Jump to content
Welcome to InsanelyMac Forum

Register now to gain access to all of our features. Once registered and logged in, you will be able to contribute to this site by submitting your own content or replying to existing content. You'll be able to customize your profile, receive reputation points as a reward for submitting content, while also communicating with other members via your own private inbox, plus much more! This message will be removed once you have signed in.


  • Content count

  • Joined

  • Last visited

About Merik10

  • Rank
    InsanelyMac Protégé
  1. hi thanks for your reply i currently dont have any different ram to put in the laptop Thanks Tho
  2. Hi guys been trying to install Hackintosh on my Lenovo g700 for almost a month now with no luck sometimes the install boots fine off the USB but always freezes while installing either at 1 minute remaining or just at anytime. 3rd generation Intel® Core™ i5-3230M (2.60GHz 1600MHz 3MB) 8GB DDR3 - PC3-12800 DDR3 SDRAM 1600 MHz Up to 1TB HDD storage (5400rpm) NVIDIA N14M 720M DDR3 1GB 17.3" HD+ high-definition (1600x900) anti-glare display, 16:9 widescreen Intel HD 4000 graphics All my bios setting are right in fact i have install hackintosh on my old computer but i no longer have it but for some reason it will not install im using a 16GB FLASH DRIVE. Tried different version of Iatokos this version has got me the closes to install hackintosh just does not finish Any Help would be Amazing . Thanks in advance.
  3. hi and thanks for the help i used IAKOS ML and used the windows way to get the files on the usb but when booting all i get is boot 0.Like it cant find the files or something.
  4. sorry guys im using Niresh 10.8 not hazard
  5. hi that did not work it says Still Waiting for root device thanks though i dont see how it worked before and not now
  6. hey everyone ive been trying to install mountain lion on my lenovo laptop G700 for the last couple of days and just had no luck. I have got the install on the USB and it has loaded the install. Now i keep getting the no entry sign (waiting for root device) im running an i5-3230m @ 2.60ghz and 8 gb of ram.it has loaded the install and have nearly install at end and it error so i made the usb again loaded to the install then i had to turn the laptop off.now i have tried to install again i keep getting the error checked my bios and everything looks right sata controller mode on - AHCI I have Intel Virtual Technology - Disabled. I have tried many different boot options -v,-v,PCIRootUID=1,PCIRootUID=0 im not sure what's going it worked and now it doesn't. What can i do please help. Thanks
  7. I i have been trying to install iATKOS L2/L1 on my computer all night and have been extremly unsuccessfull and now really need help i have tryed changing BIOS settings and Burning with different programs at different speeds but everythime i boot the disc i get this:"error parsing plist file" or sometimes "ebios read error device timeout block 0x77ada8 sectors 0" i have installed mac on my other computers before but seem to be having troble with this one my basic computer specs are: Gigabyte - P35C-DS3R Intel® Core™ 2 Quad Core CPU Q6600 @ 2.40GHz, 2400MHz $ Core(s) Installed Physical Memory (Ram) 4.00GB Nvidia GeFOrce 8800 GT 512.00MB Realtek High Defintion Audio Volume Size : 30GB (K) Windows 7 64bit Installed Local Disk C I think that is all that is needed i have used three disc now and running out so help would be amazing Thanks