DDVI, HDMI Connector ControlFlags Features Unknown Transmitter Encoder Hotplug Sense ID 0000000 00 04 00 00 04 03 00 00 00 01 01 00 12 04 02 02 0000010 00 04 00 00 04 03 00 00 00 01 02 00 22 05 03 05 0000020 04 00 00 00 14 02 00 00 00 01 03 00 00 00 04 04 0000030 00 08 00 00 04 02 00 00 00 01 04 00 11 02 01 01 0000040 Connector Type* 04 00 00 00 ATY,ControlFlags** 14 02 00 00 Features** 00 01 Unknown* 04 00 Transmitter* 10 Encoder* 00 Hotplug ID* 04 Sense ID** 04 Patched —> DP, HDMI, DDVI, DVI 00 04 00 00 04 03 00 00 00 01 01 00 22 05 01 05 00 08 00 00 04 02 00 00 00 01 02 00 12 04 02 02 04 00 00 00 14 02 00 00 00 01 03 00 11 02 03 01 04 00 00 00 14 02 00 00 00 01 04 00 10 00 04 04 DP: Not tested HDMI: Work , but no sound DDVI: Recognizes the osx, but the screen is black on the monitor DVI: Recognizes the OS X, but the screen is black on the monitor I want to use two monitors, and HDMI sound Print-screen monitor 1 HDMI work, but no sound Print-screen monitor 2 DVI Recognizes the OS X, but the screen is black on the monitor Can anyone help me? Thanks!
  9. Hi. Im trying to install OSX (niresh) on my Aspire 5551G Laptop. My laptop specs are: - Amd Phenom II x3 n830 (i'm not putting this topic on the section called "AMD" because is a problem related with graphics card, processor works perfectly). - Ati Mobility Radeon HD 5470 - 4GB RAM - 500 GB HDD. - Broadcom wifi Everything including wifi is working except the graphics card. I'm not able to get QE/CI Acceleration. I have tried to use niresh mavericks or niresh mountain lion (10.8.5). None of them supports. I have already tried patching EDID with clover, but no sucess (all works but there's still no qe/ci acceleration or resolutions). Using chameleon or chimera with "GraphicsEnabler=Yes PCIRootUID=1" i get a screen full of glitches. If i connect with VNC there's still no qe/ci acceleration, And if i don't use "PCIRootUID=1" Then nothing happens (no qe/ci acceleration but screen ok). I have already tried with some kext's. Nothing happened. I dont know how to inject EDID on chameleon and i think that this could save me. Someone can help me?
  10. I have had my AMD (see signature) Mavericks 10.9.4 installation up and running for a while now. I initially used Chameleon, and had no issue with the time/clock running fast, no issues at all. I switched to Clover, and now the clock gains about an hour per day. Opening Date & Time in System Preferences successfully corrects it, of course. I read how to enter a custom boot flag in Clover Configurator. My CPU speed is 3.7 GHz, with a multiplier of 18. So I entered BusSpeedkHz=205555 in CC. The clock still runs fast. Geekbench 32-bit runs ok, Geekbench 64-bit crashes and forces a restart. I didn't have these problems with Chameleon. Any suggestions before I switch back to Chameleon?
  11. theconnactic

