Jump to content
Welcome to InsanelyMac Forum

Register now to gain access to all of our features. Once registered and logged in, you will be able to contribute to this site by submitting your own content or replying to existing content. You'll be able to customize your profile, receive reputation points as a reward for submitting content, while also communicating with other members via your own private inbox, plus much more! This message will be removed once you have signed in.


  • Content count

  • Joined

  • Last visited

About qw3rty

  • Rank
    InsanelyMac Protégé
  1. CD required to boot

    I think I'm having a different problem now. The computer was working fine, booting into OS X or vista. Then I restarted it and a bunch of garbled letters showed up. I reinstalled OS X and now I need the CD to boot. Without the CD it just sits on a black screen with a blinking cursor. I can't get into vista unless I unplug the mac drive. It was working fine, I didn't change anything. Now it won't boot without the CD. I've reinstalled Kalyway and iATKOS a dozen times.
  2. CD required to boot

    It is on the first hard disk. I still need to boot from the CD when it is on the only disk. When the CD isn't in the drive it just reboots continuously. I went with iATKOS. USB drives didn't work with Kalyway. edit: I fixed it by disabling the serial port.
  3. CD required to boot

    I used this patch and was able to install Kalyway, but I still need the cd in to boot.
  4. CD required to boot

    I know this question has been asked before, but I can't find it searching. I installed iATKOS 10.5.1 on an old Gateway. I can only boot from the CD. After I boot, I can eject the CD and it works fine. I tried Kalyway, and Leo4All, but neither of those would even boot to the installer. Only iATKOS worked.
  5. This company is selling a pre-built Hackintosh. They will even install OSx86 on it if you buy OS X with the machine. http://www.psystar.com/
  6. I did the updates and everything went fine. But my about this mac still shows 1983-2007. I originally installed Kalyway 10.5.1 then the Kalyway 10.5.2 update.
  7. I have this same board. I have Kalyway 10.5.2 with vanilla kernel installed. Sleep and restart work fine. Shutdown works fine 99% of the time. But every once in a while the fans keep running after I shutdown. It almost never happens and seems completly random. I seems like it didn't start happening till I get a new power supply, but it happens so rarely I'm not sure if that was it.
  8. When I open UT2004 the splash screen shows up then the program quits. When I run it from Terminal I get this error message: /Applications/Games/Unreal\ Tournament\ 2004.app/System/ut2004-bin; exit; josh-osx:~ josh$ /Applications/Games/Unreal\ Tournament\ 2004.app/System/ut2004-bin; exit; 2008-03-11 18:26:38.940 ut2004-bin[689:10b] Warning once: This application, or a library it uses, is using NSQuickDrawView, which has been deprecated. Apps should cease use of QuickDraw and move to Quartz. Assertion failed: InPos<=Size [File:../../Core/Inc/FFileManagerUnix.h] [Line: 187] History: Exiting due to error logout What does that mean?
  9. OK, most Bluetooth dongles work on Macs, but the DLink DBT-120 is the only one that works with headsets. Is that correct? Are there any other Bluetooth dongles that work with headsets?
  10. ASUS WL-138g v2

    OK. I finally got this card to barely work. It would not connect to the router that was in the same room as the computer. I tried OSX, Windows, and Linux, and this card will not connect to that one router that many other computers can connect to just fine, a Netgear WGR614 It wasn't connecting to the other routers, but did when I moved them closer. A Linksys and a different Netgear router. Again I tried OSX Kalyway 10.5.2, Windows XP, and Ubuntu. In all three OS's the network is unusably slow,slower than dialup, less than 1K/sec. In Windows the reported connection speed says 24, 36, or 48 Mbps, but it is less than 1K. So this is a problem with the card, or my computer. Does anyone have any ideas? I'll try the card in a different computer. EDIT: The card works fine on an ancient Dell with Windows XP. I think the difference in Windows might be on the DELL I installed the driver from the CD, and on my hack I installed automatically. I am trying to install the driver from the CD on my hack in XP, but XP will not let me. Even if it is the driver it won't fix my problems in OSX and Linux. But I would like to be able to install the driver from the CD so that I can atleast know this card would work in XP on my computer.
  11. ASUS WL-138g v2

    I just tried with XP and have the same problem. I can see the networks, but can't connect to them. So this is a problem with either the card itself, or my computer. Or it might just be me.
  12. ASUS WL-138g v2

    I used Kalyway. With EFI and Vanilla. The card works to connect to a network created on my Powerbook, but not to my routers.
  13. ASUS WL-138g v2

    I'm having problems getting this to work in 10.5.2. I bought it because it was cheap and I thought it would work out of the box. The card is recognized by the OS. I can see the networks around me. But I can't connect to any of them. I tried WEP, WPA, and open. The card recognizes when the router needs a WEP or WPA password, but says "Connection failed". Does anybody have any ideas? It seems like it is so close to working, there must be something I could do. update: I can create a network on my Hackintosh with this card, and connect to it with my Powerbook. It also works the other direction, I can connect to a airport network created on my Powerbook. Still can't connect to a router though.
  14. Restoring from Time Machine?

    No I had to reinstall the extra kexts I need for my motherboard and video card.
  15. Restoring from Time Machine?

    I tried restoring the full system from a Time Machine backup but it would quit about halfway through the process. What does work for me is to install a fresh copy of OS X. Then when you start it up for the first time after the install, when it asks if you want to import data from another Mac, choose Time Machine. I've screwed up my OS and restored this way 4 or 5 times. It's worked flawlessly.