Jump to content

alexanderh4

Members
  • Content Count

    8
  • Joined

  • Last visited

About alexanderh4

  • Rank
    InsanelyMac Protégé

Contact Methods

  • MSN
    alexanderh4@hotmail.com
  • Website URL
    http://
  • Yahoo
    alexanderh44@yahoo.com

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Miami, Florida
  1. alexanderh4

    Intel D945GCCR

    I resolved The Problem... I went to the store and got an exchange on the motherboard i also got a new Hard-drive and i like to say that JAS 10.4.8 DVD is install and working on my Intel d945Gccr Motherboard
  2. alexanderh4

    Intel D945GCCR

    have a motherboard D945GCCR it has a Intel Celeron D 356 3.33mhz, 1 gig of ram,. I have tried the JAS DVD install 10.4.8 to no avail i get a crash dump at the end of installation, I tried 10.4.9 uphuck DVD install, it install all the way and when it reboot it never load i went to into -v mode and it say that i have an disk 3: I/O error. Can you give any suggestion solving this problem do i have a bad Harddrive? you attention on this matter is greatly appreciated.
  3. alexanderh4

    AppleHDA Solution - Work in progress

    Need Help have a Sigmatel 9250 here my code dump it did not work with the program AppleHDAPatcher... Codec: SigmaTel STAC9250 Address: 0 Vendor Id: 0x83847634 Subsystem Id: 0x107b0366 Revision Id: 0x100101 Default PCM: rates [0x7e0]: 44100 48000 88200 96000 176400 192000 bits [0xe]: 16 20 24 formats [0x1]: PCM Default Amp-In caps: N/A Default Amp-Out caps: ofs=0x1f, nsteps=0x1f, stepsize=0x05, mute=1 Node 0x02 [Audio Output] wcaps 0xd0401: Stereo Power: 0x0 Node 0x03 [Audio Input] wcaps 0x1d0541: Stereo Power: 0x0 Connection: 1 0x14 Node 0x04 [Audio Input] wcaps 0x140311: Stereo Digital PCM: rates [0x160]: 44100 48000 96000 bits [0xe]: 16 20 24 formats [0x5]: PCM AC3 Connection: 1 0x07 Node 0x05 [Audio Output] wcaps 0x40211: Stereo Digital PCM: rates [0x1e0]: 44100 48000 88200 96000 bits [0xe]: 16 20 24 formats [0x5]: PCM AC3 Node 0x06 [Audio Selector] wcaps 0x300901: Stereo Connection: 3 0x02* 0x07 0x14 Node 0x07 [Pin Complex] wcaps 0x430681: Stereo Digital Pincap 0x0810024: IN EAPD Detect Pin Default 0x40c003f0: [N/A] SPDIF In at Ext N/A Conn = Unknown, Color = Unknown Pin-ctls: 0x00: Power: 0x0 Node 0x08 [Pin Complex] wcaps 0x400301: Stereo Digital Pincap 0x0810: OUT Pin Default 0x424503f2: [N/A] SPDIF Out at Ext Front Conn = Optical, Color = Unknown Pin-ctls: 0x00: Connection: 2 0x05* 0x14 Node 0x09 [Audio Selector] wcaps 0x30010d: Stereo Amp-Out Amp-Out caps: ofs=0x00, nsteps=0x0f, stepsize=0x05, mute=0 Amp-Out vals: [0x00 0x00] Connection: 1 0x0f Node 0x0a [Pin Complex] wcaps 0x400181: Stereo Pincap 0x083f: IN OUT HP Detect Pin Default 0x01813022: [Jack] Line In at Ext Rear Conn = 1/8, Color = Blue Pin-ctls: 0x20: IN Connection: 1 0x0e Node 0x0b [Pin Complex] wcaps 0x400181: Stereo Pincap 0x081737: IN OUT Detect Pin Default 0x02a19021: [Jack] Mic at Ext Front Conn = 1/8, Color = Pink Pin-ctls: 0x24: IN Connection: 1 0x0e Node 0x0c [Pin Complex] wcaps 0x400181: Stereo Pincap 0x081737: IN OUT Detect Pin Default 0x90a70320: [Fixed] Mic at Int N/A Conn = Analog, Color = Unknown Pin-ctls: 0x24: IN Connection: 1 0x0e Node 0x0d [Pin Complex] wcaps 0x400181: Stereo Pincap 0x083f: IN OUT HP Detect Pin Default 0x02214210: [Jack] HP Out at Ext Front Conn = 1/8, Color = Green Pin-ctls: 0x40: OUT Connection: 1 0x0e Node 0x0e [Audio Selector] wcaps 0x300105: Stereo Amp-Out Amp-Out caps: N/A Amp-Out vals: [0x17 0x17] Connection: 1 0x06 Node 0x0f [Audio Selector] wcaps 0x30010d: Stereo Amp-Out Amp-Out caps: ofs=0x00, nsteps=0x04, stepsize=0x27, mute=0 Amp-Out vals: [0x00 0x00] Connection: 5 0x0b* 0x0c 0x0d 0x0a 0x11 Node 0x10 [Pin Complex] wcaps 0x400104: Mono Amp-Out Amp-Out caps: N/A Amp-Out vals: [0x00] Pincap 0x0810: OUT Pin Default 0x400003f1: [N/A] Line Out at Ext N/A Conn = Unknown, Color = Unknown Pin-ctls: 0x00: Connection: 1 0x12 Node 0x11 [Pin Complex] wcaps 0x400001: Stereo Pincap 0x0820: IN Pin Default 0x9033032e: [Fixed] CD at Int N/A Conn = ATAPI, Color = Unknown Pin-ctls: 0x20: IN Node 0x12 [Audio Mixer] wcaps 0x200100: Mono Connection: 1 0x06 Node 0x13 [beep Generator Widget] wcaps 0x70000c: Mono Amp-Out Amp-Out caps: ofs=0x03, nsteps=0x03, stepsize=0x17, mute=1 Amp-Out vals: [0x00] Node 0x14 [Audio Selector] wcaps 0x30090d: Stereo Amp-Out Amp-Out caps: ofs=0x00, nsteps=0x00, stepsize=0x00, mute=1 Amp-Out vals: [0x80 0x80] Connection: 1 0x09
  4. ust Wanted to let you guys know you are doing a geat job. I finally got Intel 955XBX Motherboard with Geforce 7300 Video Card using Natit 1.0 i get the following specs: Chipset Model: GeForce 7300 GT Type: Display Bus: PCIe VRAM (Total): 256 MB Vendor: NVIDIA (0x10de) Device ID: 0x0393 Revision ID: 0x00a1 Displays: Sceptre X20WG-Naga: Resolution: 1680 x 1050 @ 60 Hz Depth: 32-bit Color Core Image: Supported Main Display: Yes Mirror: Off Online: Yes Quartz Extreme: Supported Display: Status: No display connected Laste but not least i ginally got the sound working by downloading the following file from this thread: I have a Sigmatel 9221D VEN 8384 DEV 7683 i belieeve it two channel , BUT IT sound!!! http://forum.insanelymac.com/index.php?sho...mp;#entry230428 Post 158 username bofors BTW i am using 10.4.8 with Kernel 8.8.1 If you have any question PM me
  5. alexanderh4