    AMD Kernel

    Version 10.8.x

    2,451 downloads

    This is the result of months of development in this topic: http://www.insanelymac.com/forum/top...esting-on-amd/. The kernel, which i'm posting here as amd_kernel, was built by Andy Vandjick, but that wouldn't be possible without the amazing work by Sinetek (who made the first SSSE3 emulator ever, enabling non FX-series CPUs to run OSX in 64-bit kernel mode), R:A:W:x86, Bronzovka (who made Lion on AMD possible) and the Voodoo Team. Many thanks to them all! The correct boot flags to run the kernel are amd_kernel arch=x86_64. FX-series users must also add the correct busratio. The kernel is not working properly with nVidia graphics (and some ATI ones), so their users must also either add -x (safe mode) boot flag or disable GeforceGA.plugin and GLDriver.bundle in System/Library/Extensions. This kernel will also work with 64-bit Intel CPUs that are not capable of running the vanilla kernel. Good luck to all and please post feedback. The sources are also included for anyone wanting to build the kernel from the sources, or help improve it - there's still a lot of work to do.
  12. First. I was able to install Yosemite using the niresh 10.10.1 image. The only flags i used was npci=0x300 and -v. After when i try to boot Yosemite i end up getting black screen after it load all kexts. Here is my desktop build: Asus Sabertooth 990fx R2.0 Amd-Fx 9370 Msi GTX- 960 2gb So i only have the gtx 960. no IGPU. i use and used these flags: npci=0x3000, -v, nv_disable=1, -f(gives me a "not a intel machine, restart fix not applied error without it), graphicsenabler=yes(and used no also same results), nvda_drv=0(and tried 1 with same results). If i don't use the -f flag it says i have an unsupported card even before it starts loading the kexts, so that doesn't work. When i do use the -f flag and either to enable or disable my graphics driver or card(also tried not using the flag at all) it loads the kexts, but still black screen. Simply it breaks down to this: Both I have to use npci=0x3000 cause I have a Asus motherboard. Without -f, and with all possible nvidia flag and graphicsenabler flag combinations. Output: Doesn't recognize my graphics card as supported, "not a intel machine, restart fix not applied error and have to restart. With -f flag and with all possible nvidia flag and graphicsenabler flag combinations. Output: Passes the supported and fix check and loads kexts but as soon as it boots darwin, black screen, no restart though. The kernel i am using is: bronya_kernal_10.10_rc7, dont think its causing anything as verbose isn't panicking. Is there something i'm missing? i can obviously load graphics from my card since I was able to install, but cant seam to boot into it. I just need to simply boot so i can install the quadro driver for my card. Any help will be appreciated. Thanks.
  13. ashindnile

    Edits to AMDFramebuffer :|

    Hey guys! I'm still working on QE/CI With 10.9.2 M When I load VBIOS in Clover, It instantly reboots after a stage.. I've tried both including and excluding my VBIOS in the ROM folder.. Anyway, I ran kext wizard and realized the AMDFramebuffer.kext is not loaded I wonder if that's the problem and what I must do to get it running? Thanks! Ashton
  14. Kikobeats

    Sleep Mode in AMD

    Simply question. Is this possbile? I've tried it with SleepEnabler.kext but I have not success Of course, C1 Support in BIOS is disabled (if not, kernel panic, you know!)
  15. leonvmetcalf

    Firepro W7100 Compatibility?

