Jump to content

jimd0586

Newbies
  • Content count

    2
  • Joined

  • Last visited

About jimd0586

  • Rank
    InsanelyMac Protégé
  1. Thank you. I will try that over the next few days and see what happens. I appreciate the advice.
  2. Good morning everyone. I have a dual boot hackintosh I am working on and I have windows 7 running perfectly. Mac os X I bought thought the store and had the snow leopard cd mailed to me. I used Empire Efi to install Mac os x 1.6 but used the myhack 2.2 software afterwards. Chameleon didn't work and would hang at the boot so I am required to still use the empire efi cd for every startup. I'd like to fix this problem if possible. I even downloaded and installed chameleon 4 I believe. This allowed me to boot to windows 7 without the cd but the option for Mac os causes the computer to restart. Are there any recommendations for fixing this? Do I need to erase some boot kexts and install something else? I do have Internet through the mac as I use a d-link USB drive for wifi and I installed the Mac drivers. The hard drive is partitioned. I believe that 0,2 is windows and 0,3 is Mac os. If I remember correctly(I'm actually at work at the moment) it says something about 0,1 on failed startup, but not positive. Thanks for any help guys. I have other issues, sound and visuals but I will deal with those later. My specs are: Asus P5N-E SLI motherboard EVGA GTX 550 Ti 2 Gb video card Sata 320 GB hard drive partitioned for both windows 7 and Mac os 1.6 4 GB RAM USB mouse and keyboard
×