    AppleHDA Solution - Work in progress

    Just Wanted to let you guys know you are doing a geat job. I finally got Intel 955XBX Motherboard with Geforce 7300 Video Card using Natit 1.0 i get the following specs: Chipset Model: GeForce 7300 GT Type: Display Bus: PCIe VRAM (Total): 256 MB Vendor: NVIDIA (0x10de) Device ID: 0x0393 Revision ID: 0x00a1 Displays: Sceptre X20WG-Naga: Resolution: 1680 x 1050 @ 60 Hz Depth: 32-bit Color Core Image: Supported Main Display: Yes Mirror: Off Online: Yes Quartz Extreme: Supported Display: Status: No display connected Laste but not least i ginally got the sound working by downloading the following file from this thread: I have a Sigmatel 9221D VEN 8384 DEV 7683 i belieeve it two channel , BUT IT sound!!! http://forum.insanelymac.com/index.php?sho...mp;#entry230428 Post 158 username bofors BTW i am using 10.4.8 with Kernel 8.8.1 If you have any question PM me
  6. alexanderh4

    SigmaTel 9250 (ID 7634) microphone input

    Can U give me instructions on how you got this working I followed everything above, but it didn't work. Also what is legacy mode how do you turn it on. I have a Sigamtel ID 7634 VEN 8684 Gateway MX6214
  7. alexanderh4

    AppleHDA Solution - Work in progress

    Need Help I have A Gateway MX6214 everything is working expect the Audio I tried to use the HDAPacther 1.15, but i get the folowing error: AppleHDA Patcher - 2006/2007 Taruga v1.15 _______________________________________________________ Codec : SigmaTel ID 7634 Vendor Id : 0x83847634 Subsystem Id : 0x107b0461 _______________________________________________________ * Detected unsupported SigmaTel Codec Exiting... My ID is 7634 and VEN 8384 by Sigmatel Please Help.....
  8. alexanderh4

    [HowTo] Broadcom wireless cards in 10.4.3

    Thanks Alot for this information my Gateway MX6214 with a Broadcom 14e4 4312 Wireless Worked with the information provided above please followed directions. thanks alot now to fix Sound.... :rolleyes:
×