    Anyone know if this card is compatible? Will Mac OS X recognize it if I use clover? I want to know before I purchase it for my workstation. Any feedback is welcome. Thanks!
  16. Hey guys, I know there has been millions of questions based on this card and frankly i'm just sick of running around trying all this different stuff that doesn't lead anywhere. My question is, is the 560 Ti a supported card for AMD based hackintoshes? (I say "supported", but you know what I mean) I've been working on getting my build to work for a couple of days now, and I have it off safe mode and working perfectly albeit the 10 mb/s internet cap (the only driver available) and this slow ass graphics situation of mine. I am literally watching the letters show up as I type. It is very irritating. For the record, I've tried GraphicsEnabler=yes, no, nvidia drivers caused a kernel panic, right now I have a .kext and a .bundle (can't remember off the top of my head, stock nvidia ones) deleted to keep the system from panicing, and it seems to work pretty well. Finally I have my SMbios set to MacPro5,1 and thresholds changed to match, no positive results. I know AMD isn't officially supported, but for how well this is working, if I could only get this damn card to work right, things would be perfect. If you have any outlandish situations, shoot! My Specs: HPE-410f (Prebuilt, I don't even wanna hear it!) http://h10025.www1.hp.com/ewfrf/wc/document?cc=us&lc=en&docname=c02481315 Here was the kernel log of the last boot, I'm using Niresh's distro OSX ML 10.8.2 rtclock_init: Taking bus ratio path 3 (AMD Phenom) rtclock_init: Phenom MSR 0xc0010071 returned: 0x3040007140001c10 TSC: Verification of clock speed not available in x86_64. TSC: Frequency = 3200.70656MHz, FSB frequency = 200.4416MHz, bus ratio = 16 Darwin Kernel Version 12.2.0: zo 6 jan 2013 21:22:53 CET; SinetekBronzovkAnVoodoo v1.0.0:xnu-2050.18.24/BUILD/obj/RELEASE_X86_64 vm_page_bootstrap: 2029467 free pages and 51301 wired pages kext submap [0xffffff7f80819000 - 0xffffff8000000000], kernel text [0xffffff8000200000 - 0xffffff8000819000] zone leak detection enabled standard timeslicing quantum is 10000 us standard background quantum is 2500 us mig_table_max_displ = 74 corecrypto kext started! Running kernel space in FIPS MODE Plist hmac value is 735d392b68241ef173d81097b1c8ce9ba283521626d1c973ac376838c466757d Computed hmac value is 735d392b68241ef173d81097b1c8ce9ba283521626d1c973ac376838c466757d corecrypto.kext FIPS integrity POST test passed! corecrypto.kext FIPS AES CBC POST test passed! corecrypto.kext FIPS TDES CBC POST test passed! corecrypto.kext FIPS SHA POST test passed! corecrypto.kext FIPS HMAC POST test passed! corecrypto.kext FIPS ECDSA POST test passed! corecrypto.kext FIPS DRBG POST test passed! corecrypto.kext FIPS POST passed! warning: skipping personalities in blacklisted kext com.apple.driver.AppleEFIRuntime warning: skipping personalities in blacklisted kext com.apple.driver.AppleIntelCPUPowerManagement Kext org.hwsensors.driver.CPUSensors - library kext org.netkas.driver.FakeSMC not compatible with requested version 480. Can't load kext org.hwsensors.driver.CPUSensors - failed to resolve library dependencies. Kext org.hwsensors.driver.CPUSensors failed to load (0xdc00800e). Failed to load kext org.hwsensors.driver.CPUSensors (error 0xdc00800e). Couldn't alloc class "CPUSensors" AppleACPICPU: ProcessorId=1 LocalApicId=0 Enabled AppleACPICPU: ProcessorId=2 LocalApicId=1 Enabled AppleACPICPU: ProcessorId=3 LocalApicId=2 Enabled