Jump to content
Welcome to InsanelyMac Forum

Register now to gain access to all of our features. Once registered and logged in, you will be able to contribute to this site by submitting your own content or replying to existing content. You'll be able to customize your profile, receive reputation points as a reward for submitting content, while also communicating with other members via your own private inbox, plus much more! This message will be removed once you have signed in.


  • Content count

  • Joined

  • Last visited

About kajou

  • Rank
    InsanelyMac Protégé
  1. shutdown and rebooting in lion

    thanks !! that will work. super.
  2. shutdown and rebooting in lion

    thanks..so.. some powerkext ? or ? well i find it out .. thanks
  3. shutdown and rebooting in lion

    hah ok ..it`s a duo core duo.. intel of course...and whit snow leopard 10.6.5 no problems. but lion it just wont go out when i do shutdown...it logs of.etc.. but my pc stays on.
  4. try to get a boot cd .. [url="http://www.insanelymac.com/forum/topic/279450-why-insanelymac-does-not-support-tonymacx86/"]#####[/url] or something..boot in lion and u have to install a new bootloader.
  5. I have a great Lion 10.7.1 Iatkos working..lan,graphics .sound etc. But rebooting or shutdown dont work.always it stays on,and i have to do it manually.. There was a simple workaround for in the past,but i forgot it..so if some now how to get this done.. manny thanks. p.s. Lion is awesome
  6. Java for LION out!

    i could not install it in Lion.. i choose the java_for_mac_os_x_10.7_dp__11a511.dmg. Lion gives the yellow sign on my drive. Booted in x64 bit and also in 32 bit.
  7. office 2011 wont install

    yes correct...i booted whit arch=i386 -force64 and then i could install all..lot of programs are working then...to bad. whis they develop more x64 programs ..adobe rocks in x64.alot of 3-d Programs also .
  8. my office 2011 wont install on snow leopard 10.6.5 x64 it is a x64 kernel.. when i try to install office gives my aprtition a yellow marker. enyone know a workaround?
  9. Broadcom 570x and 575x

    hey, for the broadcom 5751 try the id 1600. i thought that my network was 5751 but whit dpcimanager it give me the id 1600,instead 1677. just add it in the 5751 kext and put it in extensions and in ionetwork fam/ plugins. good luck kajou
  10. Users with GMA 950 / X3100 Real Macs needed here

    for all the gma950 users, this will work http://www.uploading.com/files/9OX5D4WO/Ap...r.kext.zip.html its version it gives me full Quartz Extreme and full Resolution. im using leo4all, just the intell whit 9.2.0 soo maybe it will work for you too. now only get my geforce 7900 gtx working whitout flashing (brr dont want screw that up) whit nvinject i get resolution but not quartz. s oiff some can help me whit that? kajou
  11. NVIDIA GeForce 7900 GTX (DELL) help......

    dont think it works,im trying also long time. whit the latest nvinject now whe can get resolution, but quartz not. you have to flash your card,but its riski s otake care. i know they cost lot of money, mine was 5 80 euro so i didnt flash it. but if you can get it to work whitout, flashing post it here. it would be cool to get this card working.
  12. hey,i have the same mobo. you must check your video card first. iff you have nvidea ,its bether to do a install whitout the nvidea drivers. you can do it maybe later. and be shore to disable usbcontroller 2.0 in the bios. Zephyroth and Leo4all will work. butt dont use the vanilla kernels,it s a problem. just darwin bootloader,and format your drive whit drivedisk first at the install. Use MBR. when finished installing let it boot from it self,and when it comes up press f8. then type -v it will show all the lines,and iff some is wrong write is down somewhere. iff you get kernellpanic it s mostly nvidea so dont use it before you know what your doing. have fun !! kajou
  13. Build 9a527

    how about qe-ci ? because whit my geforce 5200 i dont have it anymore,even not whit the geforce installer http://forum.insanelymac.com/index.php?showtopic=36435 but in tiger i have full qe-ci and resolution. if some have tips ill would be thankfull for it. kajou
  14. hey ,first want to thank you for this installer. Its word perfect on Tiger,my geforce 5200 is working good,all enabled. But, now i have Leopard(dont ask me how)and it shows errors big time. The colors are screwd up,but its the same config as whit Tiger. Maybe some ideas?
  15. M2N32 SLI Deluxe

    hey,i have the same bord. all works well whit myzarr 10.4.9,but i have also a geforce 7900 gtx and cant get the qe working. only resolution change would be nice ,but thats also not working. not whit natit (0.1 or 0.2) diabolik or titan. maybe some advice here?