AppleACPICPU: ProcessorId=4 LocalApicId=3 Enabled AppleACPICPU: ProcessorId=5 LocalApicId=4 Enabled AppleACPICPU: ProcessorId=6 LocalApicId=5 Enabled calling mpo_policy_init for Sandbox Security policy loaded: Seatbelt sandbox policy (Sandbox) calling mpo_policy_init for Quarantine Security policy loaded: Quarantine policy (Quarantine) calling mpo_policy_init for TMSafetyNet Security policy loaded: Safety net for Time Machine (TMSafetyNet) Copyright (c) 1982, 1986, 1989, 1991, 1993 The Regents of the University of California. All rights reserved. MAC Framework successfully initialized using 16384 buffer headers and 10240 cluster IO buffer headers IOAPIC: Version 0x21 Vectors 64:87 ACPI: System State [S0 S3 S4 S5] (S3) PFM64 (44 cpu) 0x1880000000, 0x80000000 [ PCI configuration begin ] [ PCI configuration end, bridges 5 devices 20 ] RTC: Only single RAM bank (128 bytes) Niresh12495. Niresh12495.BlogSpot.com Facebook.com/Niresh12495 Twitter.com/Niresh12495 FakeSMCDevice: 15 preconfigured key(s) added FakeSMCDevice: 0 key(s) exported from Clover EFI SMC: successfully initialized SuperVIAATA Compiled for Snow Leopard, Mountain and Lion by Niresh12495 SuperVIAATA Compiled for Snow Leopard, Mountain and Lion by Niresh12495 USBF: 2.512 AppleUSBEHCI[0xffffff80118e2000]::CheckSleepCapability - controller will be unloaded across sleep USBF: 2.513 AppleUSBEHCI[0xffffff801217a000]::CheckSleepCapability - controller will be unloaded across sleep Kext org.hwsensors.driver.GPUSensors - library kext com.apple.iokit.IOGraphicsFamily not found. Can't load kext org.hwsensors.driver.GPUSensors - failed to resolve library dependencies. Kext org.hwsensors.driver.GPUSensors failed to load (0xdc00800e). Failed to load kext org.hwsensors.driver.GPUSensors (error 0xdc00800e). Couldn't alloc class "GeforceSensors" USBF: 2.563 AppleUSBOHCI[0xffffff80122db000]::CheckSleepCapability - controller will be unloaded across sleep USBF: 2.564 USBF: 2.564 AppleUSBOHCI[0xffffff80118e4000]::CheckSleepCapability - controller will be unloaded across sleepAppleUSBOHCI[0xffffff8011d4c000]::CheckSleepCapability - controller will be unloaded across sleep USBF: 2.564 AppleUSBOHCI[0xffffff80118e3000]::CheckSleepCapability - controller will be unloaded across sleep USBMSC Identifier (non-unique): A200000000000043 0x90c 0x1000 0x1100 USBMSC Identifier (non-unique): 058F63626476 0x58f 0x6362 0x100 USBMSC Identifier (non-unique): 201205142159462505AE 0x5dc 0xc753 0x103 mbinit: done [96 MB total pool size, (64/32) split] Pthread support ABORTS when sync kernel primitives misused com.apple.AppleFSCompressionTypeDataless kmod start rooting via boot-uuid from /chosen: 5DD6D283-461C-3025-AFE9-116FC22E9D13 Waiting on <dict ID="0"><key>IOProviderClass</key><string ID="1">IOResources</string><key>IOResourceMatch</key><string ID="2">boot-uuid-media</string></dict> com.apple.AppleFSCompressionTypeZlib kmod start com.apple.AppleFSCompressionTypeDataless load succeeded com.apple.AppleFSCompressionTypeZlib load succeeded Got boot device = IOService:/AppleACPIPlatformExpert/PCI0@180000/AppleACPIPCI/SATA@11/AppleAHCI/PRT3@3/IOAHCIDevice@0/AppleAHCIDiskDriver/IOAHCIBlockStorageDevice/IOBlockStorageDriver/WDC WD5000AAKS-00YGA0 Media/IOGUIDPartitionScheme/Apple_HFS_Untitled_3@2 BSD root: disk0s2, major 1, minor 4 Kernel is LP64 macx_swapon SUCCESS Previous Shutdown Cause: 5 ACPI_SMC_PlatformPlugin::start - waitForService(resourceMatching(AppleIntelCPUPowerManagement) timed out WARNING: IOPlatformPluginUtil : getCPUIDInfo unknown CPU family: family 0x10, model 0xa -- power management may be incomplete or unsupported NVDAGF100HAL loaded and registered. [MSR] detected invalid rdmsr( 300) at 0x 814e4125 AppleTyMCEDriver::start coreVIDPID = 0xffffffff Number of packages = 1 Number of cpus = 6 memory monitor trough MCA [MSR] detected invalid rdmsr( 280) at 0x 814e6555[MSR] detected invalid rdmsr( [ M 2SR]8 0[dM) at 0xSe[ 814e6555M[t MSeRct[MSR] detected invalid wrmsr( 280, 0:Red invalid rdmsr(] 40000001) at 0x] S 280) at Rd e ] 8 detectedtd ee104itcnected inve6575xtv 814e6e5alid rdmsr5ad invalid l5(ri d rdmdmsrsr(( 280) a t [ M S2800xR 814e65552)8 0a])t a0[MSR]tx d 0xd 814e6555eet e tce c tte [MSRe] d detected invalid wrdi innvmasva 814e6555lri(l di wrmsr( d [M S 2w80, 280, R r 0:] 4000 0m 00d1) ates 0tx r (0e : 8 1 4000000c14e6575) t at 0xe280 d, inva 8l 1 i 0:d wrmsr(4e6575 40 0028000, 0 1) at 0x 0: 8 14e 65 4750000001) at 0x 814e6575 [MSR] detected invalid wrmsr( 280, 0: 40000001) at 0x 814e6575 [MSR] detected invalid rdmsr( 281) at 0x 814e6555[MSR] dete[MScR] tedd ien[tMvalid rdmsr( 2Se81) actetd in 0x[valid r[RMd 814e6555]S mMSds[r( 281) at 0xeM SR] 814e6555tRdetected invalid wrmsr( 281, 0: 40000001) a]te Rc[ ] deMt0SR] detdteeected itdected in vxneiavalilid rdmsr 814e6(cted invan 575 vlai dd rdmsr 2 (8wrmsr( l1i) d rdmsr( a t 28 281) 281) at 100ax, t x 0x 814 e 814e6555 6555 8[01[M4:Me6555SS R ]R [MSR] de] detdt4ecte0e000c001) at 0xetd invalid wt rmsr( e 814e6575ecdt i e 281, dn v ia 0:n lv 40000001id wrmsr( alid wrmsr( ) 281, a 0: t 40000001) at 0x 0 281, x 0: 814e6575 8 14 40e6500750001) at 0x 814e6575 [MSR] detected invalid wrmsr( 281, 0: 40000001) at 0x 814e6575 [MSR] detected invalid rdmsr( 282) at 0x 814e6555[MSR] detected invalid rdmsr( 282) at 0x 814e6555 [M[MSRS]R d] deettecetc[tedMS[ einvalid rdmsr(Rd] 282) at 0x[ invalid wrmsr( 282, M 0:S 814e6555R ] d [MSR] detected invalid wrmsr( 282 , MS 0: dRe e4]ttected 04e0 c0000i0d001) atn0001) at 0xe tv tea 814e657d inle05cvtixdalide drdmsr( 814e6575 rid nmv as r (l 282) at 0xi d 814e6555 2 82) at 0rx[ d 814e6555MmSs Rr([] de M SR] detected it 282) aet 0xnva l 814e6555cit d wed invalid wrmsr(r [mMSR] detected invalid s wrr 282(m, s 0: r 4 (0 282, 000001) at 0x 282, 0: 0 : 40000 814e6575001 ) at 0x 4 814e60575000001) at 0x 814e6575 [MSR] detected invalid wrmsr( 282, 0: 40000001) at 0x 814e6575 [MSR] detected invalid rdmsr( 283) at 0x 814e6555 [MSR] detected invalid wrmsr( 283, 0: 40000001) at 0x 814e6575[M SR] detected invalid rdmsr( 283) at 0x [ 8MS[1R4e6555[ ]M[MSR] detected invalid wrmsr( 283, 0: M Sd 40000001) at 0xeS 814e6575Rt]ecRt ed]e tde cidteendv itnevcaallitiedd r d rdmsr(d 283m) at 0xsr(i nvalid rdmsr ( 814e655 5 283) at 0x 283)[ Ma 814e6555StR ]0 xdetecte[ 814e6d5M55 SiRn]v adle itected invadlid wrmsr([ 283, M SR] detected invalid wr mswrmsr(r0(: 283, 4 2830 , 0:0 000 0 1) at 040x0: 0 814e6575000 0 1) a t 40000001)0x at 0 x 8 14e6 85714e65575 [MSR] detected invalid rdmsr( 283) at 0x 814e6555 [MSR] detected invalid wrmsr( 283, 0: 40000001) at 0x 814e6575 [[MMSR[SMRS]]R ]d edtd[eMeS[tc[eRetceMtdSte]eRc ditn] ievdndavalid rdmsr(el invMaS Ridd et ertdcletic]dte edm sd r (r dmsr(ii d entn vev aa lli d rc td m2eis8 d d r4 dir) (n2 vm a 2 s8 84 ra 4t ( l) ) 0 a x i tad t r 0 d 2 m08 x4 )x 8 as 1 r4 t e 60 x ( 2 8 5 5 5 4 8 1) [4e 8 284) a14e6555tMa 6555t [SM0SR] detec txRe0 [MSRx]]d invalid wrmsr( de dt ee 814e65558t1 e c4 cted[ et6 5284i,55enMv S R[ aM]l det edSiR in c ]tvalid w r dmser d 0(:edw r 40 t 0ec00 2i84, msr(nt001)v alid wrms r e(da 28 4, t 00 0: x 4 2i00000:01)8 8 14eat 065754, n vali d x wrm s r 40000001) at 0x( 0 : 40 000001) at 0x 814e6575 2884, 1 4e6575 814 e6 5750: 40000001) at 0x 814e 6575 814e6555 [MSR] detected invalid wrmsr( 284, 0: 40000001) at 0x 814e6575 [MSR] detect[eMdS invalid rdmsr( R[ M] S R ][dM[e[t eM2c SMdR8ted invalid rdmsr(S5R)] at 0x]Se Rd]e t 285) at 0xd e 814e6555e 814e6555t t[MSR] detected invalid wrmsr( 285, 0: 40000001) at 0x 814e6575cted eicencvtt eea detdected inva liid rdmsr(ldn i v alid ri d n d v mrdmsr( sa 285) at 0x rl 8 285) at( i1 4d rdmsr(e 285) at 0x0 268x5555 ) a 81 t4 0 814e655x[e 814e655556M55S5R ] d[eMtSeRc]t edde tiencv atle[d MiSinvalid wRd r]msr([MSR d] detected etecwi r tnemdv alid wrmssr( 285, inv r 28 a 0:( l5 i ,d 400000 w0 1r )m 285 , a t s 0 r 0: ( x 0 4000000 : 285, 1 81 4e6575 4 ) 0:0 40000001) a t000001) at 0 x 814e6575a0tx 0x 81 4e6575 814e6575 [MSR] detected invalid wrmsr( 285, 0: 40000001) at 0x 814e6575 [MSR] detected[M Sinva[Rl]M iSdR] detected invalid rdmsr([ [rddeM mM[sM S r 286) at 0xRt]( S d 814e6555S ected invalid rdmsr(ReR 286) at 0x]]t e 8 d14e6555ecdt te [ eet dM ce t 2cSte8edi6d invalid rdnvalid rdmsr(m invalid rdms)sR at 0xrr (] 286 () 8a t 1d4e65550ex 286) at 0 28t x e[ 6 c M) S t 814e655581aeR4 dt[MSR] detected ] invali0 idxenvalidd wrmsr( e 8614e6tw 55e 5cted invali55r d5 m[sMrSR( w] d 2 er 286, 86 , [M t SR] d 0et: mected invalid w r 40000001) at 0xected invalidm sr 8 14e6s5 r( w7 (5 r 0m: s r( 28 640000001 ) , a 286, t 286 0: , 40000000x1 0:) 81 at 0x4 814e657e 5 657 40000001) at 0x 0:5 81 4e6 575 40000001) at 0x 814e 6575 [MSR] detected invalid wrmsr( 286, 0: 40000001) at 0x 814e6575 [[[MMSR] detected invalid rdmsr( MSS R R]2] dde8t7ee)[ct[teeMdSMc [a tt 0xRi e Mnd Sv Ra]lid rdmsr( 287) at 0x]S Ri ]dn e vdta ed eetl et iecdc t e r d8 1d4tcm8s1er( 4t6ei 287) at 0x 814e5een6vd55ad5l 5i6i5nn 55va5 l[M SR[iv] detMd[eMSR] cS R] dedttareedmsr(l cei ted 287)tid invected iad rdmsr(nntvavalid war l0m ixs 287) rd at 0 w814e655(rlid w5 r m xsr([m 814e6s 5M 55r S 287, R] detected invalid wrms ( [MSR r0] : detected287, ( 287, i 0:400 287, n 00001) at v a0xlid wrms r400 8 0:1 ( 4e 657500 287,0 : 00 1 ) 4000000 1a t )40000001) at 0x 0: 0 40000001) at 0xx a 8t1 4 814e657e 6085514x7 e6575 5 814e6 575 id rdmsr( 287) at 0x 814e6555 [MSR] detected invalid wrmsr( 287, 0: 40000001) at 0x 814e6575 [MSR] detected invalid rdmsr( 288) at 0x 814e6555[[MSR] detected inva[lM id rS[MSR] detected invR[alidd]msr( wrmsr( 288, 0: 40000001) at 0x[ 288) at 0x M 814e6575dM 814e6555eSS tRR[MSR] dete]e]cted inval ic d wrmsr(dtd ee dt ecteie tdn2 8e8inva,lvid catlid e rd invalid rdrmsr(ddm m sr( 288 288) a)t 0: s0 r( 288) aax t 814e6555 t 04 0x[0000MS 001) Rx 81 4 ]e detecte65d invalid 8w51a54rte m0s 6555x r[ ( M S 81 [MSR]R dete4 e657528]c 8t,ed in dv 0:etecteda inl ivalid wrms dr 40000001) at 0x( wrmsr( 814e6575 28 8 , 288, 0: 0: 4400000000000011) ) atat 0 0xx 81814e4e65756575 MSR] detected invalid rdmsr( 288) at 0x 814e6555 [MSR] detected invalid wrmsr( 288, 0: 40000001) at 0x 814e6575 [MSR] detected invalid wrmsr( 421, 0: 0) at 0x 814e45d6 Built-in decrypter used [IOBluetoothHCIController][start] -- completed AppleRTL8169Ethernet: Ethernet address d4:85:64:be:7d:84 AppleRTL8169Ethernet: phyWaitForAutoNegotiation TIMEOUT AppleRTL8169Ethernet: phyWaitForAutoNegotiation TIMEOUT Sandbox: sandboxd(514) deny mach-lookup com.apple.coresymbolicationd NVDA(OpenGL): Channel exception! exception type = 0x1f = Fifo: MMU Error 00000069 Thanks!
  17. Manuel Andres Velez Velez

    Cannot Install on AMD Mobo. HP 425

    Hi everyone, I tried everything and I can't install Snow Leopard in my laptop! I tried with some distros like iAtkos, iPC etc. In my last try I used Empire Efi for AMD (Legacy Boot) + retail... but i get kernel panics! Usually it stucks in: Unable to find driver for this platform: \"ACPI\".\n"@/Extra/builds/xnu/xnu-1456.1.26/iokit/Kernel/IOPlatformExpert.cpp:1393. I tried with -x cpus=1 busratio=19,20,21 but it don't works! Can anybody help me? Specs: Chipset AMD RS880M AMD Athlon II Dual-Core P320 (2,1 GHz, 1 MB L2 cache) ATI Mobility Radeon™ HD 4250 HP 425 Laptop http://h20000.www2.h...odTypeId=321957 Infinitely thanks!
  18. conorgill

    Radeon R9 270x Framebuffer/ID problem?

    Hi all! My first post here First of all, I want to say a warm hello & thank you to everyone on here! InsanelyMac has pulled me out of the s**t many a time before now! On the topic of this graphics card - I have followed Vlada's InsanelyMac post (Here) regarding this GPU & I haven't had much luck! Basically, I have the Sapphire Radeon R9 270x running on (Niresh) Mavericks 10.9.2 - it's displaying as 'Radeon HD 7xxx 2048 MB'.. I am getting full resolution, and I assume QE/CI is working as I can make a move in Chess. However, running a LuxMark benchmark I am getting a "clBuildProgram -11" error, and in Unigine Heaven I am barely scraping 10fps with the settings on Extreme I have tried installing Vlada's driver package and it just gives me nothing (Black screen on DVI, screen goes off completely on HDMI). I have tried the Terminal method too, still no luck. The only section I could not follow properly was the DSDT section - I couldn't find the "PEGP" device in MaciASL, my Graphics Card is on PC02 according to IORegistryExplorer. So I guess my question is, has my n00b level reached a new extreme & I'm missing something completely obvious? Or should everything be working? BTW, I have another Mac installation on my second HDD, so copying/restoring {censored}-ups is easy enough for me! Thanks in advance! Conor
  19. Guten Nabend liebes Forum, ich habe eine Frage zu einem Problem bei Mac OS X auf einem Windows 7 Laptop zu installieren. Mein Laptop läuft unter Amd Turion X2 und mit 2 GB RAM. Außerdem besitzt er eine ATI Readon 3200 Grafikkarte, ich weiß, nichts besonderes aber für Kalyway 10.5.2 müsste es doch reichen oder? Ich habe Kalyway 10.5.2 über eine Virtuelle Maschine installiert VMWorkstation, dazu habe ich dieses Online- Tutorial befolgt: Soweit so gut, Mac OS X wurde "erfolgreich" installiert, jedoch kann ich es nicht booten. Wenn ich auswähle OS X auswähle erscheint jedes mal beim hochfahren ein Error " Chain bootin error".. Und es passiert nichts. Ich bitte um Hilfe, danke!
  20. Ozuma36

    I have no idea what I'm doing.

    Hey everyone. I'm a newbie to the world of Hackintosh, and I finally decided to give it a go for the second time. I've decided on Yosemite as my OS, and I don't want to use a distro. The only issue is, I have no idea what I'm doing. I tried to make an USB once, and gave up after hours and hours spent not even getting to the installer. If anyone knows what I should be using, please help me, because I sure don't. My specs are: ASUS M5A99X EVO R2.0 Motherboard, AMD FX-8320 CPU, Nvidia GTX 760 GPU. If anyone has links or tutorials that would be amazing. Thanks!
  21. Hello everyone, I'm having a strange problem with my OS X Yosemite installation. I'm using the Niresh Yosemite distro, and I'll put my specs in the bottom of the post. So my problem is, I installed OS X using the same distro about 2 times succesfully, but I messed up things post-installation which required me to re-install it. But after doing this a few times, the installation stopped working. I can still boot into the installation, but it halts at 14 minutes remaining. I've tried creating a new usb stick, but it doesn't change anything. The errors in the log are: "X /Volumes/OS X: missing CoreServices" "Container dmg is missing universal diagnostics" "Cannot connect to /var/run/systemkeychaincheck.socket: No such file or directory If anyone recognizes this problem or knows the solution, I'd be very grateful Specs: AMD A8 (Not supported but works anyway, same architecture as AMD Athlon I suppose?) AsRock a75m-HVS Some Radeon 7000 card that is supported 8GB RAM 320 GB harddrive
  22. I have an ESXi 6.0u2 on a 24 Core 65GB mem AMD Server. I have installed unlocker 208. I have tried from 10.3 through 10.12 OS X. The lower version can't get past the crossed out O and the higher versions fail right after the apple logo. I have tried the vmx change: smc.version = "0" I don't have a MAC to be able to create my own images. I have downloaded many of each version from torrents that claim to be bootable or install image. Has anyone got any version of OS X to work on a ESXi 6.0u2 with AMD processors? So frustrated.
  23. Ciao a tutti ragazzi ho bisogno di un grande aiuto!!! Il mio Notebook Acer V5-551 ha una scheda audio Conexant CX20588, in rete ho trovato alcuni kext adatti ad essa, solo che provandoli ad installare non ho avuto i risultati sperati e la mia scheda audio continua a non funzionare. (NB: per alcuni kext vengono date ulteriori indicazioni sulla modifica del DSDT per farli funzionare nel modo corretto, io ovviamente non so come fare). Riuscite a darmi una mano? Aspetto vostre notizie
  24. EdwardtheWindowsLover

    HELP INSTALLING MAVERICKS! - AMD with Radeon 6310

    Guys... I'm planning to install Mavericks on my PC, and I'm searching for right KEXT for my PC... Here is my system info... Operating System: Windows 8 Pro 64-bit (6.2, Build 9200) (9200.win8_gdr.130531-1504) System Manufacturer: TOSHIBA System Model: Satellite C675D Processor: AMD E-300 APU with Radeon HD Graphics (2 CPUs), ~1.3GHz Memory: 4096MB RAM Mother Board: TKBSB (PEGATRON CORPORATION) BIOS: 1.70 (American Metatrend Inc.) Graphic: ATI Radeon HD 6310 Network: WiFi- RTL8192Ce LAN- RTL8168 I wonder if MutiBeast supports my system. If they do, please let me know what is supported by #####...
  25. FallenCZ

    Very slow installation

    Hey guys, i've been trying to get Mac os x 10.8.3 Mountain leopard on my PC since yesterday.. no luck tho.. i can get to installer and use disk utility and everything, installation runs fast until 18 minutes show up.. then its slow as hell, i left it for the whole night and when i woke up there was still 7 minutes to finish.. my specs: AMD Phenom x4 965 BE 8GB DDR3 Sapphire HD5670 1GB ddr5 MSI 760G-P43 (FX) - i know, this MB wasnt showed on compatibility list but i gave it a try Can somebody help me somehow ? Now its on 16 minutes to go and slow as hell.. flags used : arch=x86_64 npci=0x2000 -v -f -x
×